ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΓΕΝΑΡΗ 2016

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΓΕΝΑΡΗ 2016

Ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ήρθε πρώτος στις χθεσινές επαναληπτικές εκλογές και στα εκλογικά τμήματα του Ν. Καβάλας. Ο κ. Μεϊμαράκης πέρασε τον κ. Μητσοτάκη μόνο στα εκλογικά τμήματα της Θάσου. Η συμμετοχή στις χθεσινές εκλογές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε τοπικό επίπεδο, ξεπέρασε το 80% αυτών που ψήφισαν την πρώτη Κυριακή.

 

Κριτική στην Κυβέρνηση από τον Άγγελο Τσατσούλη χθες στην κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου. Εν αναμονή συνάντησης με τον αρμόδιο για την επιδότηση εργασίας υπουργό Γιώργο Σταθάκη. Στην βασιλόπιτα των συνταξιούχων της ΒΦΛ οι κύριοι Παρνασός- Μπεχράκης- Αμοιρίδης εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την πορεία του εργοστασίου. Ο Γιώργος Τσιμενίδης αναφέρθηκε στις διαπραγματεύσεις με την εταιρία για τη νέα σύμβαση εργασίας. Θέμα Λυχούνα ανακύπτει στην ομάδα της Δημάρχου λόγω πρόσφατων αναρτήσεων στο διαδίκτυο που έκανε ο πρώην αντιδήμαρχος. Μάλλον από αύριο στους δρόμους η Δημοτική Αστυνομία και για βεβαίωση παραβάσεων παράνομης στάθμευσης. Εντός της ημέρας αναμένεται να αρχίσει δρομολόγια προς τη Θάσο το υδροπτέρυγο Ήλιδα ΙΙ. Άνδρας 21 ετών συνελήφθη χθες στο κέντρο της πόλης επειδή προσπάθησε να κάνει διάρρηξη σε σταθμευμένο όχημα. Αναζητείται ο συνεργός του.

 

Εκδήλωση για τα «κόκκινα» δάνεια οργανώνει το απόγευμα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών. Αποχή αρχίζουν από σήμερα οι δικηγόροι του Νομού. Η αποχή θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη. Αλλαγές σε όλους σχεδόν τους αντιδημάρχους αποφάσισε ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης. Οι αγρότες του πρώην Δήμου Ελευθερών ετοιμάζουν συλλαλητήριο στις 20 Γενάρη λόγω της επίσκεψης στην πόλη μας του Υπουργού Βαγγέλη Αποστόλου. Με τον Μητροπολίτη συναντήθηκε η πρόεδρος της Δημωφέλειας Αναστασία Ιωσηφίδου. Συζήτησαν θέματα θρησκευτικού τουρισμού. 200 περίπου πρόσφυγες ήρθαν το Σάββατο το απόγευμα στο λιμάνι της Καβάλας. Επιστολή στον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας έστειλε ο Γιάννης Πασχαλίδης για τα δρομολόγια στην γραμμή του Πρίνου. Στην Καβάλα βρίσκεται ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τριτέκνων, το πρωί δίνει συνέντευξη τύπου.

 

Βασιλόπιτα έκοψαν χθες η Θασιακή Ένωση και ο Σύλλογος Δυτικομακεδόνων. Σύσκεψη για τις κινητοποιήσεις για το ασφαλιστικό οργανώνει το απόγευμα το ΠΑΜΕ. Μαθήματα διάσωσης στο υγρό στοιχείο έκανε σε 25 διασώστες η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης. Τα μαθήματα έγιναν στην πισίνα του κολυμβητηρίου. Ο καθηγητής του ΤΕΙ Τάσος Καρασαββόγλου θα μιλήσει στην εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας του Ιατρικού Συλλόγου.

 

Με νίκες επέστρεψαν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στην Γ’ Εθνική ΑΟΚ- Νέστος- Κοκκινόχωμα. Η ομάδα μας γνωστοποίησε την απόκτηση του επιθετικού ποδοσφαιριστή Λίτσκα. Μετά την αναμενόμενη ήττα στη Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ, η Ένωση προετοιμάζεται για το κρίσιμο ματς του Σαββάτου όπου αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Λαύριο.

Διαβάστε επίσης