• 17 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Κλειστό είναι από χθες το βράδυ το ρεύμα κυκλοφορίας προς Ξάνθη στην Εγνατία οδό, από τον Άγιο Σίλα έως τον κόμβο των Άσπρων Χωμάτων. Η διεθνής κυκλοφορία από δύση προς ανατολή εξυπηρετείται μέσα από την πόλη της Καβάλας. Πλησίον των κοιλαδογεφυρών σημειώθηκε κατολίσθηση. Η κατάσταση θα εκτιμηθεί σήμερα το πρωί. Λόγω του ότι πλημμύρισε το λεβητοστάσιο του σχολείου δεν θα λειτουργήσει σήμερα το Γυμνάσιο Λύκειο Νέας Περάμου. Πλημμύρισαν εκ νέου τα Τενάγη. Χιόνια σε όλα τα ορεινά. Προβλήματα ακόμη και στη μετάδοση του προγράμματος των τηλεοπτικών σταθμών. Κατά την ΕΜΥ οι βροχές θα συνεχιστούν και σήμερα!

 

Αγωγή κατά της απόφασης της γενικής συνέλευσης της Καβάλα Όιλ με την οποία αποφασίστηκε η συγχώνευση της εταιρίας με την Ενεργειακή Αιγαίου κατατέθηκε την Παρασκευή στο Πρωτοδικείο Καβάλας. Η αγωγή κατατέθηκε από τον εκπρόσωπο του συνεταιρισμού των εργαζόμενων Μάκη Βελάκη. Λόγω αλλαγής των αρμοδιοτήτων του Υπουργού Πολιτισμού και του Αναπληρωτή Υπουργού Πολιτισμού δεν ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η υπογραφή Κ.Υ.Α. για τη νόμιμη λειτουργία στους Αμμόλοφους 7 μπιτς μπαρ. Συνεδριάζει το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Αρχίζουν σήμερα δράσεις της Ένωσης Καταναλωτών με την ευκαιρία συμπλήρωσης 20 χρόνων από την ίδρυση της. Ο Μάκης Παπαδόπουλος οργάνωσε εκδήλωση για την ημέρα της γυναίκας, ομιλήτρια ήταν η Ευθυμία Πέγιου. Στην επιτροπή της Βουλής που συζητά το νομοσχέδιο αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης μίλησε ο βουλευτής Νίκος Παναγιωτόπουλος. 72χρονος σκοτώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου κοντά στη Νέα Πέραμο όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του. Τρία άτομα συνελήφθησαν στην Καβάλα για κατοχή ναρκωτικών. Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΛΜΕ Καβάλας για τα προβλήματα που δημιουργεί στο Ειδικό Γυμνάσιο η έλλειψη καθηγητών. 7 αντιπρόσωποι του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας συμμετείχαν στη γενική συνέλευση του Πανελληνίου. Γρανάς και Τσαρίδης υποψήφιοι για τη νέα διοίκηση.

 

6 ΔΗΠΕΘΕ της χώρας ενισχύονται από το Υπουργείο Πολιτισμού με ποσό 46.000 ευρώ το κάθε ένα. Μεταξύ αυτών το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας. Ο Μανώλης Ζαχαρόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος στο σύλλογο των Μικρασιατών. Η δημοτική επιτροπή ισότητας οργάνωσε εκδήλωση για την ημέρα της γυναίκας, μίλησαν τόσο η Δήμητρα όσο και η Αλεξάνδρα Τσανάκα. Την Παρασκευή αντί εκδήλωσης κοπής πίτας το ΤΕΕ ΑΜ οργανώνει την 1η ετήσια γιορτή των μηχανικών. Ολοκληρώθηκε χθες στο ξενοδοχείο Λούσυ το πρωτάθλημα σκάκι μαθητών και σχολείων της Καβάλας.

 

Με σκορ 69-59 η Ένωση επικράτησε το Σάββατο στη Καλαμίτσα του Φίλιππου Βέροιας, παραμένει πρώτη στη βαθμολογία με απόσταση 3 βαθμών από τη δεύτερη ομάδα. Λόγω κακοκαιρίας δεν έπαιξε ο ΑΟΚ στην Αλεξανδρούπολη. Αναβλήθηκαν τα ματς του Ορφέα και του Βυζαντίου. Ηττήθηκε από τον Άρη ο Ακροποταμος.

Διαβάστε επίσης