ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Πραγματοποιείται στις 12 το μεσημέρι στην Ελευθερούπολη μία ακόμη σύσκεψη προκειμένου να υπάρξει συντονισμός φορέων για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα των πλημμυρισμένων Τεναγών. Διαφαίνεται ο κεντρικός στόχος, η δημιουργία ενός ενιαίου φορέα διαχείρισης όπου θα μετέχουν εκπρόσωποι της Καβάλας, των Σερρών και της Δράμας. Σε αυτόν τον φορέα ρόλο να παίξει το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Μάκης Παπαδόπουλος. Στη 1 το μεσημέρι οι εκπρόσωποι του συλλόγου Αγροτών Δήμου Καβάλας συναντούν στην Αθήνα τον Υπουργό Περιβάλλοντος. Θέμα η όδευση του αγωγού ΤΑΡ. Παρόντες στη συνάντηση οι 3 κυβερνητικοί βουλευτές. Θύμα ληστείας από δύο άγνωστα άτομαέπεσε τα ξημερώματα της Παρασκευής 57χρονος ιδιοκτήτης περιπτέρου, την ώρα που βάδιζε προς το σπίτι του. Εισαγγελική έρευνα είναι σε εξέλιξη για τους συμβασιούχους που προ ετών βρέθηκαν εκτός Φιλαρμονικής του Δήμου Καβάλας. Όλα άρχισαν με ανώνυμη καταγγελία και προς τις Εισαγγελικές αρχές. Σήμερα ελπίζουμε να καταλήξουν στη λύση της αμφιδρόμησης στην Παράκαμψη Εγνατία Οδός και Τροχαία Καβάλας.

 

Συνεδριάζει το μεσημέρι το δημοτικό συμβούλιο Θάσου. Προσλήψεις καθαριστριών στα σχολεία ζητά με ανακοίνωση του ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Νομου Καβάλας. Για το θέμα των πλημμυρισμένων Τεναγών συναντήθηκαν την Παρασκευή στη Κομοτηνή η Δήμαρχος και ο Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης. Με πολλές απουσίες συνεδρίαζε την Παρασκευή το απόγευμα η ΝΟΔΕ Καβάλας. Αναμένεται εγκύκλιος για την πραγματοποίηση νομαρχιακής συνέλευσης. Ημερίδα για την χρήση φυτοφαρμάκων έγινε χθες στον Αμυγδαλεώνα. Ανακοίνωση για την ανάγκη πρόσληψης μόνιμου προσωπικού στους Δήμους εξέδωσε η παράταξη του Άρη Βέρρου. Τακτική γενική συνέλευση πραγματοποιεί την 1η Απριλίου στην Καβάλα ο Ιατρικός Σύλλογος. Εκδηλώσεις για την γνωριμία του ιδρύματος με τους σπουδαστές του οργανώνει το ΤΕΙ Καβάλας σε Διδυμότειχο και Δράμα. Επιστρέφουν το απόγευμα στην Καβάλα τα μέλη του Λυκείου των Ελληνίδων που 15 μέρες ήταν στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας.

 

Γέμισε από κόσμο η αίθουσα του Όσκαρ το απόγευμα του Σαββάτου στην εκδήλωση του συλλόγου Επιστημόνων για την μουσικοθεραπεία με ομιλητή τον καρδιολόγο και συνθέτη Αθανάσιο Δρίτσα. Νέα διοίκηση εξέλεξαν χθες τα μέλη της Θρακικής Εστίας. 300 άνθρωποι έλαβαν μέρος στον 3ο αγώνα δρόμου στο περιαστικό δάσος που έγινε χθες το πρωί. Για την προώθηση της Γαλλοφωνίας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση το Σάββατο στη Στέγη από το σύλλογο καθηγητών Γαλλικής γλώσσας.

 

Εύκολη νίκη 3-1 του ΑΟΚ επί του Ορφέα χθες το μεσημέρι. Την Τετάρτη η ομάδα μας στην Αλεξανδρούπολη, την Κυριακή υποδέχεται τον Καμπανιακό. Λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου αναβλήθηκε το ματς του Ακροποτάμου με το Βυζάντιο. Η Ένωση επικράτησε άνετα 82-59 τον Εθνικό στην 13η σερί νίκη της. Το Σάββατο στην Τρίπολη, ντέρμπι με τον Αρκαδικό.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης