• 19 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΙΟΥΝΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΙΟΥΝΗ 2014

Συνεχίζεται η συλλογή υπογραφών κατά της πρότασης της ΔΕΠΑ για το πλωτό LNG.Προετοιμάζεται προσεκτικά το συλλαλητήριο της 3ης του Ιούλη. Ο Γιώργος Καλαντζής απορρίπτει την πρόταση λόγω του αφορά θαλάσσια περιοχή σε μικρή απόσταση από την ακτή. Ο αντιπρόεδρος της Βουλής έχει αύριο ραντεβού με τα στελέχη της ΔΕΠΑ, ξεκίνησε ήδη την κριτική προς αυτά λόγω του κακού χειρισμού της όλης υπόθεσης. Νέα επιστολή προς τους κατασκευαστές του αγωγού ΤΑΡ ετοιμάζονται να στείλουν ΤΕΕ ΑΜ και ΓΕΩΤΕΕ ΑΜ. Στασιμότητα στα θέματα της ΒΦΛ. Ίσως γίνουν σήμερα πληρωμές. Αύριο έκτακτη γενική συνέλευση του σωματείου των εργαζομένων. Στη Θάσο από χθες το πρωί το φέρι μποτ «Στ. Φιλιάγκος». Εντός της εβδομάδας θα ενταχθεί στα δρομολόγια αφού νωρίτερα αποκτήσει τα απαραίτητα πιστοποιητικά ασφαλείας. Συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδο θα επιδιώξει να έχει αυτή την εβδομάδα ο βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης για το ανοιχτό τεχνολογικό πανεπιστήμιο της Καβάλας.

Εκδήλωση για τα χρέη στο ΤΕΒΕ θα κάνει στη Θάσο το Επιμελητήριο. Συμμετοχή στο συλλαλητήριο για το LNG με κλειστή την αγορά σκέπτεται ο Εμπορικός Σύλλογος. Την Τετάρτη κι όχι το Σάββατο αυτή την εβδομάδα η λαϊκή αγορά λόγω των εκδηλώσεων του αεροπορικού σόου. Σήμερα το Πρωτοδικείο Καβάλας ανακοινώνει την απόφαση επικύρωση των τελικών αποτελεσμάτων των πρόσφατων εκλογών. Μετά από τριήμερη ανάρτηση αυτών «τρέχει» 7ήμερη προθεσμία κατάθεσης ενστάσεων. Τον Μάη του 2015 ορίστηκε η δίκη του πρώην ταμία του πρώην δήμου Ελευθερούπολης Γιάννη Μηλιάτη. Πρόβλημα χώρου στο κεντρικό λιμάνι λόγω πολλών σκαφών. Το πρόβλημα θα γίνει ακόμη μεγαλύτερο όταν σε λίγες μέρες αρχίσουν τα έργα για τις πλωτές εξέδρες. Επιβατικό αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη το Σάββατο στη Κηπούπολη. Τρόμαξε αλλά δεν τραυματίστηκε ο οδηγός του. Δοκιμαστικές πτήσεις αρχίζουν από σήμερα τα αεροπλάνα από τη Σαουδική Αραβία που είναι στην Καβάλα από την Παρασκευή για το αεροπορικό σόου. Αλλοδαπός από το Πακιστάν συνελήφθη να πουλά χωρίς άδεια κράνη μοτοσικλετιστών.

Το απόγευμα στη Δ. Βιβλιοθήκη εκδήλωση παρουσίαση του βιβλίου του Χρήστου Μηνάγια. Κατάμεστη από κόσμο χθες βράδυ η αίθουσα του Όσκαρ για την εκδήλωση της χορωδίας της Στέγης. Τέλειωσε χθες το βράδυ στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου το παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα σκάκι ράπιντ, η διοργάνωση συνεχίζεται σήμερα με αγώνες μπλιτζ. Η Μαρία Παπακωνσταντίνου είναι η νέα πρόεδρος της ομάδας των Παραμυθάδων.

Συνεδριάζει στις 8 το απόγευμα η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΟΚ για να εξετάσει πρόταση που δέχθηκε από συμπολίτη επιχειρηματία κι η οποία αφορά την ποδοσφαιρική ομάδα. Επενδυτής υπάρχει και για το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. Αλλαγές στα τοπικά πρωταθλήματα αποφάσισε η γενική συνέλευση της ΕΠΣΚ. Ολοκληρώθηκε χθες βράδυ το φετινό πρωτάθλημα μίνι μπάσκετ.

 

Διαβάστε επίσης