ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΓΕΝΑΡΗ 2016

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΓΕΝΑΡΗ 2016

Χιόνισε χθες το απόγευμα στα ορεινά του Ν. Καβάλας χωρίς να δημιουργηθούν ιδιαίτερα προβλήματα. Εξ αιτίας του νοτιά το Σάββατο κατέρρευσε εγκαταλειμμένη οικία στην συνοικία της Παναγίας, σημειώθηκαν διακοπές ρεύματος στην περιοχή του Παγγαίου. Ο δυνατός αέρας μετέφερε εντός του οδοστρώματος κάδους απορριμμάτων ενώ γλάστρες από μπαλκόνια βρέθηκαν στο έδαφος!

 

Την Τετάρτη αρχίζουν οι κινητοποιήσεις των αγροτών στην Καβάλα λόγω της επίσκεψης του Υπουργού Βαγγέλη Αποστόλου. Από την επόμενη μέρα τα τρακτέρ στον κόμβο Χρυσούπολης. Πιθανό και δεύτερο μπλόκο στον Άγιο Σίλα. 800 πρόσφυγες ήρθαν χθες το βράδυ στην Καβάλα με το Νήσος Μύκονος. Το πλοίο άργησε να έρθει μια μέρα λόγω κακοκαιρίας. Οι εθελοντές της Καβάλας παρέλαβαν μεγάλη ποσότητα ανθρωπιστικής βοήθειας από τη Θάσο και την Κοζάνη. Στην πολύωρη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής και όχι στις τοπικές εκδηλώσεις ήταν χθες το πρωί οι βουλευτές Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ. Αρχίζουν εντός της εβδομάδας οι διαπραγματεύσεις στο εργοστάσιο για τη νέα σύμβαση εργασίας. Διακοπές νερού σε κακοπληρωτές, ακόμη και σε οικίες άρχισε η ΔΕΥΑΚ. Σύσκεψη φορέων για το ασφαλιστικό το απόγευμα στο Επιμελητήριο. «Παγωμένο» το θέμα της επιδότησης εργασίας. Σύσκεψη συνταξιούχων για το ασφαλιστικό την Πέμπτη το πρωί. Οι εκλογές στο Επιμελητήριο θα γίνουν αρχές Σεπτέμβρη χωρίς να είναι υποψήφιος ο Άγγελος Τσατσούλης.

 

Την Τετάρτη συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο, θα λάβει την πρώτη απόφαση για την αγορά του παλιού ωδείου. Ομιλία του Νίκου Παναγιωτόπουλου στη Βουλή για τα ημιτελή έργα του ΕΣΠΑ. Ικανοποίηση σε ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ για την επίσκεψη στην πόλη μας του Θανάση Θεοχαρόπουλου. Ο Άγγελος Τσατσούλης τιμήθηκε στη χθεσινή κοπή βασιλόπιτας των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ. Συνεστίαση πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής το ΚΚΕ. Συνελήφθη 27χρονος στη Χρυσούπολη κατηγορούμενος για διάρρηξη καταστήματος. 4 άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά σε μετωπική σύγκρουση οχημάτων που έγινε το Σάββατο το απόγευμα στην έξοδο της Εγνατίας οδού στη Μουσθένη. Συνεχίζεται όλη την εβδομάδα η αποχή των δικηγόρων του Ν. Καβάλας. Πυρκαγιά στο ανοιχτό κολυμβητήριο αντιμετωπίστηκε εύκολα από την Π.Υ. το Σάββατο το απόγευμα. Ο Σκακιστικός Όμιλος Καβάλας ζητά από τον Υπουργό Αθλητισμού κ. Κοντονή να συναντήσει την παγκόσμια πρωταθλήτρια Σταυρούλα Τσολακίδου και να την στηρίξει οικονομικά.

 

Ο Δημήτρης Καφετζής εξελέγη νέος πρόεδρος του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας. Το απόγευμα κόβει βασιλόπιτα η Φιλαρμονική του Δήμου Καβάλας. Βασιλόπιτα έκοψε χθες ο Φυσιολατρικός Όμιλος. Παρόμοια εκδήλωση με βράβευση αριστούχων και από τον σύλλογο Εβριτών. Ο Αλέξης Γούλας νέος πρόεδρος του συλλόγου Δυτικομακεδόνων.

 

Νίκη με 4-1 του Νέστου χθες στο Κοκκινόχωμα επί του Βυζαντίου. Οι γηπεδούχοι έπαιζαν με 10 παίκτες από το 20 λεπτό. Αρχίζει σήμερα η προετοιμασία του ΑΟΚ για το ματς στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη. Απογοήτευση στην Ένωση από την ήττα στο Λαύριο με σκορ 99-63. Ευθύνες στους διαιτητές από τον Στιβ Γιατζόγλου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης