ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ 2013

Συνεχίζονται σήμερα στην Αθήνα οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη ΔΕΠΑ και την ΒΦΛ προκειμένου να επανέλθει σε κανονική παροχή στο εργοστάσιο της Ν. Καρβάλης το φυσικό αέριο. Η ΔΕΠΑ ζητά τα συμβόλαια των πωλήσεων στο εξωτερικό ως τον Μάη αλλά η ΒΦΛ δεν τα έχει για να τα προσκομίσει. Στο μεταξύ τελειώνει το απόθεμα αμμωνίας κι έτσι κινδυνεύει με διακοπή η παραγωγική διαδικασία. «Η μόνη λύση είναι η εταιρία να πουληθεί σε έναν από αυτούς που συνεχίζουν να ενδιαφέρονται να την αγοράσουν» λένε οι απλήρωτοι εργαζόμενοι. Αντίθετος στην πώληση της ΒΦΛ ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης. Κανονικά εργάζονται και σήμερα τα πληρώματα των φέρι μποτ που εκτελούν δρομολόγια από και προς Θάσο. Το απόγευμα θα αποφασίσουν αν από αύριο επανέλθουν στην απεργία. Συμβολικά για μία ώρα έκλεισαν την Εγνατία οδό χθες το μεσημέρι οι αγρότες του Νέστου. Ο Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Θανάσης Καρούντζος παραδίδει το μεσημέρι στον Δήμαρχο Καβάλας το Γενικό Πολεοδομικό. Παραμένει σε εκκρεμότητα το θέμα της δασικής γραμμής στον Άγιο Τρύφωνα. Αύριο ο Κωστής Σιμιτσής στην Κομοτηνή για το σχέδιο του Περιγιαλίου.

 

Συνάντηση νηπιαγωγών θα γίνει το απόγευμα στα γραφεία του συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε. στο σχολείο του Άη Γιάννη. Συνεδριάζει το μεσημέρι η επιτροπή ποιότητας ζωής του Δήμου Καβάλας. Συνέντευξη τύπου σήμερα το απόγευμα για την συμμετοχή του ΟΛΚ στο πρόγραμμα Sea2Sea. Αύριο συνάντηση των εταίρων του προγράμματος στα γραφεία του Οργανισμού. Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο στο αμφιθέατρο του διοικητηρίου το 1ο Προσυνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ο Πάνος Καμμένος συνάντησε εκπροσώπους των εργαζομένων σε Καβάλα Όιλ και ΒΦΛ. Εντός της εβδομάδας η νέα προκήρυξη για τον δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό ενοικίασης του ισόγειου καταστήματος του Επιμελητηρίου. Σήμερα στην Δράμα σύσκεψη φορέων για να μην κλείσουν τα δύο τμήματα του ΤΕΙ που λειτουργούν εκεί ως παράρτημα του ΤΕΙ Καβάλας. Επίσκεψη στη Θάσο έκανε το Σάββατο ο Περιφερειάρχης Τουρισμού Γιώργος Γερομάρκος.

 

Ενημερωτική εξόρμηση στο κέντρο της πόλης σχετικά με τον καρκίνο πραγματοποιούν το πρωί εκπρόσωποι του Συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου. Χθες ο ίδιος σύλλογος έκανε γενική συνέλευση. Συνέντευξη τύπου για εκδήλωση που θα γίνει το Σαββατοκύριακο, δίνει σήμερα στην Ελευθερούπολη η Μελίνα Μποτέλη. Έκοψε χθες την πίτα του ο σύλλογος ΑμΕΑ Νομού Καβάλας. Κατάμεστο από κόσμο ήταν χθες το Όσκαρ σε εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Επιστημόνων, θέμα της οποίας ήταν το σύμπαν.

 

Άτυχος ήταν χθες ο ΑΟΚ στις Σέρρες. Ηττήθηκε στις καθυστερήσεις από τον Πανσερραϊκό με σκορ 2-1. Νωρίτερα ο ΑΟΚ έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθεί. Την Τετάρτη η ομάδα μας υποδέχεται την Επανομή στο «Ανθή Καραγιάννη». Πάλι στην επικαιρότητα το οικονομικό πρόβλημα αφού άπαντες στην ομάδα είναι απλήρωτοι. Βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα για την Ένωση η νίκη το Σάββατο επί της Ελευσίνας. Την Τετάρτη η Ένωση παίζει στην Αθήνα με τον Πανιώνιο, ματς που θα δείξει η κρατική τηλεόραση.

 

 

 

Διαβάστε επίσης