• 2 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΓΕΝΑΡΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΓΕΝΑΡΗ 2015

70 υποψήφιοι βουλευτές στο Νομό Καβάλας ανακηρύχθηκαν με απόφαση του Πολυμελούς το περασμένο Σάββατο κι ήδη ανέλαβαν δράση. Προέρχονται από 16 διαφορετικά κόμματα, ένας εξ αυτών είναι ανεξάρτητος. Αύριο είναι πολύ πιθανό ο Αλέξης Τσίπρας να βρεθεί στην Καβάλα. Σήμερα παρουσιάζονται τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, συνέντευξη τύπου δίνει ο Γιώργος Καλαντζής. Η υποψήφια του κόμματος το Ποτάμι Μαρία Λύκου Τσικολίτη περιόδευσε στον πρώην Δήμο Ορφανού. Στη Θάσο βρίσκεται ο Γιάννης Εριφυλλίδης, υποψήφιος κι αυτός με το Ποτάμι. Το λεωφορείο του ίδιου κόμματος θα είναι σήμερα στην Ελευθερούπολη, την κεντρική πλατεία, τη Χρυσούπολη και την Κεραμωτή. Οργάνωση και στον πρώην Δήμο Φιλίππων απέκτησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

Την κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης σχετικά με τη προμήθεια φυσικού αερίου ζήτησαν για το εργοστάσιο της Νέας Καρβάλης διοίκηση-εργαζόμενοι- συνταξιούχοι της ΒΦΛ. Ενδιαφέρουσα συζήτηση έγινε χθες το πρωί στην κοπή της πίτας του σωματείου συνταξιούχων. Παραβρέθηκε ο Γιώργος Καλαντζής. Λύθηκε το πρόβλημα ύδρευσης στο Βουνοχώρι. Προτάσεις αγροτών του Νομού Καβάλας ανέκυψαν τη Παρασκευή στην εκδήλωση της Περιφέρειας ΑΜΘ για τη νέα ΚΑΠ. Θέματα φέρι μποτ και δρομολογίων για τη Θάσο απασχόλησαν χθες την εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας της Θασιακής Ένωσης. Συνεδριάζει το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Η Δημοφέλεια προετοιμάζει τη συμμετοχή της στην τουριστική έκθεση της Κωνσταντινούπολης 22 με 25 Γενάρη. Το γραφείο του Υπουργείου Τουρισμού στη Κομοτηνή ανακάλεσε άδεια ξενοδοχείου στη Θάσο επειδή οι εκπρόσωποι του δεν ανανέωσαν το πιστοποιητικό πυρασφάλειας. 22χρονος από τη Καβάλα πλήρωσε 300 ευρώ σε 40χρονο για την αγορά συσκευής κινητού τηλεφώνου. Ο 22χρονος δεν έλαβε ποτέ τη συσκευή για την οποία πλήρωσε το προαναφερθέν ποσό.

 

Το απόγευμα κόβει πίτα ο σύλλογος Άγιος Νέστορας αλλά και ο Όμιλος για τη Διεθνοποίηση της Ελληνικής γλώσσας. Χθες έκοψε την πίτα του ο ΦΟΚ. Χθες το απόγευμα ίδια εκδήλωση για το Λύκειο των Ελληνίδων. Την Πέμπτη το πρωί εκδήλωση στο ΤΕΙ Καβάλας, ημέρα γνωριμίας με τους φοιτητές του. Στις 27 Γενάρη αρχίζει τελικά η εξεταστική περίοδος.

 

Ο ΑΟΚ νίκησε δύσκολα χθες 1-0 τον Έβρο Σουφλίου, επωφελήθηκε της εντός έδρας ισοπαλίας του Άρη με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης κι είναι πρώτος στη βαθμολογία μαζί με τον Πανσερραϊκό. Ηττήθηκαν Ορφέας- Βυζάντιο- Ακροπόταμος. Μόνη πρώτη στην Α2 είναι η Ένωση. Το Σάββατο νίκησε 88-58 την Λειβαδιά. Χθες έκοψε την πίτα του ο ΟΘΑΚ.

 

 

Διαβάστε επίσης