• 6 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2014

76χρονος συνταξιούχος κάτοικος Καβάλας «έπεσε» θύμα απατεώνων την Παρασκευή το μεσημέρι. Κατάφεραν και του πήραν ποσό 2.000 που είχε σπίτι του, τον έπεισαν να κάνει ανάληψη από τραπεζικό του λογαριασμό 9.000 ευρώ. Ταυτόχρονα του έκλεψαν χρυσαφικά αξίας 500 ευρώ. Σε καλό δρόμο οι έρευνες της Αστυνομίας για την εξιχνίαση της υπόθεσης. Κατατέθηκε προσφυγή στο ΣτΕ για την όδευση του ΤΑΡ από τη Νέα Καρβάλη και τον πρώην Δήμο Φιλίππων. Την υπογράφουν 30 αγρότες και ο Δήμος Καβάλας. Για την ανάγκη να γίνουν εκλογές άμεσα μίλησε στην Ελευθερούπολη το Σάββατο ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας. Επανέλαβε ότι δεν θα είναι υποψήφιος με το κόμμα της αξιωματικής ο Σάββας Εμινίδης. Ίδια παραμένουν τα δρομολόγια μία ακόμη εβδομάδα στη γραμμή του Πρίνου. Αύριο πρέπει να τα εκτελέσει το φέρι μποτ «Φιλιάγκος». Στα Υπουργεία Ανάπτυξης και Οικονομικών βρέθηκαν την Πέμπτη φορείς της Θράκης όπου διαμαρτυρήθηκαν για την απλήρωτη από το 2010 επιδότηση εργασίας. Τους συνόδευαν οι βουλευτές Κοντός και Στυλιανίδης. Σοβαρό επεισόδιο για μια καρέκλα σημειώθηκε το Σάββατο στην εκδήλωση του συλλόγου Μικρασιατών που έγινε στο Αμφιθέατρο. Δύο από τους θεατές «ήρθαν στα χέρια» για χάρη της καρέκλας!

Σήμερα το απόγευμα δύο εκδηλώσεις στην Καβάλα για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Στις 5 η ΑΔΕΔΥ στη πλατεία Καπνεργάτη, στις 6 το ΠΑΜΕ στον Δημοτικό Κήπο. Και οι 36 υποθέσεις στο Τριμελές Καβάλας αναβλήθηκαν την Παρασκευή. Όλες αφορούσαν χθες στο δημόσιο, οι κατηγορούμενοι ζήτησαν και πήραν αναβολή για να ενταχθούν στη νέα ρύθμιση των 100 δόσεων. Σήμερα ο Δικηγορικός Σύλλογος αποφασίζει συμμετοχή στην πανελλαδική αποχή από Τετάρτη ως και Παρασκευή. Ανακοίνωση για τη μη συμμετοχή των μελών του στην διαδικασία της αξιολόγησης διευθυντών που αρχίζει αυτό το διάστημα εξέδωσε ο σύλλογος εκπαιδευτικών Π.Ε. Μπροστά σε ακροατήριο 200 ατόμων μίλησε χθες το απόγευμα στη Δ. Βιβλιοθήκη ο Αρτέμης Σώρρας. Την Πέμπτη το ΤΑΙΠΕΔ ανακοινώνει το αποτέλεσμα της ιδιωτικοποίησης των 12 περιφερειακών αεροδρομίων, μεταξύ των οποίων και αυτό της Καβάλας. Αστυνομική επιχείρηση έγινε το Σάββατο σε οικισμό τσιγγάνων στο Χρυσοχώρι. Συνελήφθησαν 2 άτομα για παραβάσεις του νόμου περί τελωνιακού κώδικα.

Συνέντευξη τύπου θα δοθεί το μεσημέρι στο Δημαρχείο για έκθεση χαρακτικής με καλλιτέχνες από τη Σουηδία που θα εκθέσουν έργα τους στη Δ. Καπναποθήκη. Το απόγευμα κοινή εκδήλωση της Πνοής και του σωματείου Άγιος Νέστορας για τα δικαιώματα των παιδιών. Δωρεά ενός πιάνου έγινε στο Δημοτικό Ωδείο. Τα νέα του γραφεία εγκαινίασε την Παρασκευή ο σύλλογος Κηπούπολης- Καλαμίτσας.

Παρά το καλό του ξεκίνημα και το ότι προηγήθηκε 1-0 ο ΑΟΚ δεν μπόρεσε να κερδίσει χθες στην Ελευθερούπολη. Νέο δύσκολο εκτός έδρας ματς την Κυριακή στη Χαλάστρα με τον Καμπανιακό. Ισοπαλία επίσης 1-1 στο ματς Βυζάντιο- Ακροπόταμος. Η Ένωση ηττήθηκε από τον Εθνικό, έχει ντέρμπι το Σάββατο στη Καλαμίτσα όπου υποδέχεται τον Αρκαδικό.

 

 

Διαβάστε επίσης