• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΝΟΕΜΒΡΗ 2012

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΝΟΕΜΒΡΗ 2012

Οι κινητοποιήσεις των εργαζόμενων στην τοπική αυτοδιοίκηση συνεχίζονται και σήμερα στην Καβάλα. Κλειστές θα είναι για δεύτερη μέρα οι υπηρεσίες της Π.Ε. Καβάλας ενώ ο Άρης Γιαννακίδης μαζί με τους προέδρους των συλλόγων των 5 νομών ταξιδεύει στην Αθήνα, με τελικό προορισμό το Υπουργείο Εσωτερικών. Στον Δήμο Καβάλας οι καταλήψεις του γραφείου προσωπικού και του πρωτόκολλου είναι σε πλήρη εξέλιξη. Οι εργαζόμενοι θα αποφασίσουν τις επόμενες τους κινήσεις στα πλαίσια συνέλευσης που θα κάνουν σήμερα το πρωί. Ανακοίνωση υπέρ των εργαζόμενων στην Τ.Α. εξέδωσε χθες το ΠΑΜΕ Καβάλας. Στις 12 το μεσημέρι κάνουν γενική συνέλευση οι δικηγόροι της Καβάλας για να αποφασίσουν την στάση που θα κρατήσουν σε σχέση με τις δικές τους κινητοποιήσεις.Ματαιώθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί στην Κομοτηνή εκδήλωση με ομιλητές τους Ευριπίδη Στυλιανίδη και Νίκο Παναγιωτόπουλο. Την Τετάρτη το απόγευμα θα συνεχιστεί η συνεδρίαση της διοίκησης του ΟΛΚ που άρχισε αλλά δεν ολοκληρώθηκε την Παρασκευή. Με έγγραφο του το Υπουργείο Οικονομικών δηλώνει πλήρη άγνοια για την συμφωνία δύο άλλων υπουργείων ως προς την απαλλοτρίωση 74 στρεμμάτων στο νέο λιμάνι. Ο ΟΛΚ ανησυχεί μήπως το Υπουργείο Οικονομικών τον υποχρεώσει να πληρώσει αυτός τα χρήματα που απαιτούνται για την απαλλοτρίωση των 74 στρεμμάτων στο νέο λιμάνι.

 

Δύο εκπρόσωποι επιχειρηματιών από την Ιαπωνία θα βρίσκονται το μεσημέρι στην Καβάλα για να ενημερωθούν για τα τοπικά προϊόντα. Η εκδήλωση οργανώνεται από τον βουλευτή Γιάννη Πασχαλίδη. Συνεδριάζει το μεσημέρι η επιτροπή ποιότητας Ζωής του Δήμου Καβάλας. Ο πρώην Υπουργός Γιώργος Φλωρίδης επισκέφθηκε την Καβάλα την Παρασκευή, στα πλαίσια της πρωτοβουλίας του για την δημιουργία νέου κόμματος. Συνάντησε 30 φίλους και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ των οποίων και ο πρώην Αντιπρόεδρος της Βουλής Παναγιώτης Σγουρίδης. Την Τετάρτη το απόγευμα γενική συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ Νομού Καβάλας. Η Ασφάλεια Καβάλας συνέλαβε 47χρονο που έκλεψε γυναικεία τσάντα από κατάστημα, προσπαθώντας στην συνέχεια να πουλήσει το κινητό τηλέφωνο που αυτή περιείχε. Αντίθετη δηλώνει η ΕΛΜΕ Καβάλας στην συγχώνευση του 1ου και του 4ου ΕΠΑΛ.

 

Κοινή εκδήλωση με θέμα τα δικαιώματα του παιδιού οργανώνουν το απόγευμα ο Σύλλογος Πνοή και το φιλανθρωπικό σωματείο Άγιος Νέστωρας. Στο ΤΕΙ εγκαινιάζεται έκθεση φωτογραφίας ενώ στο Δ. Ωδείο πραγματοποιείται θεατρικό δρώμενο μαθητών της Στ’ τάξη του 24ου δημοτικού σχολείου με θέμα το Πολυτεχνείο. Στην συνεδρίαση της διοίκησης του ΔΗΠΕΘΕ την Παρασκευή αποφασίστηκε πρόγραμμα εκδηλώσεων μέχρι και την Άνοιξη του 2013. Η πρώτη εκδήλωση θα γίνει 7 και 8 Δεκέμβρη με την Νένα Μεντή στον ρόλο της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου. Θα συνεχιστούν όλη την εβδομάδα οι συνεννοήσεις του Δήμου Καβάλας με άλλους τοπικούς φορείς για τις εορταστικές εκδηλώσεις στην πλατεία Ελευθερίας. Περισσότερα από 100 αγριοπούλια παρουσιάστηκαν Σάββατο και Κυριακή στο κοινό, στο πλαίσιο έκθεσης στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου.

 

Ισόπαλος 0-0 με τον Ηρακλή Ψαχνών ήρθε χθες ο ΑΟΚ. Δυσκολεύτηκε αρκετά στο γκολ ενώ μία ακόμη φορά έδειξε ότι χρειάζεται ενίσχυση στην επιθετική γραμμή. Ο ΑΟΚ παίζει την Τετάρτη στην Αθήνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Σήμερα τις 5 το απόγευμα η Ένωση αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό στην Αθήνα. Στην Καβάλα έμεινε ο Καλαμπάκας λόγω τραυματισμού.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης