• 17 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΜΑΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΜΑΗ 2015

Συνάντηση με τον αρχηγό ΓΕΣ Βασίλη Τελλίδη θα επιδιώξουν να έχουν οι βουλευτές του Νομού και η Δήμαρχος προκειμένου να συζητήσουν μαζί του την παραχώρηση στον Δήμο Καβάλας όλου του στρατοπέδου Ασημακοπούλου. Ταυτόχρονα η κ. Δήμητρα Τσανάκα ετοιμάζεται να κάνει νέα πρόταση στον εκπρόσωπο των Ενόπλων Δυνάμεων κ. Κρασανάκη. Αποφεύγει ο Υπουργός Πάνος Καμμένος να απαντήσει σε ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ή να τους δεχθεί σε ραντεβού στο γραφείο του.

 

Προσωρινή αναστολή λειτουργίας του κτηνιατρείου Χρυσούπολης αποφάσισε ο Αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος λόγω έλλειψης προσωπικού στην έδρα της υπηρεσίας στην Καβάλα. Συνάντηση με τον αστυνομικό διευθυντή θα έχουν το πρωί εκπρόσωποι του Δήμου Καβάλας που ανησυχούν για την κατάργηση του αστυνομικού σταθμού Κρηνίδων. Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στην ακτή της Ραψάνης ως προς την κατασκευή νέων τοιχίων και την ενίσχυση υφιστάμενων. Σύντομα αρχίζει το έργο κατασκευής του τεχνητού υφάλου. Μία ακόμη φορά η Δήμαρχος διαβεβαίωσε τους κατοίκους της Παναγίας ότι το 5ο Γυμνάσιο θα επαναλειτουργήσει τον Σεπτέμβρη. Ο καλός καιρός και η τουριστική κίνηση βοήθησε την αγορά στην χθεσινή λειτουργία των περισσότερων καταστημάτων. Τα θέματα της ΒΦΛ, κυρίως αυτό της κατάργησης του ειδικού φόρου κατανάλωσης φυσικού αερίου, γνωστοποιήθηκαν πρόσφατα στους Υπουργούς Παππά και Σκουρλέτη. Στον κόλπο της Καβάλας βρίσκεται από το Σάββατο το γεωτρύπανο της Ενεργειακής Αιγαίου. Μάρτυρας υπεράσπισης στη σημερινή δίκη 45 ναυτεργατών στο Μονομελές Θάσου θα καταθέσει ο βουλευτής του ΚΚΕ Σάκης Βαρδαλής.

 

Συνεδριάζει σήμερα η οικονομική επιτροπή και το δημοτικό συμβούλιο. Το απόγευμα δεύτερη προσυνεδριακή συνάντηση μελών του τοπικού ΠΑΣΟΚ. Αεροπορικό σόου θα οργανώσει τον Ιούλιο ο Δήμος Βόλου. Οι εκδηλώσεις έχουν αρχικό προϋπολογισμό 20.000 ευρώ. Άγνωστη γυναίκα ξεγέλασε ηλικιωμένο στη Νέα Πέραμο και του πήρε 15.000 ευρώ. Πιθανόν ο δράστης είναι μέλος σπείρας με παρόμοια δράση σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Κινητοποιήσεις αύριο στο Νοσοκομείο των γιατρών που διεκδικούν πληρωμή των εφημεριών τους. Μόνο έκτακτα περιστατικά θα εξυπηρετεί από αύριο το προσωπικό του ΕΚΑΒ. Νέο περιστατικό ρευματοκλοπής στην πόλη μας απασχόλησε τον ΔΕΔΔΗΕ και την Αστυνομική Διεύθυνση.

 

Από σήμερα έκθεση εργασιών στο Αμφιθέατρο μαθητών των ΕΠΑΛ. Την Καβάλα επικεφαλής πολυμελούς αποστολής επισκέφθηκε το Σάββατο ο Δήμαρχος της Σηλύβριας. Εκτάκτως θα συνεδριάσει αυτή την εβδομάδα η διοίκηση του Δημοτικού Ωδείου για να ενημερωθεί επί των 4 προτάσεων για το πρόγραμμα και την καλλιτεχνική διεύθυνση του Φεστιβάλ Παπαϊωάννου. Το απόγευμα παρουσιάζεται σε εκδήλωση στο «Αντιγόνη Βαλάκου» το βιβλίο της Λυδίας Ελιόγλου.

 

Ο ΑΟΚ νίκησε 3-1 στο Σουφλί κι ο Άρης 1-0 στην Αλεξανδρούπολη. Χωρίς αγώνα πήρε τους τρεις βαθμούς ο Πανσερραϊκός. Σώθηκε το Βυζάντιο, υποβιβάζεται ο Άρης Ακροποτάμου. Μεγάλη γιορτή στο κατάμεστο από κόσμο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» το Σάββατο για την επιτυχία της Ένωσης να εξασφαλίσει την άνοδο στην Α1.

 

Διαβάστε επίσης