• 19 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΝΟΕΜΒΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΝΟΕΜΒΡΗ 2014

Ο συνδυασμός Γεωδράση με επικεφαλής τον Ζαφείρη Μυστακίδη επικράτησε στις χθεσινές εκλογές του τμήματος Ανατολικής Μακεδονίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου. Δεύτερη η παράταξη που υποστήριξη η ΝΔ, κακό αποτέλεσμα και τρίτη θέση για την παράταξη που υποστήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ. Μεγάλη η συμμετοχή των γεωτεχνικών στη ψηφοφορία σε Καβάλα-Δράμα- Σέρρες. 3 δρομολόγια στην γραμμή του Πρίνου έκανε χθες Κυριακή το Θάσος 6. Παρόλα αυτά είναι άγνωστο πως θα διαμορφωθούν οριστικά τα δρομολόγια λόγω των ακινησιών που ήδη άρχισαν. Εντός της ημέρας θα ολοκληρωθεί η κατεδάφιση των αποθηκών στο λιμάνι. Λόγω έλλειψης προσωπικού θα λειτουργεί λιγότερες ώρες κάθε μέρα η γραμματεία του Ειρηνοδικείου Καβάλας. Τα περισσότερα καταστήματα στην αγορά δεν λειτούργησαν χθες. Υπήρξε παρόλα αυτά κίνηση καταναλωτών. Παραμένει αγνοούμενη γυναίκα 82 ετών στην περιοχή του πρώην δήμου Φιλίππων. Δύο διαρρήξεις σε μονοκατοικίες και μια απόπειρα έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου στο Παληό. Στο τρίτο περιστατικό περίοικος έδειρε τον ένα δράστη που πρόλαβε να τους ξεφύγει. Λόγω εκλογών αντιπροσώπων των εκπαιδευτικών στα υπηρεσιακά συμβούλια θα είναι κλειστά όλα τα σχολεία του Νομού Καβάλας μεθαύριο Τετάρτη.

 

Απολογισμό της αντιπυρικής περιόδου του 2014 θα κάνει το πρωί ο διοικητής της Π.Υ. Καβάλας. Στο Δημαρχείο Χρυσούπολης θα γίνει σύσκεψη για την καταπολέμηση των κουνουπιών. Εκεί θα είναι και ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Παπαδόπουλος. Το απόγευμα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Πράσινο φως για το θέμα του τιμολογίου στην παραλαβή και διαχείριση κατάλοιπων πλοίων πήρε από το Υπουργείο Ναυτιλίας ο Πρόεδρος του ΟΛΚ. Ο κ. Ηλιάδης ήταν στην Αθήνα την Πέμπτη και την Παρασκευή. Μπροστά σε 200 οπαδούς του κόμματος του μίλησε το Σάββατο το απόγευμα στο Ορφάνι ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Νέα ανακοίνωση κατά της αξιολόγησης όπως την προωθεί το Υπουργείο Παιδείας εξέδωσε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Επίκαιρη ερώτηση κατέθεσε ο Γιώργος Καλαντζής στον Υπουργό Παιδείας με θέμα την ίδρυση ανώτατης σχολής επιστήμης και τεχνολογίας αλλά και ινστιτούτου πετρελαίου. Πρόσκληση σε όσους της οφείλουν χρήματα να επωφεληθούν της ευνοϊκής ρύθμισης απευθύνει με ανακοίνωση του ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Δημήτρης Καζανίδης.

 

Σήμερα το πρωί παράσταση για μαθητές στο «Αντιγόνη Βαλάκου». Πρόκειται για το έργο «Σχολείο για κλόουν» που έκανε πρεμιέρα χθες το απόγευμα. Η θεραπευτική συμβουλευτική μονάδα Στήριξης διοργάνωσε χθες μαζί με το Νοσοκομείο Καβάλας σεμινάριο με θέμα την πραγματολογία. Πολύς κόσμος χθες στη Νέα Πέραμο στη γιορτή του τσίπουρου. Πετυχημένη έκθεση καναρινιών και διαγωνισμός καναρινιών έγινε Σάββατο και Κυριακή στο Αμφιθέατρο.

 

Ισόπαλος χωρίς γκολ ήταν ο ΑΟΚ χθες στο εκτός έδρας ματς με την Θύελλα Φιλώτα. Ήττα του Βυζαντίου, ισοπαλίες για Ορφέα και Ακροπόταμο. Η Αστυνομία θα ζητήσει το ματς της επόμενης αγωνιστικής Ακροποτάμου- Άρη να γίνει στο «Ανθή Καραγιάννη». Στη Βέροια με τον Φίλιππο παίζει το Σάββατο η Ένωση. Η ομάδα της Καβάλας επικράτησε εύκολα 86-56 του Ηλυσιακού.

 

Διαβάστε επίσης