• 2 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Στην ταράτσα του κτιρίου που στεγάζει το Γ’ ΚΑΠΗ του Δήμου Καβάλας συνελήφθη την Παρασκευή το απόγευμα 20χρονος που λίγο νωρίτερα επιχείρησε διάρρηξη. Από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι ο ίδιος δράστης τους προηγούμενους 3 μήνες έκανε στην Καβάλα 13 διαρρήξεις. Προτιμούσε σχολεία, παιδικούς σταθμούς και ΚΑΠΗ. Βρέθηκαν και επιστράφηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές και άλλες συσκευές. Χθες συνελήφθη στην Καβάλα 33χρονος ημεδαπός που χωρίς άδεια πωλούσε μικροαντικείμενα. Τα προϊόντα που βρέθηκαν πάνω του κατασχέθηκαν.

 

Η βουλευτής Αλεξάνδρα Τσανάκα προσπαθεί να βρει λύση για να μην κλείσει το ίδρυμα Αγία Μαρίνα. Η πιστοποίηση του ιδρύματος έληξε κι έτσι για να εισπράξει χρήματα από τον ΕΟΠΥΥ χρειάζονται τεχνικά έργα αξίας 18.000 ευρώ. Με ανακοίνωση της στον Αθηναϊκό τύπο η ΒΦΛ περνά στην «αντεπίθεση» για το θέμα του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο φυσικό αέριο. Συνδέει την κατάργηση του φόρου με τη βιωσιμότητα της. Ο Δήμος Καβάλας έστειλε στα μέλη της δημοτικής επιτροπής διαβούλευσης τις προτάσεις του για την εφαρμογή του κανονισμού πεζοδρόμων σε κάθε πεζόδρομο. Συγκέντρωση οργανώνουν το απόγευμα πολίτες στην πλατεία Καπνεργάτη προκειμένου η Ελλάδα να μείνει στη ζώνη του ευρώ. 70 παράτυποι μετανάστες εντοπίστηκαν το Σαββατοκύριακο στις ακτές της Σαμοθράκης. Από σήμερα το πρωί τα λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ με κατεύθυνση τις δυτικές συνοικίες κινούνται στην οδό Ερυθρού Σταυρού αντί της οδού Βενιζέλου.

 

Συνέντευξη τύπου δίνει το μεσημέρι ο βουλευτής Νίκος Παναγιωτόπουλος. Ο Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης απάντησε στην ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τα κενά κτηνιάτρων στην Π.Ε. Καβάλας. Όπως σημειώνει στην απάντηση του η Π.Ε. Καβάλας ζήτησε 50 προσλήψεις, καμιά όμως με την ειδικότητα του κτηνίατρου. Στην Δράμα θα είναι σήμερα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου. Ο Δήμος Καβάλας καθάρισε χθες το πρωί το μνημείο για τους Καβαλιώτες εβραίους στο οποίο άγνωστοι ξημερώματα Κυριακής έριξαν μπογιά. Το Ινστιτούτο Διαμεσολαβητών Καβάλας που έφτιαξαν μαζί Επιμελητήριο και Δικηγορικός Σύλλογος έλαβε άδεια λειτουργίας. Απόφοιτοι του ΚΕΘΕΑ απ’ όλη την Ελλάδα ήταν στη Καβάλα το Σάββατο για την εκδήλωση που διοργάνωσε στο Φρούριο ο κρατικός φορέας. Εθελοντές, η εταιρία Sanitas και τα καταστήματα Μασούτη καθάρισαν χθες την ακτή της Ραψάνης. Η δημοτική παράταξη Νέστου «Δύναμη Πολιτών» δηλώνει την αντίθεση της στον τρόπο που εκτελείτε το έργο του επίγειου αρδευτικού δικτύου στην περιοχή του Ερατεινού.

 

Εκδηλώσεις στην Παναγία το απόγευμα από τον σύλλογο κατοίκων της συνοικίας. Στον Αμυγδαλεώνα πραγματοποιείται μουσικοθεατρική παράσταση αφιερωμένη στον συγγραφέα Διαμαντή Αξιώτη. Με εκδηλώσεις του Δημοτικού Ωδείου και του Ωδείου Νεάπολις άρχισαν το Σαββατοκύριακο τα φετινά Ελευθέρια.

 

Ο γιατρός Θόδωρος Μήτρας είναι ο νέος πρόεδρος του ΑΟΚ. Συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά η συνεργασία με τον προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη. Ζωηρή η μεταγραφική δραστηριότητα της ομάδας μας. Σήμερα η γενική συνέλευση του Νέστου. Η Σοφία Ιωσηφίδου κατέκτησε χρυσό μετάλλιο και ο Γιώργος Λιούμπας αργυρό, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου παίδων κορασίδων στα Τρίκαλα. Και οι δύο είναι αθλητές του ΟΚΑΚ.

 

 

Διαβάστε επίσης