ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΙΟΥΝΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΙΟΥΝΗ 2014

Το προωθούμενο από την Κυβέρνηση και την ΔΕΠΑ πλωτό LNG αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΒΦΛ απασχόλησαν συλλογικά όργανα- τοπικούς παράγοντες το περασμένο τριήμερο. Οι βουλευτές του Νομού δηλώνουν ότι δεν είναι ενημερωμένοι για το LNG. Βοηθούν το σωματείο των εργαζομένων στη ΒΦΛ να συναντήσει στην Αθήνα τον υπουργό Στουρνάρα. Η συνάντηση θα γίνει εντός των ημερών. Μιλώντας στο Βήμα της Κυριακής ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης υποστήριξε ότι είναι παράνομα προφυλακισμένος. «Εξαπατήθηκα αφού αγόρασαν μια άρρωστη τράπεζα» ισχυρίζεται. Δεν καταθέτει ένσταση για το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής στο Δήμο Παγγαίου ο Γιάννης Φιλόσογλου. Εντός των ημερών η ένσταση Ξουλόγη. Εντός της εβδομάδας θα επισκεφθούν την Καβάλα για διαφορετικούς λόγους εκπρόσωποι του Δήμου Σαμψούντας από τη Τουρκία, εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου του Λέσκοβατς από την Σερβία. Από χθες στην Καβάλα 23 μέλη του Ελληνοιταλικού συλλόγου του Μπάρι.

Αναβλήθηκαν τα προγραμματισμένα για την Παρασκευή και το Σάββατο σεμινάρια για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών που επρόκειτο να γίνουν στον Πρίνο. Επιστολή στην κατασκευάστρια εταιρία του ΤΑΡ ετοιμάζει το ΤΕΕ ΑΜ. Εντός της εβδομάδας συνεδριάζει στη Δράμα η αντιπροσωπεία του τμήματος για τα θέματα του ΤΣΜΕΔΕ. Η Διεύθυνση Υγείας της Π.Ε. Καβάλας θα ψεκάσει για την καταπολέμηση των κουνουπιών ρέμα στην συνοικία του Βύρωνα. Περισσότερες από 165 μονάδες αίματος συγκέντρωσε η διήμερη εθελοντική αιμοδοσία του Επιμελητηρίου. Δίκη με κατηγορούμενους ναυτεργάτες γίνεται το πρωί στο Μονομελές Θάσου. Συνελήφθη το Σάββατο 29χρονη που προσποιούμενη τον πελάτη έκλεψε καλλυντικά από τοπικό κατάστημα. Το ΠΑΜΕ Καβάλας συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης προκειμένου να ενισχύσει τους πολίτες της Σερβίας. Σε εκδήλωση για το κάπνισμα ο Αρχέλαος Γρανάς αναφέρθηκε στις συντονισμένες προσπάθειες που έγιναν στον Ν. Καβάλας για την τήρηση της αντικαπνιστικής νομοθεσίας.

Με μεγάλη επιτυχία έγινε το Σάββατο στην αυλή του 1ου Λυκείου η 4η συνάντηση συνοικιακών πολιτιστικών συλλόγων Καβάλας. Στο πλαίσιο εκδήλωσης του Φυσιολατρικού Ομίλου Καβάλας έγινε χθες το πρωί ομιλία με θέμα τα άγνωστα θυννεία. Τρία από αυτά υπάρχουν στην περιοχή. Περισσότεροι από 200 άνδρες και γυναίκες έτρεξαν χθες από τη Νέα Καρβάλη ως την Καβάλα στον 6ο Γρηγοριανό λαϊκό αγώνα δρόμου που οργάνωσε ο σύλλογος οικογένειας ΚΕΘΕΑ Κιβωτός. Πρώτευσε ο Δημήτρης Βογιατζής.Πρώτη γυναίκα η Κική Αρσένη. Ως το τέλος της εβδομάδας συνεχίζεται στο Εμπορικό Κέντρο έκθεση φωτογραφίας. Από σήμερα στη Δ. Καπναποθήκη έκθεση αφιερωμένη στο περιβάλλον από τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Ζωγράφων.

Αόριστη παραμένει η κατάσταση στον ΑΟΚ όπου υπάρχουν σενάρια και φήμες αλλά όχι συγκεκριμένα γεγονότα. Ο Κεραυνός Πέρνης έχασε χθες κι έτσι μένει στο τοπικό πρωτάθλημα. Άνοδο στην Γ’ Εθνική εξασφάλισε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

 

Διαβάστε επίσης