• 19 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Μ. ΠΕΜΠΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Μ. ΠΕΜΠΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Ο Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης στη διάρκεια εθιμοτυπικής επίσκεψης του στα γραφεία του ΤΕΕ ΑΜ χθες το μεσημέρι ανακοίνωσε ότι είναι πολύ πιθανή νέα συνάντηση των τοπικών φορέων με τον Υπουργό Περιβάλλοντος Μανιάτη με θέμα τον αγωγό ΤΑΡ. Απέφυγε να αναφερθεί σε λεπτομέρειες, ισχυρίστηκε ότι με τον Υπουργό είχε τηλεφωνική επικοινωνία προ λίγων ημερών. Μετά τις εκλογές θα χρειαστεί έγκριση από το Κ.Α.Σ. η επενδυτική πρόταση που αφορά τα Λουτρά των Ελευθερών. Ο επιχειρηματίας Αχιλλέας Νταβέλης ήταν χθες στην Καβάλα δηλώνοντας αισιόδοξος ότι η πρόταση του μπορεί να άργησε αλλά στο τέλος θα υλοποιηθεί. Με εντολή Αρχέλαου Γρανά το τμήμα Εμπορίου της Π.Ε. Καβάλας έκανε ελέγχους στα καταστήματα Lidl στη ΔΕΠΟΣ και στο Περιγιάλι. Αποδείχθηκε ότι τα δύο καταστήματα παραλαμβάνουν καθημερινά από 2 έως 6 τεμάχια κρέατος που αφορούν την πολυσυζητημένη προσφορά των τριών ευρώ και 99 λεπτών. 48χρονος πέθανε ξαφνικά χθες το μεσημέρι ενώ εργάζονταν σε ταράτσα πολυκατοικίας στον Αμυγδαλεώνα. Χθες το απόγευμα εξυπηρετήθηκαν στο αεροδρόμιο της Καβάλας τρεις πτήσεις που είχαν προορισμό την Θεσσαλονίκη. Εκείνη την ώρα στο αεροδρόμιο της συμπρωτεύουσας υπήρχε πυκνή ομίχλη. 3 μήνες θα λειτουργούν αλλού οι υπηρεσίες του Επιμελητηρίου αφού στο κεντρικό κτίριο θα γίνονται εργασίες ανακαίνισης.

 

Συνέντευξη τύπου στο εκλογικό του κέντρο δίνει το μεσημέρι ο Κωστής Σιμιτσής. Θα παρουσιάσει νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Ο Βαγγέλης Παππάς συνάντησε τις διοικήσεις του σωματείου Ταξί και του EuroTaxi Καβάλας. Στον πρώην Δήμο Φιλίππων περιόδευσε ο Μάκης Παπαδόπουλος. Στις Κρηνίδες περιόδευσε ο Θόδωρος Μαρκόπουλος με υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού του.

 

Λύθηκαν τα γραφειοκρατικά προβλήματα, ετοιμάζεται να αποκτήσει πινακίδες το ασθενοφόρο του Νοσοκομείου – δωρεά του Ιταλικού Ερυθρού Σταυρού. Πολύ πιθανό είναι σήμερα να πληρωθούν οι εργαζόμενοι του προγράμματος «Στηρίζω», οι οποίοι είναι απλήρωτοι 5 μήνες. Έτοιμα είναι τα κρεοπωλεία της πόλης για την κίνηση λόγω του Πάσχα. Οι τιμές είναι οι περσινές, δηλώσει ο πρόεδρος του σωματείου Βασίλης Κεχαγιάς. Συνεδριάζει το μεσημέρι το δημοτικό συμβούλιο Νέστου.Ίσως σήμερα η Διεύθυνση Υγείας της Π.Ε. Καβάλας πληροφορηθεί τα αποτελέσματα νέων αναλύσεων στο νερό ύδρευσης Ελευθερούπολης, Νέας Περάμου, Νικήσιανης.

 

Στον ιερό ναό Αποστόλου Παύλου θα χοροστατήσει το απόγευμα ο Μητροπολίτης Προκόπιος. Με διάφορους τρόπους η τοπική κοινωνία δείχνει τη συμπαράσταση και το ενδιαφέρον της για την λειτουργία της Παιδόπολης. Εκδήλωση για την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία οργανώνει στις 28 Απριλίου ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας.

 

Ηττήθηκε ο Αετός Ορφανού στον ημιτελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών ομάδων, το παιχνίδι έγινε χθες στη Μαγνησία. Σπουδαία εμφάνιση και διακρίσεις στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδας από τον αθλητικό σύλλογο ταεκβοντό Καβάλας.

 

 

Διαβάστε επίσης