ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΓΕΝΑΡΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΓΕΝΑΡΗ 2013

Σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση βρίσκεται από χθες η ΒΦΛ αφού λόγω χρεών η ΔΕΠΑ άρχισε να μειώνει την παροχή φυσικού αερίου στην μονάδα της αμμωνίας. Σύμφωνα με την ΔΕΠΑ ως το μεσημέρι η παροχή αερίου θα έχει σταματήσει. Ταυτόχρονα δεν υπάρχει άμεση προοπτική για την πληρωμή των εργαζόμενων. Μέχρι αργά χθες βράδυ η διοίκηση του σωματείου προσπαθούσε να ενημερωθεί αλλά ουδείς εκ των Μπεχράκη-Τσάρα απαντούσε στο τηλέφωνο. Η εταιρία διαψεύδει τις φήμες περί παραίτησης του κ. Μπεχράκη. Ισχυρίζεται ότι οι διαπραγματεύσεις με την ΔΕΠΑ θα συνεχιστούν σήμερα το πρωί κι ότι τελικά θα αποτραπεί η πλήρης διακοπή στην παροχή φυσικού αερίου. Η ΒΦΛ έχει αποθηκευμένες μεγάλες ποσότητες αμμωνίας ενώ συνεχίζεται η αυξημένη διάθεση των προϊόντων της. Στον δεύτερο όροφο του Διοικητηρίου μετακόμισαν χθες οι ελεγκτές της Δ.Ο.Υ. Καβάλας. Τελευταία μέρα λειτουργεί σήμερα η εφορία της Ελευθερούπολης. Κλειστή από την Δευτέρα για τρεις μέρες η υπηρεσία της Καβάλας. Συνεχίζουν σήμερα την αποχή τους οι δικηγόροι της Καβάλας. Έλλειψη αίματος διαπιστώθηκε στον σταθμό αιμοδοσίας Καβάλας. Για αυτό το λόγο ενημερώθηκαν να δώσουν αίμα τα μέλη των συλλόγων αιμοδοσίας του Νομού μας.

 

Οι νομαρχιακές επιτροπές Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ εξέδωσαν χθες ανακοινώσεις καταγγέλλοντας τα επεισόδια σε βάρος του Τούρκου πρόξενου την Τετάρτη στο Δημαρχείο. Η ΚΝΕ Καβάλας έδωσε χθες συνέντευξη τύπου για το χιλιοστό τεύχος του Οδηγητή που θα κυκλοφορήσει αύριο. Τρίτη σε ανεργία είναι σε πανελλαδικό επίπεδο η ΑΜΘ, με βάση χθεσινά στοιχεία της Στατιστικής Αρχής. Ο Γιώργος Γερομάκος είναι από χθες νέος Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού. Ο καταγόμενος από την Θάσο –περιφερειακός σύμβουλος Έβρου- Σταύρος Βαβίας ορίστηκε αντιπεριφερειάρχης πρωτογενούς τομέα. Ως την Τρίτη θα κάνουν συνέλευση οι γιατροί του Νοσοκομείου Καβάλας. Την Τετάρτη πανελλαδική απεργία των γιατρών. Στις 4 σήμερα το πρωί η πανελλήνια ομοσπονδία πρακτόρων του ΟΠΑΠ ανακοίνωσε ότι η απεργία που άρχισε την Δευτέρα συνεχίζεται. Χθες πράκτορες από την Καβάλα συμμετείχαν σε συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη. Αρχίζουν την Δευτέρα εξετάσεις των σπουδαστών του ΤΕΙ Καβάλας.

 

Η Νέλη Σερεφίδου και ο Αντώνης Παυλίδης πήραν πρώτες θέσεις στα πανελλήνια πρωταθλήματα νέων που ολοκληρώθηκαν προχθές στα Χανιά. Και οι δύο είναι σκακιστές της Καβάλας. Την Κυριακή κόβει την πίτα του το Επιμελητήριο, οι συνταξιούχοι του ΤΕΒΕ, ο Σύλλογος Εθελοντών κατά του Καρκίνου, το Λύκειο των Ελληνίδων και η Στέγη Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών. Ο Δήμος Καβάλας μπορεί να βοηθήσει μαθητές δημοτικών σχολείων που έχουν οικονομικό πρόβλημα αρκεί να ενημερωθεί από την αρμόδια υπηρεσία, δήλωσε χθες ο Αντιδήμαρχος Χριστόδουλος Μιχαλάκης.

 

Παίκτες του ΑΟΚ είναι από χθες ο Ντάνιελ Κούτεφ και ο Ευθύμης Κοτίτσας. Οι μεταγραφικές κινήσεις συνεχίζονται με επόμενο στόχο έλληνα σέντερ φορ. Την Τετάρτη 16 και την Τετάρτη 30 Γενάρη τα δύο παιχνίδια του ΑΟΚ με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο Ελλάδας. Χθες το απόγευμα αντιπροσωπεία της Ένωσης βρέθηκε στα γραφεία της Λέσχης σε μια συνάντηση που είχε στόχο την σύσφιξη σχέσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές. Με προβλήματα έρχεται στην Καβάλα αύριο ο Άρης. Εκτός του Καραποστόλου, τραυματίας είναι και ο Μιχάλης Πελεκάνος.

 

 

Διαβάστε επίσης