ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΦΛΕΒΑΡΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΦΛΕΒΑΡΗ 2013

Επανέρχεται εντός των ημερών το φυσικό αέριο στην μονάδα αμμωνίας της ΒΦΛ, μετά την συμφωνία που υπήρξε με την ΔΕΠΑ. Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε την Κυριακή. Με παρέμβαση του ΤΑΙΠΕΔ αρχίζει οικονομικός έλεγχος στην ΒΦΛ. Ανακουφισμένοι οι εργαζόμενοι, ελπίζουν η λύση που βρέθηκε να μην είναι προσωρινή. Νέο 7μελές διοικητικό συμβούλιο απέκτησε χθες η ΕΑΣ Καβάλας. Τα περισσότερα από τα νέα μέλη της διοίκησης προέρχονται από την επαρχία Νέστου. Σήμερα θα συνεδριάσει η διοίκηση του σωματείου των ναυτεργατών Θάσου για να αποφασίσει την συμμετοχή ή όχι στην πανελλαδική απεργία της Τετάρτης. Απέχουν την Τετάρτη από τα καθήκοντα τους οι δικηγόροι του Νομού Καβάλας. Συνέντευξη τύπου δίνουν το πρωί οι εκπρόσωποι της ΠΑΣΕΒΕ Καβάλας για την απεργία της Τετάρτης. Σύμφωνα με τον Υφυπουργό Εργασίας Νίκο Παναγιωτόπουλο, αύριο Τρίτη θα γίνει στην Αθήνα κρίσιμη σύσκεψη για την συνέχιση του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι.

 

Ποινή φυλάκισης 2,5 ετών με τριετή αναστολή επέβαλε την Παρασκευή το Τριμελές σε γυναίκα από την Καβάλα η οποία εισέπραττε επί 3 χρόνια την σύνταξη του πατέρα της, αν και αυτός είχε πεθάνει. Η Ασφάλεια Καβάλας συνέλαβε δύο γυναίκες, τις οποίες κατηγορεί για διακίνηση ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν 300 περίπου γραμμάρια ηρωίνης που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο της μιας εκ συλληφθέντων αλλά και στο σπίτι που έμεναν οι δύο γυναίκες . Προκαταρκτική διενεργείται από την Πταισματοδίκη Καβάλας σχετικά με την υπόθεση Μπουδακίδου. Κλήθηκαν να καταθέσουν οι 12 βασικότεροι εμπλεκόμενοι στην ίδια υπόθεση. Πετυχημένες εκδηλώσεις έκαναν το Σαββατοκύριακο σε Καβάλα και Θάσο οι λογιστές φοροτεχνικοί με θέμα την αλλαγή στην φορολογία. Το τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας του ΤΕΕ παρουσίασε σε συνέντευξη τύπου τις προτάσεις του για την αναθεώρηση του Χωροταξικού Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης. Συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση της Δράμας θα έχουν την Τετάρτη αγρότες από τον Νέστο. Η Φώφη Γεννηματά μίλησε χθες σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ Καβάλας. Επικεντρώθηκε στο κρίσιμο συνέδριο του κόμματος την ερχόμενη εβδομάδα. Συνεδριάζει το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Το απόγευμα εκδήλωση για την τοπική αυτοδιοίκηση στην ελεύθερη Καβάλα.

 

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την νέα υγειονομική διάταξη οργανώνει το πρωί στο Επιμελητήριο το σωματείο Καφεζυθοπωλών. Το απόγευμα στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» εκδήλωση προς τιμήν της Χρυσούλας Βακιρτζή. Η εκδήλωση οργανώνεται από την Συμπαράταξη Πολιτών. Συνεδριάζει το απόγευμα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Την πίτα της έκοψε χθες η Ένωση Καταναλωτών Καβάλας.

 

Δίκαια ο ΑΟΚ νίκησε χθες τον Ολυμπιακό Βόλου 1-0 με γκολ του Ενταγιέ. Την Τετάρτη δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Στα διοικητικά της ομάδας οι συζητήσεις με τον ενδιαφερόμενο επενδυτή θα συνεχιστούν ίσως και σήμερα. Απλήρωτοι οι παίκτες της ομάδας, απειλούν ακόμη και με απεργία. Η Ένωση αφού το Σάββατο νίκησε τον Απόλλωνα Πάτρας, χθες το πρωί έκοψε την βασιλόπιτα της. Την βοήθησαν τα χθεσινά αποτελέσματα στα υπόλοιπα ματς της Α1.

 

 

 

Διαβάστε επίσης