Επανήλθαν Αντωνίου- Λαζαρίδης και αναλαμβάνουν οριστικά τον ΑΟΚ

 Επανήλθαν Αντωνίου- Λαζαρίδης και αναλαμβάνουν οριστικά τον ΑΟΚ

Στέλιος Κατρακυλάκης στους 93,7: «Ο κόσμος πρέπει να μαθαίνει την αλήθεια»
Ανακοίνωση Ερασιτέχνη: « Θα γίνει σαφές ποιος κοροϊδεύει, ποιον»

Το σήριαλ στον ΑΟΚ, συνεχίστηκε το Σάββατο.
Ο Στέλιος Κατρακυλάκης έκανε δηλώσεις στην αθλητική εκπομπή στους 93, 7, αφήνοντας αιχμές κατά του προέδρου Ντίνου Κανάκη.
Από την άλλη ο Ερασιτέχνης απάντησε με ανακοίνωση που εξέδωσε αργά το βράδυ του Σαββάτου. Από την άλλη με ανακοίνωση τους, Αντωνίου και Λαζαρίδης επανέφεραν το ενδιαφέρον τους και από σήμερα μάλλον θα πάρουν και επίσημα το οκ του Ερασιτέχνη.
Πιο αναλυτικά.
*Οι δηλώσεις του Κατρακυλάκη, στο ραδιόφωνο της Πρωινής.
Ερώτηση: Φαίνεστε να είστε ενοχλημένος για κάποια πράγματα;
Απάντηση: Οι δηλώσεις του κ. Κανάκης, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ο κ. Κανάκης συμμετείχε σε μια συνάντηση με τον Νίκο Καραγεωργίου, το μεσημέρι της Παρασκευής, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι ο ΑΟΚ είναι δοσμένος.
Αυτή η συνάντηση, έγινε σαν… να μην υπήρχε. Για ποιο λόγο έγινε αυτό; Είπε στο ραδιόφωνο της Πρωινής, ότι οποιαδήποτε και να ήταν η πρόταση του Καραγεωργίου, η ομάδα θα δινόταν στα δυο παιδιά. Δεν έχω καμία αντίρηση, να δινόταν. Δεν έχω τίποτα μαζί τους. Δε θέλω να θίγονται προσωπικότητες. Με όλα αυτά που λέει ο κ. Κανάκης, θίγει τον κ. Καραγεωργίου. Εγώ ήμουν παρών στη συνάντηση. Ο κ. Κανάκης είπε κάπου, ότι ο κ. Καραγεωργίου ήθελε να κάνει μια χορηγία στον ΑΟΚ, που είναι ψέματα.
Ερώτηση: Υπήρχε συγκεκριμένη πρόταση;
Απάντηση: Όχι δεν υπήρχε συγκεκριμένη πρόταση. Ο Καραγεωργίου αντιπροσώπευε έναν κολοσσό οικονομικό από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος εδρεύει στη Ζυρίχη. Αυτό προέκυψε το τελευταίο διάστημα. Ζήτησε προθεσμία. Αν γίνεται. Αν θέλουν οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη, για να μπορεί να έρθει σε μια συνεννόηση με τους ανθρώπους της εταιρείας, που την έχουν ένας Έλληνας και ένας Γερμανός. Αν δε μπορεί να γίνει αυτό, τότε η ομάδα να συνεχίσει με τα δυο παιδιά, που εξεδήλωσαν το ενδιαφέρον.

Ερώτηση: Ζήτησε προθεσμία πόσες μέρες;
Απάντηση: Ζήτησε προθεσμία μέχρι σήμερα(Σάββατο). Για να εκδηλώσει ενδιαφέρον, η συγκεκριμένη εταιρεία. Αν δεν το παρουσίαζε τότε δεν υπήρχε κανένα θέμα.

