ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014

Χθες στις 6 το πρωί στη συνοικία της ΔΕΠΟΣ 70χρονος λαχειοπώλης που βάδιζε προς την Καλαμίτσα έγινε στόχος άγνωστου δράστη που τον απείλησε μάλλον με κυνηγετικό όπλο. Η αστυνομία αναζητά τον δράστη που πήρε από τον 70χρονο 20 ευρώ και λαχεία αξίας 400 ευρώ. Στην Θάσο 40χρονη Βουλγάρα οδηγός δικύκλου τραυματίστηκε θανάσιμα, στην Θάσο συνελήφθησαν 3 άτομα. Δύο για παρεμπόριο, 37χρονος Κινέζος επειδή ήταν φυσικοθεραπευτής «μαϊμού». Με πολιτικό όρκο ορκίστηκαν μέλη του νέου δημοτικού συμβουλίου Θάσου οι εκπρόσωποι της Λαϊκής Συσπείρωσης Θάσου Νίκος Χρυσάφης – Χαρίκλεια Κυριαζίδου. Η τελετή ορκωμοσίας έγινε την Παρασκευή. Δύο τουλάχιστον μέλη του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας θα ορκιστούν με πολιτικό όρκο στην τελετή της ερχόμενης Παρασκευής στον Δημοτικό Κήπο. Παρέμβαση υπέρ των δίκαιων αποζημιώσεων των καπνοπαραγωγών του Παγγαίου υποσχέθηκε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Περιοδεία στα αμπέλια του πρώην δήμου Ελευθερών όπου ο περονόσπορος «προοδεύει» έκανε ο Γιάννης Πασχαλίδης. Στην Καβάλα συνεδρίασε το Σαββατοκύριακο η διοίκηση της Ομοσπονδίας Φροντιστηριούχων Ελλάδας.

Συνεδριάζει το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας, τελευταία φορά με την παρούσα σύνθεση. Το μεσημέρι συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή. Συνέντευξη τύπου απολογιστικού χαρακτήρα σήμερα το μεσημέρι από την διοίκηση του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας. Έκτακτη γενική συνέλευση κάνουν το μεσημέρι οι γιατροί του Νοσοκομείου. Στο Νομό Καβάλας περιοδεύει από το πρωί ο υπεύθυνος αγροτικών θεμάτων του ΣΥΡΙΖΑ βουλευτής Βαγγέλης Αποστόλου. Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε την Παρασκευή ο 58χρονος που ξέχασε σε διαμέρισμα της οδού Ρωμανού 6 σκυλιά. Αφέθηκε ελεύθερος αφού η υπόθεση του παραπέμφθηκε σε τακτική δικάσιμο τον Σεπτέμβρη. Επαφές με στελέχη του ΠΑΣΟΚ Καβάλας είχε την προηγούμενη εβδομάδα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Μάνος Επιτροπάκης. Αυξημένη ήταν το Σαββατοκύριακο η κίνηση από και προς τη Θάσο.

Σήμερα στις 9 το βράδυ η Ευανθία Ρεμπούτσικα εμφανίζεται στο Φρούριο. Στη συναυλία μετέχει η Φιλαρμονική του Δήμου Καβάλας. 4.000 άνθρωποι παρακολούθησαν την Παρασκευή το βράδυ στον Μπάτη την συναυλία του Αντώνη Ρέμου. Σε φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στη Σκόπελο έλαβε μέρος το Λύκειο των Ελληνίδων.

Μια νίκη και μια ήττα για τον ΑΟΚ το Σάββατο στο τουρνουά της Ελευθερούπολης. Η διοργάνωση άργησε λόγω ζέστης ενώ υπήρξε πρόβλημα και με τους διαιτητές που ήταν εκπαιδευόμενοι. Νικητής του τουρνουά το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. Ανακοίνωση εξέδωσε την Κυριακή η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας, κατηγορεί την ΕΠΟ για ευνοϊκή μεταχείριση του Άρη Θεσσαλονίκης. Ωραία παιχνίδια έγιναν σε όλο το Νομό το Σάββατο και την Κυριακή για την πρώτη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας.
 

Διαβάστε επίσης