• 6 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013

Χωρίς χρήματα και διοικητικό συμβούλιο το ίδρυμα «Αγία Μαρίνα» θα προσπαθήσει σήμερα να επαναλειτουργήσει αφού οι καλοκαιρινές διακοπές τέλειωσαν. Η παραιτηθείσα διοίκηση δεν δίνει τα κλειδιά του κτιρίου στην ομάδα που θέλει να την διαδεχθεί. Πιθανή ως το μεσημέρι σχετική εισαγγελική εντολή. Ο Σταύρος Πεταλωτής υπόσχεται πάντα μεγάλη δωρεά, μέρος της οποίας χρησιμοποιήθηκε ήδη για τη συντήρηση και τα καύσιμα του λεωφορείου του ιδρύματος. Ο Δήμος Νέστου οργανώνει το πρωί στο ΚΑΠΗ της Πετροπηγής σύσκεψη για τα προβλήματα των αγροτών της περιοχής. Στη σύσκεψη κλήθηκαν οι βουλευτές και άλλοι τοπικοί φορείς. 74χρονος πνίγηκε στην Τούζλα το Σάββατο το πρωί. Δύο άνδρες συνελήφθησαν για κλοπή μοτοσικλέτας, με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι. Συνεδριάζει το απόγευμα στη Κομοτηνή το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ. Το πρωί συνεδριάζει μέσω τηλεδιάσκεψης η περιφερειακή επιτροπή Ανάπτυξης. Την Πέμπτη συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή. Την ερχόμενη Δευτέρα 2 Σεπτέμβρη θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας με νέο πρόσωπο τον Αργύρη Καρακατσάνη, στη θέση του Γιάννη Αντωνιάδη. Το μεσημέρι συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Παγγαίου.

 

Συνέντευξη τύπου για την τακτική του ΟΑΕΕ και τις κινητοποιήσεις στη ΔΕΘ δίνει το πρωί η διοίκηση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Καβάλας. Μελέτη γιατρών του νοσοκομείου Καβάλας για τους ασθενείς του Νομού από τον ιό του δυτικού Νείλου, αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Ιατρικού Συλλόγου. Αφορά το Καλοκαίρι και το Φθινόπωρο του 2012 όταν νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο 46 ασθενείς με αυτή τη πάθηση. Ταχυδρομικά πρακτορεία επιθυμούν να δημιουργήσουν σε Κεραμωτή και Νικήσιανη τα ΕΛΤΑ. Μεγάλες ζημιές εμφανίζει στον ισολογισμό του 2012 η ΒΦΛ. Ο Διονύσης Μπεχράκης τις αποδίδει στα χρέη προς την ΔΕΠΑ. Κριτική στους Γιαννακίδη- Γρανά ασκεί ο Θόδωρος Καλλιοντζής με αφορμή την καθυστερημένη έναρξη του έργου «Αρδευτικό Δίκτυο Δυτικής Πεδιάδας Νέστου». Στους Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης για έλεγχο στάλθηκαν από το Δήμο Καβάλας όλα τα δικαιολογητικά με βάση τα οποία το 2005 προσλήφθηκαν οι δημοτικοί αστυνομικοί. Η Επιτροπή Ειρήνης Καβάλας εξέδωσε ανακοίνωση καταγγελία για τη συνεχιζόμενη επίθεση σε βάρος του λαού της Συρίας.

 

Πετυχημένη παρουσία σε φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στη Σαμψούντα είχε πρόσφατα ο Σύλλογος Εβριτών. Τέλος της εβδομάδας εκδηλώσεις στη συνοικία της Παναγίας. Τελειώνει τη Κυριακή το φετινό φεστιβάλ Φιλίππων Θάσου. Η ομάδα του Στάθη Σοφίτση εξασφάλισε την πρώτη θέση σε μια από τις κατηγορίες της Ρεγκάτας του Αιγαίου 2013. Η 13χρονη σκακίστρια από τη Καβάλα Σταυρούλα Τσολακίδου αναδείχθηκε πρώτη γυναίκα σε τουρνουά σκάκι στη Κόρινθο.

 

Άρεσε ο ΑΟΚ στη νίκη επί του Κεραυνού Πέρνης, σε φιλικό παιχνίδι το Σάββατο. Η διοίκηση της ομάδας υπόσχεται έως και 4 έμπειρους παίκτες που θα δυναμώσουν κι άλλο το σύνολο του Γιάννη Τοπαλίδη. Απορρίφθηκαν κι αποχώρησαν από τις προπονήσεις οι Μπίρης, Βασίλιεβιτς και Μεκέα. Σε άλλα φιλικά παιχνίδια Ορφέας- Σουφλί 1-1, Βυζάνιο- Ακροπόταμος 0-1, Κουτσό- Νέστος 1-1, Ηρακλής- ΑΕΚ 2-0.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης