ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Αύριο Τρίτη 1η Απριλίου θα απεργήσουν οι ναυτεργάτες της Θάσου, γεγονός που θα έχει ως αποτέλεσμα την μη εκτέλεση δρομολογίων των φέρι μποτ. Από σήμερα μέχρι και την Τετάρτη δεν θα έρθουν στο λιμάνι της Καβάλας τα πλοία «Ταξιάρχης» και «European Express». Όλα αυτά οφείλονται στις απεργίες της ΠΝΟ που ξεκινούν σήμερα. Κανονικά θα λειτουργήσουν σήμερα τα φαρμακεία σε όλο το Νομό Καβάλας. Το απόγευμα γενική συνέλευση του τοπικού συλλόγου για λήψη αποφάσεων για την συνέχιση ή όχι των κινητοποιήσεων. Εντός των ημερών θα υπάρξουν νεότερα από πλευράς Διεύθυνσης Υγείας για το νερό ύδρευσης της Ελευθερούπολης, της Νέας Περάμου και της Νικήσιανης. Την Παρασκευή η υπηρεσία έκανε αυτοψία στη γεώτρηση των Αντιφιλίππων από την οποία εξυπηρετείται η Ελευθερούπολη. Ανεπίσημες και προφορικές επιφυλάξεις εκφράζουν εκπρόσωποι του ΤΑΡ για την πρόταση εναλλακτικής όδευσης του αγωγού που κατέθεσαν οι τοπικοί φορείς. Παραλίγο επεισόδια το Σάββατο στη λαϊκή αγορά όταν συναντήθηκαν μικρές ομάδες αντιεξουσιαστών και οπαδών της Χ. Αυγής. Οι γιατροί του Νοσοκομείου που εφημέρευαν την 25η Μαρτίου καταγγέλλουν την κακή ποιότητα του φαγητού που τους προσφέρθηκε. Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου ζητούν οι νυχτερινές βάρδιες να σιτίζονται, όπως συνέβαινε μέχρι και το 2010.

 

Στις 2.15 το μεσημέρι η έκτακτη γενική συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου στην αίθουσα του Επιμελητηρίου όπου θα συζητηθεί και η λειτουργία της αγοράς τις Κυριακές. Στον ίδιο χώρο συνεδριάζει το βράδυ η διοίκηση του Επιμελητηρίου. Ειδική συνεδρίαση το απόγευμα του Περιφερειακού Συμβουλίου. Ο πρώην αντιδήμαρχος Νέστου Φίλιππος Αφεντούλης από την Κεραμωτή θα είναι υποψήφιος με τον Αρχέλαο Γρανά. Με λίγο κόσμο έγινε την Παρασκευή και το Σάββατο το Βαλκανικό συνέδριο της ΑΔΕΔΥ. Περισσότερους από 60 υποψηφίους του παρουσιάζει το απόγευμα ο Χρήστος Ποτόλιας. 2.000 λαθραία πακέτα τσιγάρων κατέσχεσε η Αστυνομία στον Παράδεισο Νέστου. Απογοήτευση στο ΤΕΙ Καβάλας αφού δεν φαίνεται πιθανή η πρόσληψη κι άλλων έκτακτων καθηγητών που είναι απαραίτητοι. Δεν περιλαμβάνεται το όνομα του Μιχάλη Τιμοσίδη στους υποψήφιους ευρωβουλευτές της Ελιάς που ανακοινώθηκαν χθες. Και οι 4 βουλευτές του Νομού Καβάλας ψήφισαν χθες βράδυ το πολυνομοσχέδιο. Αποσύρθηκε η διάταξη που αναφέρονταν σε εκτεταμένη δυνατότητα συμψηφισμού των χρεών ιδιωτών προς το δημόσιο.

 

Σεμινάριο για την λύσσα πραγματοποιείται το απόγευμα στη Δ. Βιβλιοθήκη. Στις 8 στο καφέ Σοκολά εκδήλωση με νέα τραγούδια του Παναγιώτη Σταυρίδη. 30 μαθητές γυμνασίων και λυκείων βράβευσε χθες η Μαθηματική Εταιρία, παράρτημα Καβάλας. Γέμισε χθες βράδυ η αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου για την εκδήλωση της χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Περάμου.

 

Με ήττα 5-0 από τον Αιγινιακό ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στη Β’ Εθνική ο ΑΟΚ που αν δεν υπάρξει αναδιάρθρωση της κατηγορίας υποβιβάζεται. «Τα μηνύματα είναι θετικά» υποστηρίζει ο Βλάσης Τσάκας. Η Ένωση νίκησε στον Λαγκαδα, συνεχίζει να καταδιώκει τον Κόροιβο, με τον οποίο θα αναμετρηθεί το Σάββατο 3 Μάη. Ηττήθηκε και ψάχνει θαύμα για να μην υποβιβαστεί ο Ορφέας Ελευθερούπολης. Ισοπαλίες για Βυζάντιο και Ακροπόταμο. Νίκησε ο Νέστος.

 

 

Διαβάστε επίσης