ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΓΕΝΑΡΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΓΕΝΑΡΗ 2015

Τα σούπερ μάρκετ στην πόλη και το Νομό της Καβάλας επωφελήθηκαν της χθεσινής λειτουργίας της αγοράς. Υπήρξαν περιπτώσεις τόσο μεγάλης προσέλευσης κόσμου που η αναμονή στο ταμείο έφθανε τις δύο ώρες! Δεν προκύπτει ίδια ικανοποίηση και κίνηση στα καταστήματα των μικρομεσαίων. Με την ευχή «ο Θεός να φωτίσει τους πολιτικούς» ο Άγγελος Τσατσούλης σχολίασε χθες στην εκδήλωση κοπής πίτας του Επιμελητηρίου την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας και η επιχειρηματικότητα.

Τουλάχιστον δύο νέα φέρι μποτ φέρνουν στην Θάσο οι εταιρίες ΑΝΕΘ και ΝΕΚ. Το νέο πλοίο της ΑΝΕΘ είναι πολύ πιθανό να έρθει στην περιοχή τον Φεβρουάριο. Σε ακινησία το Θάσος 6, στα δρομολόγια του Πρίνου το φέρι μποτ «Παναγία». Αβέβαιο είναι το μέλλον του ΤΣΜΕΔΕ και του γραφείο του ασφαλιστικού ταμείου των μηχανικών στην Καβάλα, Σήμερα το πρωί συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στο Ν. Καβάλας. Λειτουργούν τα εκλογικά κέντρα των κομμάτων στο κέντρο της πόλης. Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε το εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στις Κρηνίδες. Προκλήθηκε μικρή ζημιά στην τζαμαρία. Δεν θα κάνει κεντρική προεκλογική εκδήλωση στην πόλη μας η ΝΔ. Διήμερη περιοδεία στη Θάσο έκανε ο Γιώργος Καλαντζής.

Συνεδριάζει το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας, το απόγευμα στη Κομοτηνή συνεδριάζει πάλι το Περιφερειακό Συμβούλιο. Ο Θόδωρος Μαρκόπουλος, ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης κι η Εγνατία Οδός Α.Ε. δίνουν το πρωί κοινή συνέντευξη τύπου για το έργο κατασκευής κόμβου στη Τούζλα. Πιθανές ανακοινώσεις και για το έργο συνέχισης της Περιμετρικής. Η Κατερίνα Λαφτσίδου εξελέγη πρόεδρος στο σωματείο επαγγελματιών του πρώην Δήμου Φιλίππων. Πετυχημένο διήμερο συνέδριο πραγματοποίησε την Παρασκευή και το Σάββατο το τμήμα Λογιστικής του ΤΕΙ. Συμμετείχε και ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Ομάδα 40 εθελοντών πυροσβεστών για περιστατικά στην Παναγία δημιούργησε ο σύλλογος κατοίκων της ίδιας συνοικίας.

Το Σαββατοκύριακο έκοψαν τις πίτες τους για τη νέα χρονιά οι Φίλοι της Παιδόπολης, ο Σύλλογος Μικρασιατών, ο σύλλογος κατοίκων Αγίου Λουκά, η Πανηπειρωτική Ένωση Καβάλας. Το Ναυτικό Μουσείο απένειμε τα βραβεία στους νικητές πανελλήνιου διαγωνισμού που διοργάνωσε.

Ισόπαλος χωρίς γκολ ο ΑΟΚ με τον Άρη χθες στο «Ανθή Καραγιάννη». Επωφελήθηκε ο Πανσερραϊκός που είναι μόνος πρώτος στη βαθμολογία. Περίπου 4.000 φίλαθλοι στις κερκίδες του γηπέδου. Ηττήθηκαν Βυζάντιο και Ορφέας. Ισοπαλία του Άρη Ακροποτάμου. Η Ένωση νίκησε και στη Λευκάδα, συνεχίζει τη πορεία της για την επιστροφή της στην Α1.

Διαβάστε επίσης