• 19 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2013

Το ΣΔΟΕ Δυτικής Μακεδονίας συνεχίζει την έρευνα του σχετικά με το πρατήριο υγρών καυσίμων της Νέας Καρβάλης που πιάστηκε να προμηθεύει πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης νοθευμένο σε μεγάλο ποσοστό με καμένα ορυκτέλαια. Όπως αναφέρουν τελευταίες πληροφορίες με πρόστιμο απειλούνται και τεχνικές εταιρίες της περιοχής που προμηθεύονταν το ίδιο πετρέλαιο. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε τον περασμένο μήνα μετά από έλεγχο που έγινε στο πρατήριο, το οποίο στο μεταξύ λειτουργεί κανονικά. Το μόνο που έγινε είναι να τεθεί εκτός λειτουργίας η επίμαχη αντλία πετρελαίου. Ξεκαθαρίζει εντός της εβδομάδας το μυστήριο με το κατάστημα Public στην Καβάλα. Πρόθεση του Επιμελητηρίου είναι να απευθυνθεί στην αθηναϊκή εταιρία και να μάθει οριστικά τις προθέσεις της. Τις προηγούμενες μέρες υπάλληλοι που είχαν ήδη προσληφθεί ενημερώθηκαν ότι δεν θα αρχίσουν την εκπαίδευση τους όπως ήταν προγραμματισμένο. Τους έγινε μάλιστα γνωστό ότι το κατάστημα της Καβάλας δεν θα λειτουργήσει. Διαρρήξεις σε συσκευαστήριο στις Πηγές και πρατήριο υγρών καυσίμων στη Μουσθένη σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής. Ραντεβού με τον Υπουργό Περιβάλλοντος Γιάννη Μανιάτη ζητούν μέσω του Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη οι αγρότες του Δήμου Καβάλας. Συνεχίζεται η απεργία των γιατρών του ΕΟΠΥΥ. Μεγάλα ποσοστά στο Ν. Καβάλας. Την Τετάρτη απεργία στο Νοσοκομείο.

 

Στις 12 το μεσημέρι πραγματοποιείται στο γραφείο του Αρχέλαου Γρανά σύσκεψη για το θέμα των δρομολογίων προς τη Θάσο. Στις 9 το πρωί διαμαρτυρία στον Λιμένα για τον ίδιο λόγο αλλά και για τις διώξεις των ναυτεργατών. Συνεχίστηκε το Σάββατο η συλλογή υπογραφών προκειμένου να μην υπάρξει μετακίνηση της λαϊκής αγοράς. Αθωώθηκε στο Τριμελές Καβάλας ο Βασίλης Ξουλόγης. Ήταν κατηγορούμενος για κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Τούζλα. Μετά τις γιορτές θα αποφασιστεί και θα ανακοινωθεί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ στην ΑΜΘ. Την Τετάρτη συνέλευση της νέας δημοτικής κίνησης στη Χρυσούπολη. 1.000 αιτήσεις κατατέθηκαν ως την Παρασκευή για το πρόγραμμα «Στηρίζω» των 8 τοπικών φορέων. Η επεξεργασία τους θα γίνει μέσα στην εβδομάδα. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μάκης Παπαδόπουλος ζητά να συμμετάσχει και ο Δήμος Καβάλας στη προσπάθεια επανασύνδεσης του ηλεκτρικού ρεύματος σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Στη Βουλή, στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό, μίλησε το Σάββατο ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. 55χρονος εξαπάτησε άνεργο από τη Θάσο, υποσχόμενος του μέσω αγγελίας δουλειά στην Γερμανία. Τελικά ο άνεργος έχασε 210 ευρώ, χρήματα που έδωσε στο δράστη για να του εκδόσει αεροπορικά εισιτήρια. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Θάσου.

 

Πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο Αμφιθέατρο εκδήλωση στη μνήμη του πρώην δημάρχου Λευθέρη Αθανασιάδη. Στις 11 το πρωί στο ΤΕΙ εκδήλωση για το aids. Στην Καβάλα θα είναι σήμερα ο συνήγορος του πολίτη- αρμόδιος για θέματα παιδιών- Γιώργος Μόσχος. Το βράδυ στο Όσκαρ συναυλία με την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τον Κώστα Λειδαβά.

 

Βελτιωμένος αγωνιστικά αλλά σταθερά άτυχος ο ΑΟΚ έχασε και χθες. Η Κέρκυρα χωρίς ευκαιρίες πήρε το ματς με γκολ του Καραδεμήτρου στο 73ο λεπτό. Επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη. Η Ένωση νίκησε 91-59 τον Λαγκαδά αλλά έχει δρόμο μπροστά της μέχρι να πλησιάσει την κορυφή. Ήττα του Βυζαντίου από τον Πανσερραϊκό. Νίκησαν Ορφέας Ελ και Άρης Ακροποτάμου. Έχασε άδοξα ο Νέστος Χρυσούπολης.

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης