ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Μ.ΤΡΙΤΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Μ.ΤΡΙΤΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Νέα σύσκεψη για τον καθορισμό των δρομολογίων των φέρι μποτ από και προς Θάσο από την 1η Μάη μέχρι και το τέλος του Καλοκαιριού έγινε χθες το πρωί στη Διεύθυνση Θαλασσίων Συγκοινωνιών του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας. Οι τρεις εταιρίες δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν κι έτσι τα δρομολόγια θα τα ορίσει το Λιμεναρχείο Καβάλας μετά από συνεννόηση με το Υπουργείο. Ο βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης που παρακολουθεί το θέμα εκτιμά ότι με την νέα εταιρία στα δρομολόγια αυτά θα είναι περισσότερα ενώ υπάρχουν πιθανότητες να μειωθούν τα εισιτήρια τόσο για τους επιβάτες όσο και για τα αυτοκίνητα. Χωρίς συγκεκριμένες αποφάσεις, με νέα δειγματοληψία που θα γίνει σήμερα αλλά με αποτελέσματα που θα εκδοθούν την Μ. Πέμπτη έγινε χθες σύσκεψη για το νερό ύδρευσης τριών περιοχών του Δήμου Παγγαίου. Η ΔΕΥΑ Παγγαίου εξασφάλισε μία ακόμη προθεσμία για να δώσει λύση στο πρόβλημα με το αρσενικό στο νερό της Ελευθερούπολης, της Νέας Περάμου και της Νικήσιανης. Η Α.Δ. Καβάλας ανακοίνωσε και επίσημα χθες τον σχηματισμό δικογραφίας κατά τριών ατόμων που τα τελευταία δύο χρόνια έκλεβαν τσάντες γυναικών, έκαναν διαρρήξεις σε σταθμευμένα οχήματα. Αφαίρεσαν συνολικά 13.500 ευρώ. Ο προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γιώργος Κουράκος δήλωσε χθες ότι σε όλα τα νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία του Νομού δημιουργήθηκαν οι ομάδες εργασίας των εκπαιδευτικών για την πρόοδο της διαδικασίας της αυτοαξιολόγησης.

 

Την ΒΦΛ και την Νέα Καρβάλη επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Μάκης Παπαδόπουλος. Στις Κρηνίδες και στο σύλλογο ΑμΕΑ της Καβάλας ήταν ο Βαγγέλης Παππάς. Επισκέψεις στις υπηρεσίες του Νομού Καβάλας κάνει το πρωί ο Τέρενς Κουίκ. Επισκέψεις στις τράπεζες από τον Χρήστο Ποτόλια. Με πολύ κόσμο έγινε χθες η προεκλογική εκδήλωση Γιώργου Παυλίδη- Θόδωρου Μαρκόπουλου. Στη Δράμα θα είναι σήμερα ο Άρης Γιαννακίδης.

 

Προεκλογικές ήταν οι χθεσινές συνεδριάσεις της οικονομικής επιτροπής και του δημοτικού συμβουλίου. Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στον ΟΛΚ καθώς προχωρά κυκλοφοριακή μελέτη για την περιοχή της αρμοδιότητας του. Ο Στέργιος Μαούνατζης είναι και πάλι πρόεδρος του σωματείου συνταξιούχων ΤΕΒΕ Καβάλας. 36χρονος συνελήφθη στη Χρυσούπολη επειδή στο κατάστημα του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2.900 κροτίδες που είχε εφοδιαστεί και διέθετε στους πελάτες του χωρίς άδεια.

 

Ο Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου Προκόπιος χοροστατεί το απόγευμα στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου. Μεγάλη δωρεά σε τρόφιμα έκανε χθες στην οργάνωση Γιατροί του Κόσμου η Ενεργειακή Αιγαίου αλλά και οι εργαζόμενοι της Καβάλα Όιλ. Ο Σύλλογος Μικρασιατών Καβάλας και το Λύκειο των Ελληνίδων συμμετείχαν σε πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Ελασσόνα.

 

Ο Σταύρος Τσοκακτσίδης είναι ο νέος προπονητής του Νέστου Χρυσούπολης. Καλά λόγια για τον φίλαθλο κόσμο της Καβάλας που στηρίζει την Ένωση και στα εκτός έδρας παιχνίδια είπε ο βοηθός προπονητή της ομάδας Ηλίας Μωσαϊδης.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης