• 4 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

21 συνδυασμοί κι υποψήφιοι Δήμαρχοι κατέθεσαν χθες τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Πρωτοδικείο Καβάλας, περιμένουν το Σάββατο την απόφαση του δικαστηρίου για την επίσημη ανακήρυξη της υποψηφιότητας τους. 8 υποψήφιοι δήμαρχοι στην Καβάλα, 5 στη Θάσο και στο Παγγαίο, 3 στο Νέστο. 6 από τους 21 συνδυασμούς εμφανίστηκαν στο Πρωτοδικείο μετά τις 10.30 χθες το βράδυ. Ίδια ακριβώς διαδικασία έγινε χθες στο Εφετείο Θράκης για τους υποψήφιους Περιφερειάρχες. Συμμετέχει στις εκλογές ο συνδυασμός Οικολογία Αλληλεγγύη. Σοβαρό πρόβλημα λόγω των παρατεταμένων βροχών αντιμετωπίζουν μεγάλες καλλιεργητικές εκτάσεις και στην επαρχία Νέστου. Πρόταση να κηρυχθούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τα Τενάγη κατατέθηκε σε σύσκεψη αγροτών που έγινε την Παρασκευή το βράδυ στην Ελευθερούπολη. Συλλαλητήριο κατά του αγωγού ΤΑΡ οργανώνουν πριν τις τοπικές εκλογές οι φορείς των Σερρών. Αύριο στη Θεσσαλονίκη ημερίδα για τον ίδιο αγωγό. Άγνωστο αν θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι της κατασκευάστριας εταιρίας.

Χθες νωρίς το απόγευμα κατέθεσε την υποψηφιότητα του στο Πρωτοδικείο ο Κωστής Σιμιτσής. Αργά το βράδυ η κ. Τσανάκα. 140 υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους κατέθεσε ο Μάκης Παπαδόπουλος. Συγκέντρωση στο Ζυγός έκανε ο Βαγγέλης Παππάς. Την ομιλία του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ Κώστα Μουσουρούλη παρακολούθησε η Δήμητρα Τσανάκα, η οποία δήλωσε ότι συμφωνεί με το προταθέν ψήφισμα για τον αγωγό ΤΑΡ και τα Τενάγη. Το εκλογικό του κέντρο εγκαινίασε χθες ο Σάββας Μιχαηλίδης. Υποψήφιος με τον Βαγγέλη Τσομπανόπουλο ο Χρύσανθος Σταυρόπουλος. 67 υποψήφιους κατέθεσε ο Παράσχος Αγανικόλας.

Γενική συνέλευση με αφορμή το νέο νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές κάνουν την Τετάρτη όλοι οι μικροπωλητές του Νομού Καβάλας. Τέλος Σεπτέμβρη θα επισκεφθεί και την Καβάλα κρουαζιερόπλοιο με Κύπριους τουρίστες. 20 από τα 130 δρομολόγια φέρι μποτ φέρεται να εξασφαλίζει στις δύο γραμμές της Θάσου η εταιρία «Όσιος Δαβίδ». Επιδοτούμενα σεμινάρια για εργαζόμενους σε εμπορικές επιχειρήσεις οργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος. Συνεδριάζει το απόγευμα η διοίκηση του Επιμελητηρίου. Τρία άτομα συνελήφθησαν στη Καβάλα επειδή συστηματικά χρησιμοποιούσαν πλαστά εισιτήρια του Αστικού ΚΤΕΛ. Η Τατιάνα Στεφανίδου αφιερώνει τη σημερινή της εκπομπή στο Star στην Παιδόπολη Καβάλας. Βούλγαρος 42 ετών έκλεψε δύο εξωλέμβιες μηχανές από τη Νέα Πέραμο, προσπάθησε να τις «περάσει» στη χώρα του αλλά συνελήφθη στο Προμαχώνα. Τρία άτομα συνελήφθησαν στη Χρυσούπολη επειδή χωρίς άδεια έψαχναν να βρουν λίρες.

Το απόγευμα στη Δ. Βιβλιοθήκη εκδήλωση του Ιατρικού Συλλόγου για την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία. Το βράδυ στο «Αντιγόνη Βαλάκου» συνεχίζονται οι παραστάσεις ερασιτεχνικού θεάτρου. Επιστολή του σωματείου εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Καβάλας αναφέρει νέα αδυναμία κάλυψης περιστατικών σε τουριστικές περιοχές του Νομού Καβάλας.

Στις 5.30 το απόγευμα στο «Ανθή Καραγιάννη» φιλική ποδοσφαιρική αναμέτρηση παλαιμάχων ΑΟΚ και Θεσσαλονίκης για την ενίσχυση του Κώστα Κωνσταντινίδη. Η Ένωση νίκησε εύκολα το Λαύριο, παίζει το Σάββατο μια κατηγορία με τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα. Ισοπαλία 1-1 μεταξύ Ορφέα Ελευθερούπολης και Νέστου. Ηττήθηκαν Ακροπόταμος και Βυζάντιο.

Διαβάστε επίσης