• 15 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Μία ακόμη πετυχημένη συγκέντρωση πολιτών υπέρ της διαπραγμάτευσης της ελληνικής κυβέρνησης στις Βρυξέλες έγινε νωρίς χθες το απόγευμα στην πλατεία Καπνεργάτη. Ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να συναντήσουν οι συμβασιούχοι της ΒΦΛ όπως επίσης η διοίκηση του σωματείου των εργαζομένων. Επιμένει ο Θόδωρος Μαρκόπουλος στη σύσκεψη για την εταιρία. Η σύσκεψη θα γίνει εφόσον δεχθούν να έρθουν στην Καβάλα Τσάρας και Μπεχράκης. Αλλαγές στο καταστατικό αλλά και στο όνομα του συλλόγου αποφάσισε η γενική συνέλευση των καταναλωτών. Πλέον η Ένωση Καταναλωτών θα ονομάζεται Φωνή των Καταναλωτών. Πολύς κόσμος χθες στο κέντρο της πόλης για την 10η επετειακή Αλφαβητοπαρέλαση. Μεγαλώνει η αγωνία για τον συνταξιούχο Δημήτρη Γάκη από τον Πλατανότοπο, που εξαφανίστηκε την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου. Πιθανή είναι η αλλαγή του Α.Δ. Καβάλας στις τακτικές κρίσεις που θα αρχίσουν στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας. Οι νηπιαγωγοί δεν είναι ντεντέκτιβ, απαντά ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καβάλας στο αίτημα Κουράκου να γνωστοποιηθούν από τώρα οι μαθητές της Α’ τάξης δημοτικού- νηπίων και προνηπίων της επόμενης σχολικής χρονιάς.

Με δήλωση του στην εφημερίδα Δημοκρατία ο Νίκος Παναγιωτόπουλος αναφέρει ότι είχε ζητήσει από την ηγεσία της ΝΔ στροφή προς τη κοινωνία αλλά η πρόταση αυτή δεν έγινε δεκτή. Ερευνητικό εργαστήριο στη Κίνα ιδρύει το ΤΕΙ Καβάλας. Ο Μιχάλης Τσοκτένογλου είναι υποψήφιος για τη θέση του Συμπαραστάτη του πολίτη και της επιχείρησης στην ΑΜΘ. Απόφαση θα λάβει το Περιφερειακό Συμβούλιο την Τετάρτη το απόγευμα. Τοπική αυτοδιοίκηση, ξενοδόχοι, τουριστικοί πράκτορες θα προβάλουν το Νομό Καβάλας στην έκθεση του Βελιγραδίου αυτή την εβδομάδα. Η διοίκηση της Εγνατίας οδού θα είναι το πρωί στο Νοσοκομείο για νέα συνεργασία για το έργο επέκτασης των θέσεων στάθμευσης. Το ΤΕΕ ΑΜ οργανώνει σεμινάριο στην Καβάλα και τη Δράμα για τις πραγματογνωμοσύνες της αρμοδιότητας των μηχανικών. Παρουσία των Τοπούζογλου- Ρήγα- Γόντικα έγινε την Παρασκευή ο χορός των εργαζόμενων στα Πετρέλαια. Μίλησαν επίσης ο Βαγγέλης Παππάς κι ο Μανώλης Κελαϊδάκης.

Συνέντευξη τύπου για την θεατρική παράσταση «Σκηνές από ένα γάμο» θα δοθεί το μεσημέρι στο Δημαρχείο. Μαθητές της Καβάλας και της Θάσου παρουσίασαν χθες στο Αμφιθέατρο την εργασία τους για την ιστορία της Παιδόπολης. Οι καθηγητές της Γαλλικής γλώσσας άρχισαν το Σάββατο νέο κύκλο συναντήσεων με μαθητές, τους οποίους θέλουν να φέρουν κοντά στην γαλλική γλώσσα και πολιτισμό. Βασιλόπιτα έκοψε χθες ο πολιτιστικός σύλλογος Στεγνού.

 

Με γκολ των Παππά και Κανούλα ο ΑΟΚ νίκησε χθες 2-0 τα Γιαννιτσά. Επεισόδια μετά τη νίκη του Ακροποτάμου στην Ελευθερούπολη επί του Ορφέα. Έχασε το Βυζάντιο. 10η σερί νίκη για την Ένωση, πρώτη θέση στη βαθμολογία της Α2 με τρεις βαθμούς από τη δεύτερη ομάδα.

 

Διαβάστε επίσης