Ερώτηση: Ποια ήταν η απάντηση του Ερασιτέχνη;
Απάντηση: Είπαν εντάξει, θα περιμένουμε, μέχρι και ρο βράδυ του Σαββάτου, αν εκδηλωθεί επίσημα ενδιαφέρον από την εταιρεία.
Ο Ερασιτέχνης είπε ότι θα περιμένουνε την εταιρεία, αν κάνει πρόταση.
Είναι εις βάρος του ΑΟΚ αυτό που γίνεται και ειλικρινά λυπάμαι. Εγώ δεν είχα καμία ανάμειξη με το συγκεκριμένο θέμα.
Ειδοποιήθηκα από ένα καλό μου φίλο, για να έχει ο ΑΟΚ, ένα δυνατό επενδυτή.
Ο Καραγεωργίου δεν ήθελε να κάνει χορηγία. Δεν συζητούσε για χορηγία.
Ο κόσμος πρέπει να μαθαίνει την αλήθεια. Δεν είναι σωστό να λέει κάποιος από τον Ερασιτέχνη, ότι την πρόταση των δυο συγκεκριμένων επιχειρηματιών, την ξέρανε εδώ και 12 μέρες. Δεν την εμφανίζανε όμως για να μην καεί. Η οποία όμως πρόταση, δεν είχε καμία σχέση με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης πριν από τρείς εβδομάδες, ότι ο επενδυτής θα πρέπει να καταθέσει εγγυητική τραπέζης ενός συγκεκριμένου ποσού και να έχει πλάνο για την ομάδα.
Υπάρχει μια πρόταση από τους δυο κυρίους, όπου την εμφανίσανε την τελευταία ημέρα. Εγώ θέλω να πω, ότι θα μπορούσαν και άλλοι Καβαλιώτες να ενδιαφερθούν, αφού τα οικονομικά μεγέθη ήταν της τάξης των 30.000- 40.000- 50.000 ευρώ.
Χωρίς καμία εγγυητική τραπέζης, θα εμφανιζόταν και είμαι 100% σίγουρος και άλλοι Καβαλιώτες επιχειρηματίες. Να επενδύσουν στον πεντακάθαρο ΑΟΚ, αφού μπαίνει σε καθεστώς εκκαθάρισης.
Το οποίο σημαίνει αν έβγαινε ο ΑΟΚ στη Β` Εθνική την επόμενη χρονιά, θα είχε ένα άλλο ΑΦΜ και θα ήταν μια υγιέστατη ΠΑΕ.
Γιατί εμφανίστηκε τελευταία μέρα αυτή πρόταση, αφού τη ξέρανε 12 μέρες πριν;
Για να φτάσει η δουλειά, προ τετελεσμένων γεγονότων; Δεν υπάρχει άλλος επενδυτής, άρα πάμε σε λύση ανάγκης.
Ας απαντήσει ο κ. Κανάκης, αν δεν έγιναν έτσι τα πράγματα, στη συνάντηση με τον κ. Καραγεωργίου. Να μη θίγουμε, κάποια άτομα. Δεν ήταν πρόταση του αέρα.
Ηταν μια συγκεκριμένη πρόταση που δε μπήκε σε οικονομική μεγέθη, γιατί έπρεπε να τεθεί το θέμα στην εταιρία. Ζητούσε προθεσμία.
Ζήτησε 24 ώρες προθεσμία για να καταθέσει εκδήλωση ενδιαφέροντος.
Να έχει στα χέρια του, ο Ερασιτέχνης, κάτι συγκεκριμένο. Από εκεί και πέρα ίσως να υπήρχε για την πλήρη κατάθεση της πρότασης και επιπλέον χρονική προθεσμία.
Αν λέω ψέματα, ας με διαψεύσει ο κ. Κανάκης.

Ερώτηση: Ο Ερασιτέχνης σας είπε ότι σας δίνει προθεσμία;
Απάντηση: Βεβαίως. Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος. Δε θέλω να μπω σε αντιπαράθεση, με κανέναν. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος θα γινόταν είτε με κάποιο Fax, είτε με κάποιο email.
Αν δεν γινόταν αυτή η εκδήλωση ενδιαφέροντος, ο Καραγεωργίου είπε, ότι ας προχωρήσει η ομάδα, διαφορετικά.
Βγήκε προς τα έξω, ότι ο Καραγεωργίου, ήρθε στην Καβάλα, για να αναστατώσει την ομάδα. Ποια χορηγία; Αφού υπάρχουν επενδυτές, δεν υπάρχει θέμα χορηγίας.
Αν ερχόταν επενδυτής με 500.000 η 1.000.000 δε θα τη δεχόταν;
Μένω στην κουβέντα, όποια και να ήταν η πρόταση, δε θα τη δεχόμασταν, αυτό είπε ο κ. Κανάκης. Τότε τι μπήκανε στη διαδικασία να καθίσουν στο τραπέζι; Να κοροϊδέψουν έναν άνθρωπο;
Επίσης δημιουργούν πρόβλημα σε δυο επώνυμους επαγγελματίες, οι οποίοι θέλουν να πάρουν την ομάδα. Δεν υπήρχε θέμα συνάντησης με τον Καραγεωργίου, αφού τελεσίδικα θέλανε να τη δώσουν την ομάδα στους κυρίους Αντωνίου και Λαζαρίδη.
Ηταν ξεκάθαροι, ότι δε θα δεχόταν άλλη πρόταση. Η Καβάλα έχει μια ιστορία και είναι ένα γωνιακό μαγαζί.
Εγώ θα επικοινωνήσω με τον κ. Καραγεωργίου και θα του πω, ότι δεν υπάρχει λόγος να ασχολείται και ότι εκτίθεται με αυτά που συμβαίνουν, οπότε καλύτερα είναι να το αφήσει.
Από εκεί και πέρα, να μεταπεισθούν οι δυο επιχειρηματίες της Καβάλας και να τρέξουν την ομάδα.

*Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΑΟΚ
Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
Με αφορμή τις χτεσινές(Σαββατιάτικες) δηλώσεις του κ. Κατρακυλάκη σε τοπική εφημερίδα και ραδιόφωνο, σε συνδυασμό και με πρόσφατα ανυπόστατα δημοσιεύματα πως είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΑΟΚ κάνουμε γνωστά τα εξής:
1) Στην συνάντηση της Παρασκευής δεν υπήρχε κανείς εκπρόσωπος εταιρείας σε αντίθεση με όσα ψευδώς αναφέρει!
2) Στην εν λόγω συνάντηση ενημερωθήκαμε για ενδιαφέρον που μπορεί να υπάρξει από Ελβετική εταιρεία παροχής λογισμικού ενώ σήμερα ο ίδιος μίλησε για δεδομένο ενδιαφέρον χρηματιστηριακής εταιρείας!
3) Ακόμα και σήμερα το βράδυ καμία πρόταση δεν έφτασε στα γραφεία μας παρά την 24ωρη παράταση που ισχυρίζεται πως ζήτησε χτες, σε αντίθεση βέβαια και πάλι με όσα έλεγε στην συνάντηση αναφερόμενος σε παράταση 3-4 ημερών.
Σε κάθε περίπτωση, θα περιμένουμε με αγωνία την συνέντευξη τύπου που προανήγγειλε …μπας και μάθουμε τελικά και το όνομα της εταιρείας και τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείται, αλλά και τι πρόταση είναι αυτή την οποία ετοιμάζει και διατυμπανίζει εδώ και 20 μέρες! Κι εκεί είμαστε σίγουροι πως θα γίνει σαφές το ποιος κοροϊδεύει ποιον αλλά και το ποιος παίζει παιχνίδια στις πλάτες του Α.Ο.Κ. εδώ και 20 μέρες, την ώρα που εμείς προσπαθούμε να βρούμε την λύση ώστε η αγαπημένη μας ομάδα να μπορέσει να βάλει τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον.
*Επανήλθε το ενδιαφέρον Αντωνίου- Λαζαρίδη

Η πλευρά Αντωνίου- Λαζαρίδη το μεσημέρι του Σαββάτου, με ανακοίνωση της, επανέφερε το ενδιαφέρον της, για τον ΑΟΚ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση.

Σχετικά με τα γεγονότα τα οποία έλαβαν χώρα μετά την ανακοίνωση μας σχετικά με την απόσυρση του ενδιαφέροντος μας και όσα προηγήθηκαν κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του ΔΣ ερασιτέχνη της 19/6 αισθανόμαστε την ανάγκη να σας διαβεβαιώσουμε πως δεν επιρρίπτουμε καμία μα καμία ευθύνη ούτε νιώθουμε κανενός είδους πικρία και δεν θα πρέπει να αδικούμε το ΔΣ ερασιτέχνη ΑΟΚ για κακό χειρισμό και ότι άλλο ακούστηκε διότι πιστεύουμε πως ο ερασιτέχνης έπραξε με γνώμονα το καλό της ομάδας όπως αυτό απορρέει από τα καθήκοντα του καταστατικού της. Σας διαβεβαιώνουμε πως ο Ερασιτέχνης απαρτίζεται απο μια ομάδα εξαιρετικής ποιότητας ανθρώπων οι οποίοι διασφαλίζουν τα συμφέροντα του συλλόγου με τον καλύτερο τρόπο είμαστε χαρούμενοι που τους γνωρίσαμε και μας δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουμε την ενδεχόμενη συνεργασία μας.
Πέραν τούτου επειδή πάντα δεν χρειάζεται να φταίει κάποιος, επειδή τα γεγονότα σε οδηγούν καμιά φορά,… Ο ερασιτέχνης έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει.
Όσον αφορά για την απόφαση την δική μας σας διαβεβαιώνουμε πως η στάση μας έχει μόνο αληθινή καλοπροαίρετη διάθεση και το περιεχόμενο του είναι απολύτως ειλικρινές. Απλά πιστεύουμε πως οι ευκαιρίες δεν περιμένουν ….
Τέλος έχουμε την υποχρέωση να επιστρέψουμε σύντομα στο τραπέζι των συζητήσεων με τον Ερασιτέχνη και να πάρουμε τις τελικές μας αποφάσεις.

Διαβάστε επίσης