ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΝΟΕΜΒΡΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΝΟΕΜΒΡΗ 2015

Πίκρα, απογοήτευση, στεναχώρια προκάλεσε στα στελέχη της τοπικής ΝΔ η ματαίωση της χθεσινής ψηφοφορίας για την εκλογή νέου προέδρου του κόμματος. Ο πρόεδρος της νομαρχιακής εφορευτικής επιτροπής Μανώλης Φρατζεσκάκης αγανακτισμένος δήλωσε ότι οι υπεύθυνοι πρέπει να φύγουν από το κόμμα για να μην τους πλακώσουμε στο ξύλο. Ανακοίνωσε εξέδωσε χθες η ΝΟΔΕ Καβάλας, σύγκληση της κοινοβουλευτικής ομάδας ζητά ο Νίκος Παναγιωτόπουλος και άλλοι 15 βουλευτές.

Μέσω συνέλευσης που έγινε χθες, την οποία παρακολούθησαν και οι 3 βουλευτές, συμπληρώθηκε η νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας. Εκλογή γραμματέα εντός των ημερών. Ομαλά άρχισαν χθες οι εργασίες αποξήλωσης της παλαιάς ασφάλτου στην οδό Ερυθρού Σταυρού. Με την βοήθεια του καιρού θα συνεχιστούν σε καθημερινή βάση. Φωτιά σε 5 κάδους έβαλαν άγνωστοι το βράδυ του Σαββάτου στην οδό Αμύντα. Και οι 5 κάδοι καταστράφηκαν, του περιστατικού επιλήφθηκε η Π.Υ. Καβάλας. Αιφνίδια αλλαγή του διευθυντή του εργοστασίου της ΒΦΛ. Ο Τάσος Μπουρμπούλιας συνταξιοδοτήθηκε, στη θέση του ανέλαβε ο κ. Βασίλης Παρνασός. Σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στην Εγνατία Οδό, στα διόδια της Μουσθένης, ο 72χρονος γιατρός του Νοσοκομείου Μίμης Καλογερόπουλος. Αύριο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στον Πάνο Σκουρλέτη για την όδευση του αγωγού ΤΑΡ.

Κλειστά θα είναι την Πέμπτη τα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία του Νομού Καβάλας λόγω γενικής συνέλευσης των εκπαιδευτικών, η οποία θα γίνει στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου. Μία ακόμη εβδομάδα θα συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες ο Εμπορικός Σύλλογος. Το Σάββατο το απόγευμα ήρθαν με το πλοίο Νήσος Μύκονος 500 Σύροι πρόσφυγες από την Μυτιλήνη. Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος ετοιμάζει νομοσχέδιο για τα άδεια στρατόπεδα των Ενόπλων Δυνάμεων. Ποσό 90.000 ευρώ έχει στη διάθεση του για το αεροπορικό σόου του Καλοκαιριού ο διευθυντής της διοργάνωσης Πάνος Γεωργιάδης. Δύο φορές θα συνεδριάσει αυτή την εβδομάδα το δημοτικό συμβούλιο Νέστου. Εθελοντική ομάδα δημιουργείται στο ΤΕΙ Καβάλας, θα αποτελείται κυρίως από σπουδαστές. Ανακοινώσεις συμπαράστασης στους ναυτεργάτες που έχουν δικαστήρια σήμερα στη Θάσο, την Πέμπτη στην Καβάλα εξέδωσαν τοπικοί φορείς.

Συνέντευξη τύπου θα δοθεί στο Δημαρχείο σήμερα το πρωί για τις εκδηλώσεις με την αφορμή την διεθνή ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών. Αρχίζουν το Σάββατο εργαστήρια για μαθητές που οργανώνει ο Σύλλογος Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας. Πραγματοποιήθηκαν χθες εκδηλώσεις για την Ημέρα της Εθνικής Αντίστασης.

Μετά από 3 συνεχόμενες νίκες ο ΑΟΚ «σκάλωσε» χθες στις Σέρρες, ήρθε ισόπαλος 0-0 με τον Εθνικό Γαζώρου. Χάθηκαν πολλές ευκαιρίες τόσο στο πρώτο μέρος όσο και στο δεύτερο. 3-1 ο Νέστος τον Λαγκαδά, 0-0 το Βυζάντιο στη Δράμα με τη Δόξα. Πρόβλημα στην περιφέρεια διαπίστωσε ο Στιβ Γιατζόγλου. Αυτή ήταν η κυριότερη του παρατήρηση μετά την ήττα της Ένωσης το Σάββατο από τον Άρη.

 

Διαβάστε επίσης