ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΙΟΥΛΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΙΟΥΛΗ 2014

Γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του δημοτικού σχολείου της συνοικίας του Αγίου Λουκά συναντήθηκαν χθες με τον Δήμαρχο Κωστή Σιμιτσή ζητώντας με αφορμή την αλλαγή σχολικού κτιρίου να διατηρηθεί η συνοχή του σχολείου. Στις πιθανές λύσεις που εξετάζονται προστέθηκαν από χθες τα κτίρια του ΤΕΙ και της ΧΧ Μεραρχίας. Συνεχίζουν να τηλεφωνούν στην Αθήνα για να μάθουν πότε θα πληρωθούν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στη ΒΦΛ. Θετικά αλλά με αργά βήματα εξελίσσεται το θέμα της κατάργησης του ειδικού φόρου κατανάλωσης. Ζημιά 5.000 ευρώ στον πίνακα ηλεκτρισμού του 4ου πυλώνα φωτισμού του γηπέδου «Ανθή Καραγιάννη» προκάλεσαν οι καταιγίδες των προηγούμενων εβδομάδων. Δύο ώρες διήρκεσε η χθεσινή συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου όπου συνυπήρξαν παλαιά και νέα μέλη αυτού. Δεν έλειψαν οι αντιπαραθέσεις που θύμιζαν την πρόσφατη προεκλογική περίοδο. Κατατέθηκαν προτάσεις για το τεχνικό πρόγραμμα του 2015. Βαριές είναι οι κατηγορίες με τις οποίες παραπέμπονται να δικαστούν στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θράκης οι Θ. Καλλιοντζής- Ν. Τζαμαλίκος- Κ. Τσακίρης- Σ. Μπουδακίδου. Αντίθετα οι Τζώτζος και Τσαλουχίδης κατηγορούνται για απλή συνέργεια σε απιστία στην υπηρεσία κατ’ εξακολούθηση.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κάνουν το πρωί έξω από το Νοσοκομείο οι εργαζόμενοι σε αυτό. Την Τρίτη γενική συνέλευση των γιατρών του Νοσοκομείου. Ανακοίνωση εξέδωσε το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο στην οποία ασκεί κριτική στις δηλώσεις που έκαναν οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου μετά την ενημέρωση τους από την ΔΕΠΑ. Ο Ανέστης Τσουρουκίδης είναι πολύ πιθανό να οριστεί νέος αντιδήμαρχος Καθαριότητας. Η Μαρία Καραβία ισχυρίζεται ότι πληροφορήθηκε από τη νέα Δήμαρχο ότι θα αναλάβει πρόεδρος στο ΔΗΠΕΘΕ. Συνεχίζουν την ενημέρωση στην Α.Δ. Καβάλας οι πρώην δημοτικοί αστυνομικοί. Σε σύσκεψη με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης έλαβε μέρος ο Γιάννης Πασχαλίδης. Νέα σύλληψη για παρεμπόριο 29χρονου από το Μπάγκλαντες έγινε στις 9 Ιουλίου. Αυτή τη φορά στη παραλία της Κεραμωτής. Το ΠΑΜΕ Καβάλας καταγγέλλει την πρόσφατη συνάντηση του σωματείου των εργαζομένων στη ΒΦΛ με αντιπροσωπεία της Χ. Αυγής.

Σήμερα το βράδυ στο πάρκο Φαλήρου το 2ο Φεστιβάλ του συλλόγου Νεάπολις με τίτλο «Κάθε τόπος και χορός». Λίγος κόσμος χθες βράδυ στο Όσκαρ στην πρώτη εκδήλωση του φεστιβάλ Παπαϊωάννου με τον πιανίστα Παναγιώτη Δημόπουλο. Σήμερα αρχίζουν στη Χρυσούπολη οι εκδηλώσεις για τα Ελευθέρια. Αύριο και μεθαύριο στο αρχαίο θέατρο η παράσταση «Τρωάδες». Αύριο στη Κάρυανη η 15η γιορτή των αμπελόφυλλων.

Επίσημη πρόταση για τον ΑΟΚ διατυπώνουν το απόγευμα σε συνάντηση με τον ερασιτέχνη οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Χθες επιχειρήθηκε τριπλή συνεργασία αφού έγινε συνάντηση του Ερασιτέχνη, των παλαιμάχων και του επιχειρηματία από την Θεσσαλονίκη. Στο Βυζάντιο θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Χρήστος Σαμανίδης.

Διαβάστε επίσης