ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΓΕΝΑΡΗ 2016

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΓΕΝΑΡΗ 2016

Κάθε μεσημέρι 12 με 2 θα κλείνουν και οι παράδρομοι στα μπλόκα των αγροτών σε όλη την ΑΜΘ, αυτό αποφάσισαν οι αγρότες σε συνάντηση του είχαν το Σάββατο στην πόλη της Ξάνθης. Αύριο θα λάβουν μέρος σε πανελλαδική σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη, σκοπεύουν να λάβουν μέρος στο συλλαλητήριο με την ευκαιρία των εγκαινίων της έκθεσης Agrotika. Την Πέμπτη κατάληψη των δημαρχείων από τους δημοτικούς υπαλλήλους, λίγος κόσμος λόγω κρύου στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ που έγινε το Σάββατο στην κεντρική πλατεία. «Η κυβέρνηση θα υποχωρήσει στο ασφαλιστικό» δήλωσε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου Κώστας Λουράντος που ήταν στην Καβάλα για εκδήλωση του Φαρμακευτικού Συλλόγου. Νέα απεργία Τετάρτη και Πέμπτη των ναυτεργατών.

 

Συνεδριάζει αύριο η διοίκηση του ΕΚΑΒ, πρόκειται να αποφασίσει ίδρυση τομέα στη Θάσο. Από μέρα σε μέρα περιμένει έγκριση για το έργο της Βενιζέλου ο Δήμος Καβάλας. Για την διευκόλυνση των έργων ο δρόμος θα κλείσει. Τα απλήρωτα ενοίκια του Μαρινόπουλου στη Δ. Αγορά θα απασχολήσουν αύριο τη διοίκηση της Δημωφέλειας. Σήμερα το απόγευμα συνεδριάζει η διοίκηση της ΔΕΥΑΚ. 4 και 11 Φεβρουαρίου εγκαινιάζονται οι νέοι παιδικοί σταθμοί στις οδούς Εκάβης και Λυσιμάχου. Εκδήλωση για το ασφαλιστικό οργανώνει την Τετάρτη το απόγευμα το ΤΕΕ ΑΜ. Λευκή Νύχτα θα οργανώσει τον Μάη στην Ελευθερούπολη ο Δήμος Παγγαίου. Δύο άτομα συνελήφθησαν για δύο διαρρήξεις το απόγευμα του Σαββάτου στο Παληό. Στον εντοπισμό των δραστών βοήθησαν και οι κάτοικοι του οικισμού. Βρέθηκαν και επιστράφηκαν τα κλοπιμαία. Υλικές ζημιές στον σύνδεσμο φιλάθλων ΑΕΚ- στην οδό Παύλου Μελά- από φωτιά που έβαλαν άγνωστοι τα ξημερώματα του Σαββάτου.

 

Συνεδριάζει το απόγευμα η διοίκηση του Επιμελητηρίου και το Περιφερειακό Συμβούλιο. Δικαιολογημένα παράπονα αγροτών επειδή ο ΕΛΓΑ δεν αποζημιώνει καταστροφές που έγιναν στην παραγωγή τους την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2015. Γεμάτο πρόσφυγες ήρθε το Νήσος Μύκονος στην Καβάλα το απόγευμα του Σαββάτου. Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συναντήθηκε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Μορφίδης και Παπαφιλίππου ήταν χθες στην Αθήνα, στην ομιλία του Πρωθυπουργού για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχουν σχέση με την εκκλησία δύο γυναίκες που ζητούν χρήματα από πολίτες στο κέντρο της πόλης, προσφέροντας εκκλησιαστικά είδη. Εκπρόσωποι των ΑΝΕΛΛ Καβάλας είχαν συνάντηση με τον Δήμαρχο Νέστου Βαγγέλη Τσομπανόπουλο.

 

Με την λιτάνευση του ιερού σκηνώματος κορυφώνονται το πρωί στη Νέα Καρβάλη οι εκδηλώσεις για την γιορτή του Αγίου Γρηγορίου. Γενική συνέλευση και βασιλόπιτα χθες για τη Θρακική Εστία. Πίτα έκοψαν επίσης ο σύλλογος Αγίας Παρασκευής- οι συνταξιούχοι δημόσιοι υπάλληλοι- οι μαθηματικοί και ο σύλλογος Φίλων της Παιδόπολης. Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος τίμησε 8 φαρμακοποιούς που συνταξιοδοτήθηκαν το 2014 και το 2015. Πρωτοβουλία της ηθοποιού και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Άννας Βαγενά για συγχώνευση των ΔΗΠΕΘΕ.

 

Ο ΑΟΚ ηττήθηκε 3-0 χθες από τον Άρη, στον οποίο ο διαιτητής έδωσε αμφισβητούμενο πέναλτι. Στην ίδια φάση αποβλήθηκε ο Σταματόπουλος. Με το ίδιο σκορ ηττήθηκε το Βυζάντιο στη Καλαμαριά, νίκησε ο Νέστος κι είναι πάντα δεύτερος στη βαθμολογία. Η Ένωση μετά την καλή εμφάνιση και τη νίκη επί των Τρικάλων παίζει φιλικό την Τετάρτη στη Καλαμίτσα, υποδέχεται την Κουζόφ.

 

 

Διαβάστε επίσης