• 2 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Η δικαιοσύνη αναλαμβάνει να ερευνήσει αναλυτικά την υπόθεση του επεισοδίου που έγινε χθες το μεσημέρι πλησίον του Δημοτικού Κήπου όπου ομάδα αντιεξουσιαστών συνεπλάκη με πολίτες από τη Δράμα που ήρθαν στην Καβάλα για να παραστούν σε εκδήλωση για την επέτειο των Ιμίων. Χάθηκε τσαντάκι που σύμφωνα με ιδιώτη περιείχε 12.000 ευρώ. Κρατούμενοι δύο αντιεξουσιαστές. Αστυνομικοί ήταν όλο το βράδυ πλησίον του οικήματος της κατάληψης στην οδό Βύρωνος. Ξώφαλτσα πέρασε η κακοκαιρία από το Νομό Καβάλας. Προβλήματα μόνο με τα δρομολόγια των φέρι μποτ. Νέοι νοτιάδες αναμένονται στο μέσο της εβδομάδας. Συνεχίζουν τις περιοδείες τους οι 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Το πρωί θα βρίσκονται στο Δασαρχείο. Την Τετάρτη ταξιδεύουν στην Αθήνα. Δεν υπήρξαν νεότερα το Σαββατοκύριακο για τους συμβασιούχους εργαζόμενους στη ΒΦΛ που καλούνται να υπογράψουν νέες συμβάσεις στις οποίες προβλέπεται μείωση του μισθού τους. Η δημοτική επιτροπή παιδείας που συνεδρίασε την Παρασκευή υιοθέτησε την πρόταση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για ίδρυση και λειτουργία στο Δήμο Καβάλας ΤΕΕ ειδικής αγωγής. Η πρόταση διατυπώθηκε και πέρσι αλλά δεν έγινε δεκτή από το Υπουργείο Παιδείας.

Το απόγευμα εκλογές στην Ομοσπονδία με ενιαίο ψηφοδέλτιο 13 υποψηφίων μετά από πολλά χρόνια. Τακτική γενική συνέλευση έκανε την Κυριακή το ΕΥΚ. Διάρρηξη σε κατοικία στις 29 Γενάρη εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία. Δράστης είναι 16χρονος που διέφυγε από ίδρυμα αγωγής ανηλίκων στο Βόλο. Επιστολή στον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος κ. Τσιρώνη σχετικά με την όδευση του αγωγού ΤΑΡ έστειλε η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Γεροστεργίου. Σε εκδήλωση των εμπόρων της Χρυσούπολης παραβρέθηκε χθες ο Δήμαρχος Νέστου Βαγγέλης Τσομπανόπουλος, υποσχέθηκε στενή συνεργασία με τον σύλλογο. Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΕΔΕ για το προωθούμενο από τις Περιφέρειες Πρόγραμμα Επισιτιστικής Βοήθειας. Ζητά τον πρώτο λόγο στην υλοποίηση του προγράμματος να έχουν οι Δήμοι.

Ένα σωρό εκδηλώσεις για την κοπή βασιλόπιτας έγιναν το Σαββατοκύριακο. Ενδεικτικά αναφέρουμε τη βασιλόπιτα του Ομίλου Πόντιων Χορευτών, του συλλόγου Πολυτέκνων, του προσωπικού των δημοτικών παιδικών σταθμών, των καθηγητών αγγλικής γλώσσας. Η Λέσχη Ποντίων Καβάλας τίμησε στο χορό της τον διακεκριμένο γιατρό Παναγιώτη Σελβιαρίδη.

Προπονητή ψάχνει ο ΑΟΚ μετά την παραίτηση του Γιάννη Ισπυρλίδη. Ο κ. Ισπυρλίδης αποδοκιμάστηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης και το 2-2 με το Αγιονέρι. Ο Ορφέας Ελ έχασε και από τον Καμπανιακό, αλλάζει προπονητή. Στη θέση του Δημήτρη Μαγκαφίνη ο Παντελής Στυλιανού. Νίκησε το Βυζάντιο. Ισοπαλία του Ακροποτάμου στη Θύελλα Φιλώτα. Η Ένωση συνεχίζει τις νίκες, πέτυχε την 8η συνεχόμενη, αυτή τη φορά επικράτησε του Αετού 77-64.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης