• 9 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΙΟΥΝΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΙΟΥΝΗ 2014

Συνεδριάζει το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Θάσου αλλά και η διοίκηση του Επιμελητηρίου Καβάλας. Και στις δύο συνεδριάσεις θα συζητηθεί η πρόταση της ΔΕΠΑ για το πλωτό LNG. Αναμένονται δύο ακόμη αρνητικές επί της πρότασης αποφάσεις. Ίδια στάση αναμένεται να κρατήσει και η διοίκηση της Ομοσπονδίας. Νέες δηλώσεις Μανιάτη σε εφημερίδα των Αθηνών, βάση των οποίων το πλωτό LNG περιγράφεται ως κάτι οριστικό. Στην Καβάλα θα βρίσκεται μάλλον αύριο ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Βασίλης Έξαρχος προκειμένου να δει από κοντά τις πρόσφατες ζημιές σε αγροτικές καλλιέργειες στο Δήμο Παγγαίου. Ανακοίνωση για το ίδιο πρόβλημα εξέδωσε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Κατά πάσα πιθανότητα την Παρασκευή θα είναι στο εργοστάσιο της ΒΦΛ οι Μπεχράκης και Τσάρας. Την ίδια μέρα θα έχουν σύσκεψη με τους βουλευτές του νομού και το σωματείο των εργαζόμενων. Απόλυτα πετυχημένο ήταν το τριήμερο αεροπορικό σόου. Πλήθος κόσμου χειροκρότησε τους πιλότους στη βασική επίδειξη, το απόγευμα του Σαββάτου. Στη γραμμή του Πρίνου εκτελεί για τρίτη συνεχόμενη μέρα σήμερα δρομολόγια το φέρι μποτ «Στ. Φιλιάγκος».

Συνεχίζεται σήμερα στη Δράμα η δίκη με κατηγορούμενο τον Ανδρέα Χτενά. Στο Μονομελές Θάσου δικάζονται το πρωί 28 ναυτεργάτες με την κατηγορία της παρακώλυσης συγκοινωνιών. Η δίκη αφορά απεργίες του 2010 και του 2012. Αρχίζουν το πρωί στο «Ανθή Καραγιάννη» και στο δημοτικό κολυμβητήριο οι εξετάσεις υποψήφιων της Γυμναστικής Ακαδημίας σε αγωνίσματα του στίβου και τις κολύμβησης. Σήμερα καταθέτει ένσταση για το αποτέλεσμα των εκλογών στο Δήμο Παγγαίου ο Βασίλης Ξουλόγης. Στην Καβάλα το κρουαζιερόπλοιο Star Cliper, μεταφέρει 150 Αμερικανούς τουρίστες. Αναχωρεί το μεσημέρι. Ο πρώην Υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης συνάντησε τον πρόεδρο της Βουλής από τον οποίο ζήτησε σύσταση διακομματικής επιτροπής που θα ασχοληθεί με τα προβλήματα της Θράκης. Στην πόλη μας συναντήθηκαν χθες σύλλογοι εθελοντών αιμοδοτών από την Ανατολική Μακεδονία Θράκη και την Δυτική Μακεδονία.

Διπλή εκδήλωση το απόγευμα στην Παναγία, για την γιορτή του πατέρα και το έθιμο του Κλήδονα. Το ίδιο έθιμο αναβιώνει το απόγευμα στην Ελευθερούπολη. Το βράδυ στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων συνάντηση χορωδιών του Δήμου Καβάλας. Οι συμπολίτισσες ζωγράφοι Ροδούλα Ανδρεάδου- Γεσθημανή Καραβίδα θα λάβουν μέρος σε έκθεση στην Ίμβρο. Ομιλία για την χρήση των κινητών τηλεφώνων και την ακτινοβολία έκανε χθες σε εκδήλωση του συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου ο αναπληρωτής καθηγητής του Δ.Π.Θ. Μιχάλης Χρυσομάλλης. Η Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Καβάλας προετοιμάζει το 3ο Αντιφασιστικό Φεστιβάλ που θα γίνει στην πόλη μας.

Μετά από διάφορα γεγονότα από την Παρασκευή ως την Κυριακή ο Ερασιτέχνης ΑΟΚ ανακοίνωσε χθες το απόγευμα ότι συμφώνησε με τους επενδυτές Σάββα Λαζαρίδη- Αντώνη Αντωνίου. Η συμφωνία θα επικυρωθεί σε γενική συνέλευση που θα γίνει άμεσα. Αλλάζει προπονητή ο Άρης Ακροποτάμου. Μένει προπονητής στον Κεραυνό Πέρνης ο Γιάννης Μαλαματάς.

Διαβάστε επίσης