• 6 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2014

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην Γαληψό προκειμένου γρήγορα να δρομολογηθεί το έργο κατασκευής ισόπεδου κόμβου στην Εγνατία οδό που θα εξυπηρετεί την Τούζλα. Το θέμα που ειδικότερα εξετάστηκε είναι αυτό των απαραίτητων απαλλοτριώσεων 16 ιδιοκτησιών. Η Εγνατία Οδός ΑΕ δήλωσε έτοιμη να «τρέξει» τη διαδικασία. Στη σύσκεψη ήταν παρόντες ο Αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος και ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης. Σήμερα το μεσημέρι δίνει συνέντευξη τύπου στο Διοικητήριο ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μιχάλης Αμοιρίδης, την Πέμπτη θα βρίσκεται στην πόλη μας ο Γιώργος Παυλίδης. Με διαμαρτυρία του ΠΑΜΕ για τον προϋπολογισμό του 2015 ολοκληρώθηκαν χθες το απόγευμα οι διαδηλώσεις στην Καβάλα. Την Πέμπτη συνεδριάζει στην Αθήνα το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, νέα κατανομή δρομολογίων στη γραμμή της Κεραμωτής ζητούν οι 3 εταιρίες. 66χρονη από την Αθήνα πέθανε ενώ βρίσκονταν σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Καβάλας. Πρόσφατα είχε νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο από το οποίο έλαβε εξιτήριο με δική της ευθύνη. Αύριο στο Νοσοκομείο θα βρίσκονται εκπρόσωποι της επιτροπής Ατομικής Ενέργειας για έναν ακόμη έλεγχο στο μαγνητικό τομογράφο, η επίσημη λειτουργία του οποίου δεν αργεί.

 

Εκτάκτως συνεδριάζει το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο με μοναδικό θέμα την προμήθεια τροφίμων τόσο για το Δήμο Καβάλας όσο και για τους Παιδικούς Σταθμούς. Με πρόταση του ο Χρήστος Ποτόλιας ζητά στη σημερινή συνεδρίαση να συζητηθεί και το θέμα της απεργίας πείνας του Νίκου Ρωμανού. Δημοτικές ολομέλειες ενόψει του συνεδρίου για τη Δημοκρατική Παράταξη έκανε το ΠΑΣΟΚ σε Χρυσούπολη- Ελευθερούπολη. Και το πλωτό LNG μνημόνευσε ο Υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης στην ομιλία του στην Βουλή για τον προϋπολογισμό. Στην ίδια συζήτηση μίλησε και ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Μετά τις 18 Δεκέμβρη θα μοιράσει τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Μέχρι τότε θα έχει ολοκληρωθεί η μετακόμιση του σε κατάστημα της Δ. Αγοράς. Ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Παναγιωτίδης θα εκπροσωπήσει τον τοπικό φορέα στη γενική συνέλευση του επιμελητηριακού ομίλου ανάπτυξης Ελληνικών νησιών που θα γίνει στα Χανιά.

 

Συνέντευξη τύπου της Αναστασίας Ιωσηφίδου και του Θόδωρου Μαρκόπουλου σήμερα για τις εκδηλώσεις στην Καβάλα την περίοδο των εορτών. Το μεσημέρι άτομα με ειδικές ανάγκες στολίζουν τα δέντρα του Δημαρχείου. Το απόγευμα εκδήλωση της Θασιακής Ένωσης για την παρουσίαση του βιβλίου του Άγγελου Ζαγοριανού. Την Τετάρτη 17 Δεκέμβρη εκλογές για τη νέα διοίκηση της Στέγης.

 

Πρώτος μαζί με τον Άρη παρέμεινε μετά τα χθεσινά αποτελέσματα ο ΑΟΚ. Στην νίκη 2-1 επί των Αμπελοκήπων ήταν καλός μόνο στο πρώτο ημίχρονο. Την Τετάρτη ματς εντός έδρας για το κύπελλο με τον Καμπανιακό. Έχασαν χθες Βυζάντιο και Ακροπόταμος, ισοπαλία εντός έδρας με το Αγιονέρι για τον Ορφέα. Η Ένωση είναι πρώτη κι αυτή, μαζί με τον Εθνικό. Το Σάββατο παίζει στο Ψυχικό και μετά το πρωτάθλημα σταματά λόγω εορτών.

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης