• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΜΑΡΤΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΜΑΡΤΗ 2013

Με ανακοίνωση του χθες το μεσημέρι ο ΕΦΕΤ Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης έκανε γνωστό ότι εντόπισε σε δύο ελέγχους που έκανε κρέας αλόγου που εμφανίζονταν ως κατεψυγμένο κεμπάπ και βοδινό σαλάμι. Το κατεψυγμένο κεμπάπ, που ήταν κρέας αλόγου, βρέθηκε στο σούπερ μάρκετ Μετρό, στην Άσπρη Άμμο Καβάλας. Ο ΕΦΕΤ κάλεσε τα δύο καταστήματα να αποσύρουν τις ποσότητες του συγκεκριμένου προϊόντος. Ταυτόχρονα ελέγχους για κρέας αλόγου έκανε στον Νομό Καβάλας και η Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Π.Ε. Τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά την ερχόμενη εβδομάδα αφού τα δείγματα στάλθηκαν για ανάλυση DNA στην Θεσσαλονίκη. Στη χθεσινή της συνεδρίαση η σύγκλητος του ΤΕΙ Καβάλας αποφάσισε να υιοθετήσει τις εισηγήσεις των τμημάτων και να ζητήσει από το Υπουργείο Παιδείας να μην αλλάξει τίποτα στη λειτουργία του. Το σχέδιο Αθηνά συζητήθηκε χθες το μεσημέρι στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Την Τρίτη το απόγευμα θα γίνει στην Βουλή ονομαστική ψηφοφορία για το θέμα της ανανέωσης της σύμβασης της Καβάλα Όιλ. Κατά του δεύτερου αναδόχου όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Παρουσία του Γιάννη Τσάρα ενημερώθηκε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο για την ΒΦΛ. Δήλωσε ότι βρίσκεται στο πλευρό των εργαζόμενων.

 

Στην Καβάλα θα βρίσκεται από το απόγευμα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μάκης Βορίδης. Στις 9 το βράδυ θα μιλήσει σε συνεστίαση της ΝΟΔΕ Καβάλας στο ξενοδοχείο Ωκεανίς. 3 εργαζόμενοι συνεταιριστικών επιχειρήσεων της Ξάνθης καταδικάστηκαν χθες στο Τριμελές Καβάλας επειδή για να συνταξιοδοτηθούν χρησιμοποίησαν μη πραγματικά ένσημα. Τους επιβλήθηκαν ποινές φυλάκισης 30 έως 33 μηνών. Η ζημιά του ΙΚΑ υπολογίζεται στις 200.000 ευρώ. Σύναξη κληρικών της Ιεράς Μητρόπολης θα γίνει σήμερα το πρωί. Στους ιερείς θα μιλήσει ο Μητροπολίτης Προκόπιος. Επιδιορθώθηκε χθες η βλάβη στο καλοριφέρ της αίθουσας επιβατών του κεντρικού λιμανιού. Ελέγχους σε όλα τα κομμωτήρια και κουρεία του Ν. Καβάλας άρχισε χθες η Διεύθυνση Υγείας της Π.Ε. Καβάλας. Θα ελεγχθούν περίπου 100 καταστήματα. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Χρήστος Λάσκος μέλος της γραμματείας της Κ.Ε. του κόμματος θα μιλήσουν την Κυριακή στο στέκι της Νέας Πόλης. Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας εξιχνίασε δύο διαρρήξεις σε χωριά του Νέστου. Οι δράστες είχαν κάνει και 7 απόπειρες διαρρήξεων.

 

Στα πλαίσια της αντιφασιστικής έκθεσης γελοιογραφίας γίνεται το απόγευμα στην Δ. Βιβλιοθήκη συζήτηση για τον φασισμό. Στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» η Θασιακή Ένωση παρουσιάζει το βράδυ εκδήλωση για την μέρα της γυναίκας. Στο Δημοτικό Ωδείο πραγματοποιείται μουσική εκδήλωση από μαθητές δύο τάξεων. Αύριο στις 5 το απόγευμα στο Αμφιθέατρο αποκριάτικο πάρτι, εκδήλωση προπομπός για την 8η Αλφαβητοπαρέλαση που θα γίνει στις 9 Μαρτίου. Αύριο στις 6.30 το απόγευμα παρουσιάζεται στη Δημοτική Βιβλιοθήκη το βιβλίο του Σίμου Πακαταρίδη.

 

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο ΑΟΚ για το ματς της Κυριακής με την Παναχαϊκή. Πρόστιμο για απειθαρχία επιβλήθηκε στον Εντιαγέ που δηλώνει τραυματίας με πόνους στον προσαγωγό. Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Χαράλαμπος Σελεμίδης από την Πέλλα. 10 και 15 ευρώ κοστίζουν τα εισιτήρια για το ματς της Ένωσης με τον Ολυμπιακό, παιχνίδι που θα αρχίσει στις 12.30 το μεσημέρι της Κυριακής. Απεργία έκαναν χθες οι παίκτες του Ορφέα Ελευθερούπολης επειδή είναι απλήρωτοι.

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης