• 16 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2015

Πραγματοποιείται αύριο το μεσημέρι στο Επιμελητήριο σύσκεψη τοπικών φορέων για την απλήρωτη επιδότηση εργασίας. Βάσει πληροφοριών του προέδρου του Επιμελητηρίου της Δράμας η Κυβέρνηση δεν δέχεται την πρόταση του συμψηφισμού σχετικά με την υπό παραγραφή απλήρωτη επιδότηση εργασίας του 2010. Στην αυριανή σύσκεψη δεν κλήθηκαν τα Επιμελητήρια της Θράκης καθώς δεν δείχνουν πνεύμα συνεργασίας με αυτά της ΑΜ.

Με καλό καιρό, ησυχία και οικογενειακή ατμόσφαιρα τα φετινά Χριστούγεννα για τον Νομό Καβάλας. Πτώση της θερμοκρασίας από την Τετάρτη. Ζημιές στην κεντρική πλατεία, στον Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο. Αυξημένη κίνηση στα ξενοδοχεία. Πολλές κρατήσεις από Βούλγαρους για την Πρωτοχρονιά. Η αγορά της Καβάλας λειτουργεί από σήμερα ως και την Πέμπτη πρωί και απόγευμα. Την παραμονή των Χριστουγέννων ο Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης υπέγραψε άδεια λειτουργίας στην εταιρία που ανέλαβε τη λειτουργία του εργοστασίου των λιπασμάτων. Στη νέα αυτή εταιρία «δανείστηκαν» για 6 μήνες όλοι οι εργαζόμενοι της ΒΦΛ. Μόνο σενάρια υπάρχουν για τη νέα διοίκηση του Νοσοκομείου, στο οποίο θα βρίσκεται και αυτή την εβδομάδα ο Χρήστος Κοπατσάρης. Δύο σχολικούς συμβούλους καταγγέλλει με ανακοίνωση του ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Καβάλας. Αυτοί αρνούνται και διαψεύδουν το περιεχόμενο της καταγγελίας.

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση πραγματοποίησε στους πεζόδρομους η δημοτική παράταξη του Μάκη Παπαδόπουλου. Συνάντηση ενημερωτικού χαρακτήρα θα έχουν σήμερα με κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ οι 3 βουλευτές του κόμματος. Σύσκεψη για την Πολεοδομία του Δήμου Καβάλας οργανώνει αύριο το απόγευμα το ΤΕΕ ΑΜ. Την Πρωτοχρονιά κόβει βασιλόπιτα στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος. Σε εξέλιξη ο διαγωνισμός βιτρίνας που οργάνωσε ο Δήμος Καβάλας. 6μελής επιτροπή έκανε ήδη τον πρώτο έλεγχο στα καταστήματα της αγοράς. 500 περίπου πρόσφυγες ήρθαν στην Καβάλα με το πλοίο Νήσος Μύκονος το απόγευμα του Σαββάτου. Λευκή Νύχτα χθες για την αγορά της Χρυσούπολης. Βουλευτές του ΚΚΕ κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή επειδή αργεί η λειτουργία του νέου πυροσβεστικού σταθμού στο κεντρικό λιμάνι.

Σήμερα το βράδυ στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» όπερα για παιδιά με την παράσταση «Ο Ιππότης του Χιονιού». Το Σάββατο 8 Γενάρη ο Φίλιππος Πλιάτσικας στη Μυροβόλο Άνοιξη. Με σκίτσα του Μπάμπη Καζαντζίδη κυκλοφόρησε και φέτος το ημερολόγιο της νέας χρονιάς των εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. Καβάλας- Δράμας. Το πρωί στην κεντρική πλατεία εκδήλωση του συλλόγου Ρωσοελληνικής κουλτούρας.

Στην πόλη μας ήταν χθες ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης, σε συνάντηση με προέδρους Ενώσεων. Ξαναρχίζουν σήμερα οι προπονήσεις στον ΑΟΚ, στην Καλαμαριά υπέγραψε ο Σάκης Κανούλας. 1 ευρώ θα κοστίζει το εισιτήριο στο κρίσιμο ματς της Ένωσης το Σάββατο το απόγευμα με τον Κολοσσό Ρόδου. Την Τετάρτη φιλικό του Νέστου με τον Αετό Ορφανού.

 

Διαβάστε επίσης