ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2015

Περισσότεροι από 5.000 πολίτες του Νομού Καβάλας ψήφισαν χθες για τον νέο πρόεδρο της ΝΔ. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης πήρε τις περισσότερες ψήφους με δεύτερο τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ακολούθησαν με μικρή μεταξύ τους διαφορά Τζιτζικώστας- Γεωργιάδης. Επαναληπτική ψηφοφορία στις 10 Γενάρη.

Έντονες είναι οι φήμες σύμφωνα με τις οποίες στο ΤΕΙ Καβάλας διενεργείται Ε.Δ.Ε. σχετικά με καταγγελίες σε βάρος καθηγητή που χρηματίζονταν από σπουδαστές. Όπως λέγεται υπάρχει και βίντεο σχετικό με τις καταγγελίες. Δύο σταθμευμένα επιβατικά αυτοκίνητα έκλεψαν άγνωστοι δράστες το βράδυ της περασμένης Πέμπτης προς Παρασκευή. Τα περιστατικά έγιναν στον Βύρωνα και στη συνοικία του Αγίου Λουκά. Αύριο θα κριθεί στην ολομέλεια της Βουλής η τύχη τροπολογίας τριών βουλευτών της ΝΔ- μεταξύ των οποίων και ο Νίκος Παναγιωτόπουλος- για τον συμψηφισμό της απλήρωτης επιδότησης εργασίας 12% του 2010. Ο κ. Παναγιωτόπουλος δεν είναι αισιόδοξος ότι η τροπολογία θα γίνει δεκτή στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Θετικοί φέρονται να είναι οι 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας για την παραμονή στη θέση του προέδρου του ΟΛΚ του Χρήστου Ηλιάδη. Το θέμα θα κριθεί μετά τις γιορτές.

Συνεδριάζει νωρίς το απόγευμα το Τοπικό Συμβούλιο Καβάλας. Αυτοψία στους πεζόδρομους για την εφαρμογή του νέου κανονισμού χρήσης κοινόχρηστων χώρων θα κάνει το πρωί η Δήμαρχος. Το απόγευμα στην Δ. Βιβλιοθήκη εκδήλωση της ΛΑΕ με ομιλητές τον ευρωβουλευτή Νίκο Χουντή και την πρώην βουλευτή Ηρώ Διώτη. Ενημερωτικού χαρακτήρα Γ.Σ. έκαναν οι εργαζόμενοι της ΒΦΛ την περασμένη Παρασκευή. Μόνο 150 πρόσφυγες ήρθαν στην Καβάλα με το πλοίο Νήσος Μύκονος το απόγευμα του Σαββάτου. Η δημοτική παράταξη Νέστου «Δύναμη Πολιτών» συγκεντρώνει φάρμακα για το κοινωνικό φαρμακείο. Σε επιτροπή της Βουλής μίλησε για τα ΑμΕΑ ο Γιώργος Παπαφιλίππου. Δύο άτομα συνελήφθησαν την Παρασκευή στο κέντρο της πόλης κατηγορούμενα για διάρρηξη και κλοπή. Το πρωί στην πλατεία Καπνεργάτη εκδήλωση προς τους μαθητές για την ανακύκλωση. Την περασμένη Παρασκευή περισσότεροι από 20 φιλόλογοι έλαβαν μέρος σε ενημερωτική ημερίδα για τον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων. Στόχος της ημερίδας όσο το δυνατό περισσότεροι μαθητές να επισκέπτονται και να ενημερώνονται για τον αρχαιολογικό χώρο.

Πολύ ωραία εκδήλωση χθες το απόγευμα στην Παλιά Μουσική, από τον σύλλογο κατοίκων Παναγίας. Χθες έκαναν επίσης Χριστουγεννιάτικες γιορτές οι κάτοικοι του Περιγιαλίου και των Ποταμουδίων. Χριστουγεννιάτικο παζάρι με μουσική και τραγούδια χθες το πρωί των μαθητών του μουσικού σχολείου. Σήμερα το πρωί προσωπικό της Α.Δ. Καβάλας θα παραδώσει ανθρωπιστική βοήθεια στην Μητρόπολη της Ελευθερούπολης.

«Καταιγιστικός» στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΟΚ συνέτριψε 4-0 τη Δόξα Δράμας στο χθεσινό ντέρμπι, στο οποίο οι θεατές ήταν λίγοι. Ήττα του Νέστου, ισοπαλία του Βυζαντίου. Νέες αλλαγές στο ρόστερ της Ένωσης δρομολογεί η ήττα από τον Κολοσσό Ρόδου.

 

Διαβάστε επίσης