• 29 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΦΛΕΒΑΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΦΛΕΒΑΡΗ 2014

Αγροτικές κινητοποιήσεις αρχίζουν μεθαύριο Τετάρτη στην επαρχία Νέστου και στην επαρχία Καβάλας. Αυτή την απόφαση έλαβαν χθες βράδυ οι αγρότες στη συνέλευση που έκαναν στη Γραβούνα. Ειδικότερα την Τετάρτη το πρωί θα συγκεντρωθούν τα τρακτέρ στις πλατείες πόλεων και χωριών. Θα είναι εκεί σε αναμονή λήψης νέας απόφασης. Μόνο για την επιδότηση εργασίας στη Θράκη όπου υπάρχει η γνωστή καθυστέρηση πληρωμών, κατέθεσαν ερώτηση 3 βουλευτές της ΝΔ. Αδιαφόρησαν για το ότι ίδιο είναι το πρόβλημα και στην Ανατολική Μακεδονία. Η ηγεσία της Εθνικής Τράπεζας θα είναι στη Καβάλα την Παρασκευή, σε ενημερωτική εκδήλωση που θα γίνει στο ξενοδοχείο Λούσυ. Την υποψηφιότητα του στο Δήμο Παγγαίου ανακοίνωσε χθες ο Φίλιππος Αναστασιάδης. Έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα ονόματα υποψήφιων δημοτικών του συμβούλων. Οριστικά ο Κώστας Μορφίδης είναι ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ στην ΑΜΘ. Από σήμερα περιοδεύει στη Θράκη. Αύριο το ΚΚΕ θα ανακοινώσει τους υποψηφίους του. Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες ο Χρήστος Ποτόλιας θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας κι ο Θόδωρος Κοντογεωργίου υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Καβάλας.

 

Διαμαρτυρία του ΣΥΡΙΖΑ το πρωί έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ στην Ιχθυόσκαλα. Το απόγευμα εκδήλωση στο στέκι της Νέας Πόλης με θέμα της ευρωεκλογές. Ο Νίκος Ξυλούρης είναι υπεύθυνος για την οργάνωση της Καβάλας ως προς την προεκλογική δράση του ΠΑΣΟΚ. 2 υποψήφιοι πρόεδροι στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας. 28 υποψήφιοι για μέλη της διοίκησης. Ινδοί ενδιαφέρονται για τα πετρέλαια του Πρίνου, γράφει ιστοσελίδα της συμπρωτεύουσας. Η διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας ήταν το Σάββατο στη Ξάνθη, στη γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας. Συνάντηση με τους διευθυντές δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων για να μην προχωρήσει η αυτοαξιολόγηση κάνει την Πέμπτη το απόγευμα ο σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καβάλας. Ο Μορφωτικός Ακόλουθος της πρεσβείας της Αμερικής ήταν τη προηγούμενη εβδομάδα στο ΤΕΙ Καβάλας. Ερώτηση για τη σιδηροδρομική Εγνατία που περιλαμβάνει και τη Καβάλα και το νέο λιμάνι κατέθεσαν δύο βουλευτές της ΔΗΜΑΡ.

 

Πολύς κόσμος χθες το μεσημέρι στη κοπή της βασιλόπιτας του νομαρχιακού συλλόγου ΑμΕΑ. Τιμήθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Καβάλας. Πίτα έκοψαν το βράδυ του Σαββάτου οι συνταξιούχοι δημόσιοι υπάλληλοι. Νέα διοίκηση απέκτησε το Σάββατο η Ένωση Συλλόγων και Ομάδων Εθελοντικής Αιμοδοσίας Καβάλας. Την Κυριακή το μεσημέρι χορός και κοπή βασιλόπιτας του συλλόγου Εβριτών. Την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου γενική συνέλευση του συλλόγου Αρχιτεκτόνων Καβάλας.

 

Βήμα προς την σωτηρία η χθεσινή δίκαιη νίκη του ΑΟΚ με 2-0 επί του Πιερικού. Παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας δημιούργησαν επεισόδια στο τέλος της αναμέτρησης, τα οποία ο Πιερικός «χρεώνει» στον ΑΟΚ. Ο διαιτητής έδειξε εκ των υστέρων κόκκινη κάρτα στον Καζαντζίδη. Ηττήθηκε από τον Ηρακλή η Ένωση. Αλλαγή ονόματος προανήγγειλε στην χθεσινή εκδήλωση της ομάδας ο Κώστας Παπακωνσταντίνου. Στη Γ’ Εθνική νίκησαν Βυζάντιο και Ορφέας. Έχασε ο Νέστος, ισόπαλος ο Άρης Ακροποτάμου.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης