• 17 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Δημοσίευμα στην εφημερίδα Έθνος της Κυριακής χθες παρουσιάζει λυμένο το πρόβλημα της όδευσης του αγωγού ΤΑΡ από το Ν. Καβάλας. Φιλοξενούνται δηλώσεις του προέδρου του ΤΕΕ ΑΜ Δημήτρη Κυριαζίδη που επιβεβαιώνουν το ίδιο συμπέρασμα. Ίδια με αυτά του Φεβρουαρίου είναι τα δρομολόγια των φέρι μποτ από χθες 1η Μαρτίου. Παραμένει δεμένο στη Κεραμωτή το νέο φέρι μποτ της ΑΝΕΘ, επέστρεψε στον Πρίνο όχι όμως στα δρομολόγια το Θάσος 6. Αναχωρούν το πρωί για την Αθήνα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Το απόγευμα θα παραστούν στην εκδήλωση του Δήμου Καβάλας για την υποψηφιότητα του αρχαιολογικού χώρου των Φιλίππων που επιδιώκει να ενταχθεί στα μνημεία που προστατεύει η Ουνέσκο. Στην Καβάλα οι 3 βουλευτές συνάντησαν τη διοίκηση του σωματείου Εστιατόρων Ταβερνών και συναφών επαγγελμάτων. Αλιευτικό σκάφος έπλεε ακυβέρνητο κοντά στη Νέα Πέραμο χθες το πρωί. Οδηγήθηκε με φροντίδα πλωτού του Λιμεναρχείου στην Ιχθυόσκαλα. Νέο master plan αποκτά το λιμάνι Φίλιππος Β’.

 

Ο Σωτήρης Ιωαννίδης παρέμεινε πρόεδρος του σωματείου πωλητών λαϊκών αγορών Ν. Καβάλας. Οι εκλογές έγιναν το Σάββατο. Η Μαριάνα Δρόσου είναι η νέα πρόεδρος στην Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων του Δήμου Καβάλας. Περιοδεία στη λαϊκή αγορά έκανε το Σάββατο ο Μάκης Παπαδόπουλος. Σε συνέδριο στο Λονδίνο λίγες μέρες πριν τις εκλογές του περασμένου Γενάρη η ΔΕΠΑ παρουσίασε την πρόταση της για το πλωτό LNG στον κόλπο της Καβάλας. Συνελήφθη 26χρονος επειδή στο σπίτι των γονιών του στις Κρηνίδες καλλιεργούσε χασίς. Σεμινάριο υγιεινής και ασφάλειας 100 ωρών θα πραγματοποιηθεί στο ΤΕΙ. Χθες και προχθές η ΓΣΕΒΕΕ πραγματοποίησε σεμινάριο στην πόλη μας για τις αυτοαπασχολούμενες γυναίκες και τις μικρές επιχειρήσεις. Στο προεδρείο της συνεδρίασης της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ ήταν το Σάββατο ο Δημήτρης Παπουτσής. Στα μέσα Μάη το συνέδριο για την αλλαγή προέδρου. Απολογιστική συνέντευξη τύπου για τους 6 μήνες στη διοίκηση του Δήμου Νέστου θα δώσει στις 18 Μάρτη ο Β. Τσομπανόπουλος. Στην ιστοσελίδα του Δήμου Νέστου αναρτήθηκε η προκήρυξη για τη κάλυψη της θέσης του Συμπαραστάτη του Δημότη.

 

Γενική συνέλευση με εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου χθες για το σύλλογο Μικρασιατών. Στις 9 σήμερα το βράδυ στο «Αντιγόνη Βαλάκου» η θεατρική παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ «Δάφνες και Πικροδάφνες». Ευχές στο γραφείο του για την ονομαστική του εορτή δέχθηκε το Σάββατο ο Θόδωρος Μαρκόπουλος. Ο Γιάννης Νεστορίδης είναι ο νέος πρόεδρος του συλλόγου Αρχιτεκτόνων Καβάλας.

 

Δεύτερος στη βαθμολογία είναι από χθες ο ΑΟΚ. Νίκησε 1-0 τη Θύελλα Φιλώτα, την ίδια ώρα ο Άρης ηττήθηκε στη Δράμα από τη Δόξα. Εύκολα «πέρασε» από την Ελευθερούπολη ο Πανσερραϊκός. Ηττήθηκαν Βυζάντιο και Ακροπόταμος. Το Σάββατο η Ένωση επανέρχεται σε αγωνιστική δράση, υποδέχεται τον Φίλιππο Βέροιας στη Καλαμίτσα.

 

Διαβάστε επίσης