• 19 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2013

Ειδική συνεδρίαση πραγματοποιεί το απόγευμα η ΝΟΔΕ Καβάλας για να συζητήσει θέματα των δημοτικών εκλογών στο Νομό Καβάλας. Στη συνεδρίαση κλήθηκαν και θα παραβρεθούν οι 4 βουλευτές του Νομού. Ντίνος Κλειτσιώτης και Δήμητρα Τσανάκα αναμένεται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την διεκδίκηση του Δήμου Καβάλας. Μια δημοσκόπηση, το αποτέλεσμα της οποίας θα είναι αποδεκτό από Φιλόσογλου- Αναστασιάδη, ίσως δώσει λύση στο θέμα του υποψηφίου Δημάρχου στο Δήμο Παγγαίου. Τουλάχιστον 25 θα είναι τα κρουαζιερόπλοια που θα επισκεφθούν το λιμάνι της Καβάλας το 2014. Αυτό αναφέρουν τα πρώτα στοιχεία της Δημωφέλειας. Η άφιξη του πρώτου κρουαζιερόπλοιου αναμένεται τον Μάη. 70χρονος βρέθηκε πνιγμένος το Σάββατο το πρωί στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Πηγών Νέστου. 33χρονος Αλβανός τραυματίστηκε σοβαρά σε εκτροπή κι ανατροπή του οχήματος που οδηγούσε στην Εγνατία οδό, στο ύψος του Παληού. Το δυστύχημα έγινε το απόγευμα του Σαββάτου. Κλειστή ήταν χθες η αγορά της Καβάλας παρά τις ανησυχίες ότι κάποια καταστήματα ήταν πιθανό να λειτουργήσουν κανονικά. Σήμερα η αγορά λειτουργεί πρωί και απόγευμα. Λειτουργεί σήμερα το κοινωνικό κατάστημα του Δήμου Καβάλας.

 

Την απάντηση των ναυτιλιακών εταιριών της Θάσου συνεχίζει να περιμένει ο Αρχέλαος Γρανάς, στο αίτημα του να αυξηθούν τα Χειμερινά δρομολόγια στη γραμμή του Πρίνου. Θάνατος αδέσποτων σκύλων καταγγέλλεται από πολίτη σε περιοχή πλησίον σκουπιδότοπου. Η καταγγελία είναι αόριστη, αφορά τον Νομό Καβάλας, συνδέεται με τοξικά από πυρκαγιά που έκαιγε μέρος στον ίδιο σκουπιδότοπο. Χθες και σήμερα αναμένονται στην Καβάλα επισκέπτες από την Βουλγαρία και την Ρουμανία. Θα περάσουν στην πόλη μας τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μάκης Παπαδόπουλος πραγματοποίησε μουσική εκδήλωση για τη νεολαία το μεσημέρι του Σαββάτου στο Εμπορικό Κέντρο. Άρχισε η ανακύκλωση στο Δήμο Παγγαίου με πρωτοβουλία της ομάδας Υποστηρίζω. Συνάντηση με τους δημοσιογράφους και εργαζόμενους στα μέσα ενημέρωσης έχει το βράδυ ο Κωστής Σιμιτσής. Το απόγευμα εκδήλωση των ΚΑΠΗ του Δήμου Καβάλας.

 

Η μαθήτρια του 1ου Γυμνασίου Καβάλας Σταυρούλα Τσολακίδου στέφθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στην κατηγορία Κ14 στο σκάκι. Οι αγώνες έγιναν μέχρι και το Σάββατο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Στην Ελληνική ομάδα μετείχαν συνολικά 4 σκακιστές από την Καβάλα. Πολύς κόσμος χθες το απόγευμα στο στενό της οδού Δαμιανού σε μια ωραία εορταστική εκδήλωση που οργάνωσαν Δήμος Καβάλας, Δημωφέλεια, πρόγραμμα Στηρίζω. Η συγγραφέας Δήμητρα Πυργελή ήταν την Παρασκευή το απόγευμα στο βιβλιοπωλείο Μερτζιανίδη. Πρωτοχρονιάτικο χαριστικό κι ανταλλακτικό παζάρι οργανώνουν αύριο οι Φίλοι της Αννίκας Θαρροπούλου. Η εκδήλωση θα γίνει στο στέκι «Σήματα Καπνού» στην οδό Βότση.

 

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο ΑΟΚ αφού δεν υπάρχει διοίκηση και χρηματοδότηση της ομάδας. Προπονήσεις με το στανιό κάνουν οι απογοητευμένοι ποδοσφαιριστές. «Ξεκρέμαστος» ο Κονάτε, δεν έχει βίζα να επιστρέψει στην πατρίδα του. Να βρεθεί λύση και να σωθεί η ομάδα, ζητά με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η Λέσχη Φιλάθλων. Προπόνηση στο κλειστό της Καλαμίτσας έκανε το Σάββατο- μια μέρα πριν την αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ στη Δράμα- η ομάδα του Ολυμπιακού.

 

 

Διαβάστε επίσης