ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΟΥΛΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΟΥΛΗ 2013

Προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν όλο το βράδυ στην περιοχή κοντά στη Νέα Ηρακλίτσα, εκεί όπου χθες το πρωί εκδηλώθηκε φωτιά που έκανε 200 στρέμματα πουρνάρια και ελιές. Η φωτιά απείλησε πολλές μονοκατοικίες, τέθηκε υπό έλεγχο χάρη στη δράση εθελοντών- πυροσβεστών και στις ρίψεις νερού από αέρα. Δεν επιβεβαιώνονται από την ευρισκόμενη σε εξέλιξη προανάκριση οι πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες αιτία της φωτιάς ήταν εργασίες σε μελίσσια. Κυβερνήτης επαγγελματικού σκάφους, κάτοικος Καβάλας, συνελήφθη χθες στη Μαγνησία επειδή βρέθηκε στο σκάφος του ένα ερμάριο με 16 κομμάτια αρχαίων αντικειμένων. Έλεγχοι έγιναν στην οικία του κυβερνήτη και σε αποθήκη στην πόλη μας. Ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Δημήτρης Μελάς ενημέρωσε χθες αγρότες και κτηνοτρόφους για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική 2014-2020. Είχαν προηγηθεί επισκέψεις του σε Χρυσούπολη και Ελευθερούπολη. Στον Δημοτικό Κήπο θα βρίσκονται το πρωί καθηγητές της ΕΛΜΕ Καβάλας. Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των δημοτικών υπαλλήλων, ούτε σήμερα λειτουργούν οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί.

 

Την Δευτέρα το απόγευμα στις Κρηνίδες θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Στον Γέροντα και τη Γραβούνα συνεχίζονται σήμερα το βράδυ ψεκασμοί για την καταπολέμηση των κουνουπιών. Συγκέντρωση και πορεία στο κέντρο της πόλης έκαναν χθες μέλη του ΠΑΜΕ. Μετά το 2017 θα τεθεί σε λειτουργία η σιδηροδρομική σύνδεση Τοξοτών με νέο λιμάνι. Θα είναι μονή με μήκος 32 χιλιόμετρα, κατάλληλη για διακίνηση εμπορευμάτων. Οι καφεζυθοπώλες εξέδωσαν χθες ανακοίνωση συμπαράστασης στους δημοτικούς υπαλλήλους που κινδυνεύουν με απόλυση. Βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης προκάλεσε χθες διακοπή νερού στη συνοικία του Αγίου Λουκά. Αρχίζει το πρωί στο ξενοδοχείο Λούσυ συνάντηση γραμματέων πανεπιστημίων και ΤΕΙ. Απολογούνται από τις 9 σήμερα το πρωί στην αναπληρώτρια ανακρίτρια οι 6 κατηγορούμενοι για ληστείες και κλοπές, μέλη εγκληματικής οργάνωσης που εξάρθρωσε η Α.Δ. Καβάλας.

 

Συνεχίζεται το βράδυ στο Όσκαρ το φεστιβάλ Παπαϊωάννου. Σήμερα εμφανίζονται οι Γιάννης Μαυρίδης και Δημήτρης Δημακόπουλος. Αύριο και μεθαύριο στο αρχαίο θέατρο των Φιλίππων οι πολυσυζητημένες Βάκχες που σκηνοθέτησε ο Λιγνάδης κι έχουν γκεστ σταρ τον Σάκη Ρουβά. Την Κυριακή το πρωί ημερίδα των βενζινοπωλών για το σύστημα εισροών- εκροών. Την Κυριακή ο 14ος κολυμβητικός αγώνας Θασοπούλα-Κεραμωτή. Στο Ζέφυρο προβάλλεται η ταινία του Άλφρεντ Χιτσκοκ «Σιωπηλός Μάρτυρας».

 

Απομακρύνονται από την Ένωση οι Στεφανίδης-Σιμτσακ- Καραποστόλου. Υπάρχει οικονομική διαφορά. Στον ΑΟΚ ούτε χθες υπήρξαν νεότερα, εκτός από φήμες σύμφωνα με τις οποίες οι προσφυγές των παικτών είναι ήδη γεγονός. Εκτός των άλλων προκύπτει ότι η ΠΑΕ εδώ και δύο περίπου μήνες είναι άστεγη αφού τα γραφεία της έκλεισαν.

 

 

Διαβάστε επίσης