• 17 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΗ 2013

Σήμερα το πρωί ο Διονύσης Μπεχράκης θα επισκεφθεί τα γραφεία της ΔΕΠΑ όπου θα συζητήσει με τη διοίκηση της επιχείρησης την άμεση τροφοδότηση με φυσικό αέριο του εργοστασίου της Νέας Καρβάλης. Η ΒΦΛ θεωρεί ότι το θέμα θα λήξει εντός της ημέρας χωρίς απρόοπτα και εκπλήξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες η ΒΦΛ έχει ήδη πληρώσει τη ΔΕΠΑ οπότε το όλο θέμα δεν είναι οικονομικό. Περισσότεροι από 50 κάτοικοι της Κηπούπολης βρέθηκαν χθες στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τις δύο κεραίες κινητής τηλεφωνίας σε πολυκατοικία επί της οδού Κορνάρου 18. Το δημοτικό συμβούλιο δήλωσε ότι στηρίζει τις ενέργειες των κατοίκων. Χθες έγινε γνωστό ότι η μία κεραία έχει μόνο προσωρινή άδεια ενώ η δεύτερη δεν έχει καμία άδεια. Το Επιμελητήριο Καβάλας δεν όρισε νέα μέλη- εκπροσώπους του στη διοίκηση του ΒΙΟΠΑ. Αυτό αποφάσισε χθες βράδυ στη συνεδρίαση της η διοίκηση του φορέα. Ο Θανάσης Πάσχου ορίστηκε νέος διοικητής του Νοσοκομείου Ξάνθης. Ούτε χθες ανακοινώθηκε ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας. Δριμύτατη «επίθεση» του αναπληρωτή γραμματέα της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκου κατά της διευθύντριας νοσηλευτικής υπηρεσίας. Ανέφερε ότι είναι επικίνδυνη κι ακατάλληλη για τη θέση που κατέχει.

 

Διαμαρτύρονται οι πολίτες ότι αργεί μέχρι και 4 μήνες η έκδοση των νέων επαγγελματικών διπλωμάτων οδήγησης από τη διεύθυνση Συγκοινωνιών της Π.Ε. Καβάλας. Τρεις διαρρήξεις κυλικείων σημειώθηκαν τις τελευταίες μέρες σε δύο Γυμνάσια κι ένα Δημοτικό Σχολείο στη Καβάλα. Παρουσιάστηκε χθες η μελέτη για την ανάπλαση τμήματος του περιβάλλοντα χώρου του παλαιού υδραγωγείου. Απόφαση για 7 μόνο Κυριακές με ανοιχτή την αγορά ετοιμάζεται να πάρει ο Αρχέλαος Γρανάς. Στο τέλος του μήνα θα γίνει η γενική συνέλευση των εφοριακών υπαλλήλων που αρχικά ήταν προγραμματισμένη για τις 6 Νοέμβρη. Κλειστά θα είναι δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία του Νομού Καβάλας στις 7 Νοέμβρη λόγω γενικής συνέλευσης του συλλόγου εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας. Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος εγκαινίασε χθες το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Καβάλας. Νωρίτερα είχε συζήτηση με τους απολυμένους σχολικούς φύλακες. Το μεσημέρι επισκέφθηκε τα γραφεία της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Καβάλας. Την ερχόμενη εβδομάδα τα αποτελέσματα παραγωγικής γεώτρησης στο κοίτασμα του Πρίνου. Την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν τα ονόματα όσων θα προσληφθούν από την Ενεργειακή Αιγαίου λόγω διακοπής συνεργασίας της εταιρίας με την «Δήμητρα».

 

Αρχίζει στις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Λούσυ το διήμερο συνέδριο της ΚΕΔΕ με θέμα «Αθλητισμός Πολιτισμός- παράγοντες κοινωνικής συνοχής». Αύριο στη πλατεία Καπνεργάτη θα βρίσκονται εκπρόσωποι του Οδηγισμού και εθελοντές για την εκπαίδευση πολιτών σε θέματα καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης. Την Κυριακή πάλι στη πλατεία Καπνεργάτη εκδήλωση υπέρ του μητρικού θηλασμού. Την Κυριακή το πρωί ημερίδα για το νέο λύκειο από το Σύνδεσμο Εκπαιδευτικών Φροντιστών Καβάλας. Την Κυριακή στη Νέα Πέραμο η Γιορτή του Τσίπουρου.

 

Στις 6 το απόγευμα ο ΑΟΚ υποδέχεται στο «Ανθή Καραγιάννη» τα Γιαννιτσά και θέλει όσο τίποτα τη νίκη. Γενική είσοδος 5 ευρώ. Αύριο στις 3 το μεσημέρι στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ παίζει με την Ένωση για την 4η αγωνιστική της Α2.

 

 

 

Διαβάστε επίσης