• 5 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΝΟΕΜΒΡΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΝΟΕΜΒΡΗ 2015

 

Έτοιμοι για κινητοποιήσεις δήλωσαν χθες το απόγευμα αγρότες κυρίως του Παγγαίου σε συνάντηση που είχαν στην Ελευθερούπολη. Το μεσημέρι οι εκπρόσωποι τους δίνουν συνέντευξη τύπου στην Καβάλα. Την χθεσινή συνάντηση στην Ελευθερούπολη παρακολούθησαν οι 4 βουλευτές του Νομού. Στην Αθήνα ανακοινώθηκε αγροτικό συλλαλητήριο για τις 18 Νοέμβρη.

 

Στάση εργασίας πραγματοποιούν αύριο οι εργαζόμενοι στα Πετρέλαια. Ισχυρίζονται ότι άλλη είναι η εικόνα της εταιρίας στην πραγματικότητα κι άλλη «βγαίνει» προς τα έξω, με τις ανακοινώσεις τις Ενεργειακής. Η εταιρία απαντά ότι ο πραγματικός λόγος της στάσης εργασίας αφορά την αλλαγή ασφαλιστικού πράκτορα. Υπάρχει πολιτική λύση στις δίκες των ναυτεργατών της Θάσου, δηλώνει ο βουλευτής Γιώργος Παπαφιλίππου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δίνει, η λύση θα υπάρχει σε άρθρο νομοσχεδίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης που σύντομα θα μπει σε διαδικασία διαβούλευσης. Και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Μορφίδης- Εμμανουηλίδης ήταν το απόγευμα του Σαββάτου στο λιμάνι, στην άφιξη πλοίων με πρόσφυγες. Οι εθελοντές θα χρησιμοποιήσουν προσωρινά το κτίριο που προορίζεται για την πυροσβεστική υπηρεσία. Στις 18 Νοέμβρη θα επισκεφθεί την Καβάλα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

 

Σύσκεψη συνταξιουχικών σωματείων για την απεργία της Πέμπτης γίνεται το πρωί στο Διοικητήριο. Συνεδριάζει το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο Θάσου. Το απόγευμα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Χθες βράδυ η δήμαρχος είχε συνάντηση με τους συμβούλους της. Την Πέμπτη συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Βουλευτές των νησιών με ερώτηση που κατέθεσαν στην Βουλή ζητούν η ευνοϊκή θεώρηση βίζας για Τούρκους επισκέπτες να ισχύει όλο το έτος κι όχι μόνο το Καλοκαίρι. Η ερώτηση αυτή ξανακάνει επίκαιρη την πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη για την βίζα των 72 ωρών. Την Πέμπτη 26 Νοέμβρη η γενική συνέλευση των εκπαιδευτικών Π.Ε. Καβάλας. Ο Δήμος Καβάλας έστειλε επιστολή στα δημοτικά σχολεία για την συμμετοχή των μαθητών στις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων. Στο ξενοδοχείο Ιμαρέτ έκθεση για την θρησκευτική ανεκτικότητα στο Ομάν.

 

Σήμερα και αύριο το βράδυ στο «Αντιγόνη Βαλάκου» η παράσταση «Σταματία, το γένος Αργυροπούλου» σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου. Τον συγγραφέα Ισίδωρο Ζουργό παρουσίασαν σε εκδήλωση το Σάββατο η Στέγη και η Δημοτική Βιβλιοθήκη. Εκδήλωση για το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού έγινε το Σάββατο στην Κεντρική Πλατεία.

 

Σαρωτικός ο ΑΟΚ νίκησε χθες 5-1 τον Απόλλωνα Καλαμαριάς αν και βρέθηκε να χάνει 1-0 από το 6ο λεπτό. Σήμερα οι αναπληρωματικοί της ομάδας παίζουν φιλικό με την Ασπίδα Πολυστύλου. 5-1 νίκησε ο Νέστος τους Αμπελόκηπους, έχασε το Βυζάντιο στην Κρύα Βρύση. Η Ένωση έκανε αξιοπρεπή εμφάνιση αλλά έχασε από την ΑΕΚ 80-72. Κρίσιμο το ματς με την Κηφισιά το Σάββατο στο κλειστό της Καλαμίτσας. Τους καλύτερους αθλητές της χρονιάς βράβευσε ο ΟΚΑΚ. Ο Βασίλης Κωνσταντίνου ήταν σε εκδήλωση του Ορφέα που έγινε στην Ελευθερούπολη το Σάββατο.

 

 

Διαβάστε επίσης