ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΙΟΥΛΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΙΟΥΛΗ 2014

Ανακοίνωση κατά της απόφασης του Χρήστου Κοπατσάρη με την οποία αξιολογούνται οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου εξέδωσε το Σάββατο η διοίκηση του σωματείου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση 60 νοσηλευτές κρίνονται ανεπαρκείς κι έτσι προωθούνται στη «δεξαμενή» προς διαθεσιμότητα. Ο διοικητής του Νοσοκομείου απαντά ότι αυτές ήταν οι εντολές που έλαβε από το Υπουργείο. Την Τετάρτη απεργία των δημοσίων υπαλλήλων για την αξιολόγηση. Συγκέντρωση το ίδιο πρωί έξω από το Διοικητήριο. Αύριο δικάζονται στο εκλογοδικείο οι δύο ενστάσεις που αφορούν το αποτέλεσμα των επαναληπτικών εκλογών στον Δήμο Παγγαίου. Συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη είχε το Σάββατο στη Ξάνθη ο Γιάννης Πασχαλίδης. Ζήτησε την ενίσχυση με προσωπικό της Α.Δ. Καβάλας. Στη συνεδρίαση του Πανελλήνιου συμμετείχε η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Καβάλας Σίσυ Ρακιτζή. Δεν έγιναν διακοπές ρεύματος στο Ν. Καβάλας το Σαββατοκύριακο. 11 νέοι δικαστές και 2 νέοι εισαγγελείς έρχονται στην Καβάλα το Φθινόπωρο. Αλλάζουν λόγω μεταθέσεων οι πρόεδροι Πρωτοδικών και ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας.

Εντός του μήνα ολοκληρώνεται η εκπόνηση των μελετών για το πλωτό LNG, ανακοίνωσε η ΔΕΠΑ. Υπόσχεται διαβούλευση τον Σεπτέμβρη. «Ακούστηκαν ανακρίβειες σχετικά με την επένδυση» σχολίασε ο Άγγελος Τσατσούλης. Συνέλευση στην Καβάλα έκαναν το Σαββατοκύριακο τα μέλη του συνεταιρισμού καταστημάτων πώλησης ηλεκτρικών συσκευών Welcome Stores. Στο λιμάνι της Καβάλας ήταν για λίγες ώρες χθες το πρωί το κρουαζιερόπλοιο Sea Cloud. Επιπλέον προσωπικό για το γραφείο του ΤΣΜΕΔΕ στην Καβάλα ζητά με επιστολή του προς τον πρόεδρο του ασφαλιστικού ταμείου το τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας του ΤΕΕ. 35χρονος αλλοδαπός συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα στην Καβάλα καθώς σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα για διακεκριμένες κλοπές.

Συνεχίζεται το βράδυ στην παραλία το 34ο φεστιβάλ Ήλιος και Πέτρα. Παρουσιάζεται σήμερα το πρόγραμμα του 15ου φεστιβάλ Παπαϊωάννου. Σήμερα και αύριο το βράδυ στο φρούριο η παράσταση Φιλοκτήτης.Πρωταγωνιστούν Αιμίλιος Χειλάκης, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Στην παλιά μουσική εκθέτη όλη την εβδομάδα τα ψηφιδωτά έργα της η Δήμητρα Καμαράκη. Από το Σάββατο 12 Ιουλίου το φεστιβάλ «Παναγιώτης Δημαράς» στο Σιδηροχώρι.

Ο Ερασιτέχνης ΑΟΚ συνεχίζει τις επαφές με ανθρώπους που είτε ενδιαφέρονται για την ομάδα, είτε μπορούν να την βοηθήσουν. Ο τερματοφύλακας Δημήτρης Γεωργούσης στον Ορφέα. Ο Μηνάς Πτηνόπουλος στον Άρη Ακροποτάμου.

Διαβάστε επίσης