• 19 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΦΛΕΒΑΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΦΛΕΒΑΡΗ 2014

200 περίπου τρακτέρ από το Νέστο, το Παγγαίο και τον πρώην Δήμο Φιλίππων έρχονται το μεσημέρι στην Καβάλα για να λάβουν μέρος στο αγροτικό συλλαλητήριο του Δημοτικού Κήπου. Συμμετέχουν επίσης ιδιοκτήτες Ταξί και φορτηγών. Λόγω του συλλαλητηρίου κλείνουν στις 11 οι δημοτικές και περιφερειακές υπηρεσίες. Αρχίζει το απόγευμα η διαδικασία των συνεδριάσεων των νέων οργάνων του ΤΕΕ ΑΜ προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα η αντιπροσωπεία και η διοικούσα επιτροπή. Φήμες αναφέρουν ότι ο νέος πρόεδρος της διοικούσας θα προέρχεται από τη Δράμα. Κατά τις ίδιες φήμες η παράταξη του Μιχάλη Παπαδόπουλου Αδέσμευτοι Ενεργοί Μηχανικοί συμφώνησε σε όλα με μηχανικούς από την γειτονική πόλη. Από το πρωί στη Καβάλα Σαουδάραβες επιχειρηματίες που θέλουν να εισάγουν ζώντα ζώα μέσω του νέου λιμανιού. Κανονικά θα προσέλθουν το πρωί στην εργασία τους οι εργαζόμενοι του ΕΟΠΥΥ Καβάλας. Άγνωστο όμως τι θα συναντήσουν. Ο Βασίλης Τραϊφόρος θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ της ΔΗΜΑΡ. Ο Θόδωρος Μαρκόπουλος επίσημα υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με τον Γιώργο Παυλίδη ενώ αυτόνομη κάθοδο στα περιφερειακά προετοιμάζουν και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες της ΑΜΘ. Το απόγευμα εκδήλωση του Μάκη Παπαδόπουλου όπου θα παρουσιαστούν πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

 

Διαμαρτυρία έξω από το ΙΚΑ Καβάλας κάνουν το πρωί τα μέλη των Λαϊκών Επιτροπών. Αργότερα σήμερα δίνει συνέντευξη τύπου η ΠΑΣΕΒΕ. Ποινή φυλάκισης 56 μηνών επέβαλλε το Τριμελές Καβάλας σε ιδιώτη που εξέδωσε δύο τιμολόγια «μαϊμού» για δημοτικό έργο στη Νικήσιανη το 2009. Αυτή την εβδομάδα αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση του δικαστηρίου επί της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων των εργαζόμενων στη ΔΕΥΑΚ. Σε συνέδριο του περιοδικού Economist στη Θεσσαλονίκη θα λάβουν μέρος οι Τσάρας – Μπεχράκης της ΒΦΛ. Δημοσιοποιήθηκε το πόρισμα της Ε.Δ.Ε. για τα ηλιέλαια του κοινωνικού παντοπωλείου, δεν εντοπίζει ευθύνες ούτε στη διοίκηση του δήμου ούτε στους δημοτικούς υπαλλήλους. Συνάντηση προετοιμασίας και οργάνωσης της προσπάθειας του έκανε το Σάββατο ο Βαγγέλης Παππάς με τους υποψήφιους δημοτικούς του συμβούλους. Αρχές Μαρτίου η επόμενη εκδήλωση στη Νέα Καρβάλη. Ο Δήμος Καβάλας θα αγοράσει 10 φορητούς υπολογιστές για να αντικαταστήσει αυτούς που κλάπηκαν από το δημοτικό σχολείο της Νέας Καρβάλης. Η Ραχήλ Μακρή κατέθεσε ερώτηση για το Νοσοκομείο Καβάλας κι ο Νίκος Παναγιωτόπουλος για τα υδατοδρόμια.

 

Εκλογική γενική συνέλευση το απόγευμα για το σύλλογο Πνοή. Η κρίση κάνει τα παιδιά πιο μελετηρά, υποστήριξε σε ομιλία του το Σάββατο στη Καβάλα ο καθηγητής Πανεπιστημίου Ιωάννης Σειραδάκης. Πετυχημένο το αποκριάτικο πάρτι των οργανωτών της Αλφαβητοπαρέλασης. Την πίτα του έκοψε χθες το απόγευμα ο σύλλογος Καναρινιών και Άγριων Πουλιών.

 

Βόλεψαν τον ΑΟΚ τα άλλα αποτελέσματα αφού χθες ηττήθηκαν εντός έδρας τόσο ο Πιερικός όσο και η Δόξα Δράμας. Η ομάδα μας μετά την ισοπαλία με τον Βατανιακό έχει δύο σερί εκτός έδρας παιχνίδια με Νίκη Βόλου και Δόξα Δράμας. Η Ένωση νίκησε εύκολα τον Φίλιππο Βέροιας την ώρα που έχανε το Ψυχικό. Το Σάββατο το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Στη Γ’ Εθνική ισοπαλία με κακό θέαμα στο ματς Βυζαντίου- Ακροποτάμου. Ηττήθηκε ο Νέστος, νέα ισοπαλία για τον Ορφέα.

 

Διαβάστε επίσης