• 3 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013

Με διήμερη αποχή αρχίζει και για τη Καβάλα το νέο δικαστικό έτος. Η διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας πήρε τη Παρασκευή απόφαση αποχής για τις 17 και 18 Σεπτέμβρη. Άγνωστο είναι αν οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν. Για το Πρωτοδικείο Καβάλας το νέο δικαστικό έτος αρχίζει τη Δευτέρα 16 Σεπτέμβρη. 75χρονος κάτοικος Χρυσούπολης πνίγηκε χθες το απόγευμα στη Κεραμωτή. Προανάκριση διενεργεί ο Λιμενικός Σταθμός Κεραμωτής. Στη Θάσο πνίγηκε χθες το μεσημέρι άνδρας 92 ετών. Το περιστατικό έγινε στη Σκάλα Ραχωνίου. Χωρίς νερό είναι για τρεις μέρες η περιοχή Κοίνυρα Θάσου. Έντονες οι διαμαρτυρίες από επαγγελματίες- παραθεριστές και μόνιμους κατοίκους. Βλάβη στον αγωγό αποχέτευσης στο Παληό αντιμετώπισε χθες το πρωί η ΔΕΥΑΚ. Προσωρινά λειτουργεί ο εφεδρικός αγωγός. Καθηγητές, δημοτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι, επαγγελματίες, ιδιοκτήτες Ταξί αλλά και εργαζόμενοι της Καβάλα Όιλ ήταν το Σάββατο το απόγευμα στις διαδηλώσεις για την οικονομική πολιτική στη Θεσσαλονίκη. Βοήθεια από τους βουλευτές ζήτησε ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Νάσος Μητρόπουλος για να μην γίνουν απολύσεις διοικητικού προσωπικού. Αναβάλλονται για την ερχόμενη εβδομάδα οι εγγραφές πρωτοετών που επρόκειτο να αρχίσουν αύριο.

 

Συνεδριάζει σήμερα το μεσημέρι το δημοτικό συμβούλιο Νέστου. Την Πέμπτη συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας. Την Τετάρτη ενημέρωση δημάρχων στη Κομοτηνή για τη διέλευση του αγωγού ΤΑΡ. Λειτουργεί από σήμερα το πρωί ο κάθετος άξονας Κίρτζαλη – Κομοτηνή. 15 Αστυνομικοί από τη Καβάλα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη λόγω των αυξημένων μέτρων για την ΔΕΘ. Πετυχημένο ήταν το φεστιβάλ της ΚΝΕ που έγινε την Παρασκευή στο Πάρκο Φαλήρου. Δύο ανήλικοι συνελήφθησαν το απόγευμα του Σαββάτου στη Καβάλα για κλοπή πορτοφολιού ηλικιωμένης γυναίκας. Αλλάζει ο Λιμενάρχης στο Λιμεναρχείο της Καβάλας. Στη θέση του Σταύρου Ευαγγελίδη καθήκοντα αναλαμβάνει ο Θωμάς Τσιάλος. Επαναλειτουργεί από σήμερα το κλειστό κολυμβητήριο Καβάλας. Ήταν εκτός λειτουργίας για έναν περίπου μήνα.

 

Ολοκληρώθηκαν χθες βράδυ εκδηλώσεις στο δάσος των Πεντακοσίων από τον σύλλογο κατοίκων Αγίας Βαρβάρας- Πεντακοσίων. Την πρώτη του εκδήλωση έκανε το Σάββατο το βράδυ ο Σύλλογος Ποταμουδίων. Διήμερες πετυχημένες εκδηλώσεις και από το Θέατρο των Πολιτών.

 

Εντός της εβδομάδας αναμένονται στην Καβάλα τρεις ξένοι παίκτες που απέκτησε ο ΑΟΚ. Πρόκειται για τον Μπεθάρες από την Ισπανία, Κονάτε από τη Νιγηρία και Σουέϊντ από τη Γκάνα. Στόχος της ομάδας ο 34ετών Ισπανός επιθετικός Νούνιες. Ο Μπάμπης Ευσταθιάδης εξελέγη χθες πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας. Σε φιλικές αναμετρήσεις που έγιναν το Σαββατοκύριακο Ορφέας Ελ- ΑΕ Πιερέων 1-1, Ηρακλής Καβάλας- Άρης Ακροποτάμου 2-0, Βυζάντιο- Γιαννιτσά 0-2 και Νέστος- Άρης Ακροποτάμου 1-0.

 

 

 

Διαβάστε επίσης