• 16 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΙΟΥΛΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΙΟΥΛΗ 2013

Κλειστός για τους πολίτες θα είναι σήμερα ο Δήμος Καβάλας, στο πλαίσιο πανελλαδικής διαμαρτυρίας για την προωθούμενη κατάργησΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΙΟΥΛΗ 2013η της Δημοτικής Αστυνομίας. Η απόφαση πάρθηκε χθες στην Αθήνα από την ΚΕΔΕ, ισχύει για όλους τους Δήμους της χώρας. Δημοτικοί Αστυνομικοί από την Καβάλα ταξιδεύουν στην Αθήνα για να λάβουν μέρος σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Σε κίνδυνο και οι σχολικοί φύλακες. Το Σάββατο και την Κυριακή οι δημοτικοί αστυνομικοί της Καβάλας απείχαν από τις δραστηριότητες τους με αποτέλεσμα στη λαϊκή αγορά να βρίσκονται τροχονόμοι. Στην έκτακτη γενική συνέλευση της ΚΕΔΕ χθες έλαβε μέρος και ο Δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής. Το ίδιο θέμα θα απασχολήσει το απόγευμα τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία προγραμματίστηκε να γίνει στο Δημαρχείο των Κρηνίδων. Την Τετάρτη το μεσημέρι συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Νέστου κι Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας.

 

Κλειστό είναι το δημόσιο ΚΤΕΟ στο Κοκκινόχωμα. Πρέπει να προμηθευτεί τον απαραίτητο εξοπλισμό ώστε να αποκτήσει την προβλεπόμενη από το νόμο πιστοποίηση. «Έχουμε τα χρήματα αλλά αργεί η διαδικασία του διαγωνισμού» είπε ο Αρχέλαος Γρανάς. Βούλγαροι επισκέπτες της Καβάλας που έκαναν το μπάνιο τους στην ακτή της Άσπρης Άμμου «έπεσαν» θύματα διαρρηκτών. Στόχος έγινε το αυτοκίνητο τους από το οποίο κλάπηκαν διαβατήρια, κινητά τηλέφωνα και 70 ευρώ. Στις 7 σήμερα το απόγευμα ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας οργανώνει ενημερωτική εκδήλωση σε θέματα προστασίας πολιτών από επιτήδειους. Σε υψηλούς τόνους ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα το συνέδριο για τον Καπνό. Κριτική στον Γιάννη Βύζικα από τον Νίκο Καραγιαννακίδη για την οργάνωση και την λειτουργία του Μουσείου Καπνού. Καθηγητές πανεπιστημίων πρότειναν να συνεργαστεί το Μουσείο Καπνού με τα Γενικά Αρχεία του Κράτους. Σύσκεψη για το στεγαστικό του ΙΚΑ Καβάλας θα γίνει στις 11 το πρωί στο Δημαρχείο. Η οργάνωση «Πυροκροτητές της Φωτιάς» ανέλαβαν την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στη πυλωτή του Διοικητηρίου. Ερώτηση για το μέλλον της ΒΦΛ κατέθεσαν βουλευτές του ΚΚΕ. Στο ΤΕΙ Καβάλας θα γίνει την Παρασκευή συνάντηση γραμματέων ΤΕΙ και ΑΕΙ απ’ όλη τη χώρα. 22χρονος Έλληνας επισκέπτης της Θάσου τραυματίστηκε σοβαρά μετά από βουτιά στη θάλασσα, νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Νοσοκομείου.

 

Σήμερα το απόγευμα στην περιοχή του Εργατικού Κέντρου αρχίζει το εργαστήριο της Τζένης Αργυρίου. Το βράδυ στο Ζέφυρο παρουσιάζεται ντοκιμαντέρ για την Ίμβρο και την Τένεδο. Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Παρασκευή το 1ο Φεστιβάλ Ελληνικών Χορών που διοργάνωσε ο Σύλλογος Νεάπολις.

 

Αύριο ανακοινώνεται επίσημα ο νέος προπονητής της Ένωσης αλλά και οι πρώτες μεταγραφές της ομάδας. Στον ΑΟΚ πάλι δεν υπήρξαν νέα, κάτι που ίσως συμβεί στο τέλος της εβδομάδας. Δεν αποκλείεται η νέα ομάδα να στηριχθεί σε 12 παίκτες προερχόμενους από την Κ20.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης