• 16 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2015

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας δηλώθηκε το Σαββατοκύριακο εξαφάνιση 30χρονης νοσηλεύτριας, κατοίκου Καβάλας. Την αναζητούν τα συγγενικά της πρόσωπα που δεν μπορούν να εξηγήσουν τους λόγους της εξαφάνισης της. Η 30χρονη εργάζονταν ως αποκλειστική νοσοκόμα, τις περισσότερες φορές στο Νοσοκομείο. Χθες το απόγευμα 83χρονη οδηγός επιβατικού αυτοκινήτου τραυματίστηκε σοβαρά όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του. Το περιστατικό έγινε στην παραλιακή Εγνατία, κοντά στα Λουτρά των Ελευθερών.

 

Στο Δημαρχείο ήταν χθες το μεσημέρι ο Υφυπουργός Υποδομών Παναγιώτης Σγουρίδης, ενημερώθηκε από τη Δήμαρχο για το στρατόπεδο «Ασημακοπούλου». Υποσχέθηκε παρέμβαση στον Υπουργό Πάνο Καμμένο. Σήμερα το απόγευμα οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ ΑΜΘ συναντούν τον Πρωθυπουργό. Η συνάντηση θα γίνει στο Μέγαρο Μαξίμου. «Προσερχόμαστε προετοιμασμένοι» δήλωσαν χθες Εμμανουηλίδης και Παπαφιλίππου. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες οι ιδιώτες που έψαχναν θησαυρό στο στρατιωτικό αεροδρόμιο του Αμυγδαλεώνα βρήκαν μεταλλικό κουτί μέσα στο οποίο υπήρχε πολεμικό υλικό του Β’ Παγκοσμίου πολέμου. Στην Καβάλα ήταν χθες ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης. Πετυχημένη δοκιμή του συστήματος της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για την εκλογή του νέου προέδρου του κόμματος και στα εκλογικά τμήματα της Καβάλας.

 

Στα διόδια της Μουσθένης συγκεντρώνονται το μεσημέρι κτηνοτρόφοι και αγρότες του Ν. Καβάλας. Ο βουλευτής της ΝΔ Δράμας Δημήτρης Κυριαζίδης κατέθεσε ερώτηση για τον αγωγό ΤΑΡ. Συνεδριάζει το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο με 71 θέματα στην ημερήσια διάταξη. Το απόγευμα συνεδριάζει και η διοίκηση του Επιμελητηρίου. Ικανοποιητική ήταν χθες η κίνηση στην αγορά. Σήμερα λειτουργεί μέχρι το μεσημέρι. Λιγότεροι πρόσφυγες ήρθαν το Σάββατο στην Καβάλα με το πλοίο Νήσος Μύκονος. Όλοι τους προέρχονταν από την Συρία. Κατέθεσε το ενδιαφέρον του στον Δήμο Καβάλας ο ΝΟΚ για να στεγάσει στο κτίριο του το Δημοτικό Ναυτικό Μουσείο. Πηγές προσκείμενες στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν ότι αποχωρεί από τη θέση του διοικητή του Νοσοκομείου ο Χρήστος Κοπατσάρης. Στο εργοστάσιο της ΒΦΛ θα βρίσκεται σήμερα ο Διονύσης Μπεχράκης.

 

Στην πλατεία Καπνεργάτη πραγματοποιούνται φέτος τα εορταστικά παζάρια μαθητών και συλλόγων. Χριστουγεννιάτικη γιορτή έκαναν χθες οι κάτοικοι του Αγίου Κωνσταντίνου. Πολύς κόσμος χθες σε εκδήλωση- διήγηση παραμυθιού του συλλόγου Γυναικών Ζωγράφων. Αρχίζουν το απόγευμα στην πλατεία οι εκδηλώσεις των δημοτικών παιδικών σταθμών.

 

Συνεδριάζει το βράδυ η διοίκηση του ΑΟΚ προκειμένου να αποφασίσει τον νέο προπονητή της ομάδας. Δεκτή έγινε η παραίτηση του Κώστα Ανυφαντάκη μετά την ήττα 3-2 από το Βυζάντιο. Νίκησε χθες τον Γάζωρο ο Νέστος, σταθερά δεύτερος στη βαθμολογία του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Νίκησε στο φιλικό με τα Τρίκαλα η Ένωση. Το Σάββατο τελικός με τον Κολοσσό της Ρόδου.

 

 

Διαβάστε επίσης