• 4 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΓΕΝΑΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΓΕΝΑΡΗ 2014

Θέματα όπως το μέλλον του ΔΗΠΕΘΕ, τα δρομολόγια των φέρι μποτ και η κοινοπραξία με την ΔΕΠΟΣ απασχόλησαν χθες το απόγευμα τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας. Αρχικά κόπηκε η βασιλόπιτα του 2014 με τυχερό τον δημοτικό σύμβουλο Ντίνο Χριστοδουλίδη. Την Δευτέρα το μεσημέρι θα γίνει το ραντεβού στον Εισαγγελέα του Δημάρχου Θάσου και των εκπροσώπων των Ναυτιλιακών εταιριών. Παραμένει το πρόβλημα των σκουπιδιών στο νησί, ο Δήμαρχος Θάσου ενημέρωσε μέλη της Κυβέρνησης για το αδιέξοδο που υπάρχει. Πιθανό είναι να συνεδριάσει αύριο η ΝΟΔΕ Καβάλας. Στη συνεδρίαση προσκλήθηκαν και οι βουλευτές. Θέμα της συνεδρίασης θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος του κόμματος στη Καβάλα. Ο δάσκαλος Κυριάκος Κελίδης είναι ο νέος γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ. Καθηγητές μέσης εκπαίδευσης από την Καβάλα θα λάβουν μέρος στο αυριανό συλλαλητήριο της ΟΛΜΕ στην πόλη της Λάρισας. Τα οριστικά στοιχεία αφίξεων τουριστών στα μεγάλα αεροδρόμια της χώρας δείχνουν ότι για το 2013 στο αεροδρόμιο της Καβάλας υπήρξε αύξηση 7 % περίπου. Στην Καβάλα ήταν και χθες ο Άρης Γιαννακίδης. Είχε συνεργασία στη Μητρόπολη για το έργο του Δήμου Καβάλας, στο πρώην κτίριο των ΚΑΤΕΕ στην περιοχή του Αγίου Σίλα.

 

Ειδική συνέλευση πραγματοποιεί το απόγευμα η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών που προσκάλεσε μέλη προηγούμενων διοικήσεων να καταθέσουν προτάσεις για κινητοποιήσεις λόγω της συγκεκριμένης οικονομικής πολιτικής της Κυβέρνησης. Αθωώθηκαν χθες στο Τριμελές Καβάλας τα μέλη της τελευταίας διοίκησης της δημοτικής επιχείρησης πολιτισμού του πρώην Δήμου Φιλίππων. Ήταν κατηγορούμενοι επειδή δεν είχε πληρωθεί εγκαίρως η ΑΕΠΙ σε συναυλία με τον Λουδοβίκο των Ανωγείων το Καλοκαίρι του 2010. Διακοπή υδροδότησης θα σημειωθεί σήμερα από τις 9 το πρωί ως τη 1 το μεσημέρι στη συνοικία της Παναγίας. Ο Δήμος Παγγαίου δημοπράτησε χθες έργο ανάπλασης του παραλιακού μετώπου παραλίας Οφρυνίου με προϋπολογισμό 2,8 εκ ευρώ. Διευθυντή που θα ζει και θα εργάζεται στη Καβάλα ζητούν οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Καβάλας. Τέσσερις άνδρες συνελήφθησαν προχθές κι οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο Καβάλας κατηγορούμενοι για λαθρεμπόριο καπνού.

 

Στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου κόβουν πίτες οι σύλλογοι: Μικρασιατών, Κηπούπολης- Καλαμίτσας, Τριτέκνων, Παληού, Φυσιολατρικός Όμιλος, Λύκειο των Ελληνίδων. Την Κυριακή οι Γιατροί του Κόσμου θα βρίσκονται στο Περιγιάλι και στη Κεντρική Πλατεία. Την Κυριακή το απόγευμα στο μπαρ «Παλιά Βιβλιοθήκη» παρουσιάζεται το βιβλίο «Όνειρα» της Έλενας Σιούτη.

 

Σήμερα ή την ερχόμενη εβδομάδα θα κατατεθεί στο Ειρηνοδικείο αίτημα διορισμού προσωρινής διοίκησης στον ΑΟΚ. Παρόλα αυτά η πλευρά Τσάκα ασχολείται με την ομάδα ενώ υπόσχεται και μεταγραφική ενίσχυση. Ακούγονται τα ονόματα του Ούγγρου Γκαμπόρ, του Γκανέζου επιθετικού Ρασίντ και του αμυντικού Μπονά. Διαιτητής στο ματς της Κυριακής με τη Ζάκυνθο θα είναι ο κ. Μολιχιτούδης από τη Θεσσαλονίκη. Σήμερα αναχωρεί η Ένωση για την Αθήνα. Αύριο παίζει δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με το Λαύριο.

 

Διαβάστε επίσης