• 19 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΙΟΥΝΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΙΟΥΝΗ 2014

Την Πέμπτη 3 Ιουλίου στις 11 το πρωί στην κεντρική πλατεία θα πραγματοποιηθεί το δυναμικό συλλαλητήριο των Καβαλιωτών κατά του προτεινόμενου πλωτού LNG. Αυτό αποφάσισαν ομόφωνα χθες οι τοπικοί φορείς. Στη Θεσσαλονίκη σε συνέδριο για την ενέργεια ο πρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Μιχάλης Θωμαδάκης αναφέρθηκε στη πρόταση της ΔΕΠΑ ως οριστική. Την Κυριακή στην Αθήνα ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν, συζητά με την κυβέρνηση το έργο του αγωγού ΤΑΡ. Δύο άτομα συνελήφθησαν χθες στους Αμμόλοφους επειδή λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που είχε σφραγίσει ο Δήμος Παγγαίου. Συνάντηση με το νέο Υπουργό Οικονομικών εκτιμά ότι πρέπει να γίνει σχετικά με τα προβλήματα της ΒΦΛ ο βουλευτής Ντίνος Κλειτσιώτης. Σχολικές πανευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις σκάκι αρχίζουν αύριο στην Καβάλα με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην πόλη μας 1.000 περίπου σκακιστές και συνοδοί αυτών.

Με μοναδικό θέμα το προτεινόμενο LNG συνεδριάζει εκτάκτως το μεσημέρι το δημοτικό συμβούλιο Νέστου. Παράσταση διαμαρτυρίας στη Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση κάνει σήμερα το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών. Σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών με τριετή αναστολή καταδίκασε χθες το Τριμελές νεαρό άνδρα που τον Δεκέμβρη του 2010 είχε προκαλέσει σωματικές βλάβες στη φίλη του. Με άλλη απόφαση το ίδιο δικαστήριο τιμώρησε σε 18 μήνες φυλάκιση τον δράστη διάρρηξης περιπτέρου στην περιοχή του Νέστου. Με τον μητροπολίτη Προκόπιο και τον μητροπολίτη Νειλουπόλεως Γεννάδιο συναντήθηκε χθες η Δήμητρα Τσανάκα. Ο πρόεδρος των συνταξιούχων ΤΕΒΕ Καβάλας Στέλιος Μαούνατζης εξελέγη στο νέο συμβούλιο της Ομοσπονδίας. Ανακοινώσεις κατά του LNG όπως προτείνεται από τη ΔΕΠΑ εξέδωσαν χθες ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο υποψήφιος δήμαρχος Νέστου Περικλής Αμπεριάδης κι ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Μάκης Παπαδόπουλος.

Οι εκδηλώσεις που θα γίνουν σήμερα το βράδυ στη Καβάλα είναι της Ένωσης Συλλόγων Γονέων στο Αμφιθέατρο και του Δημοτικού Ωδείου στην αίθουσα «Παπαϊωάννου». Αύριο καλοκαιρινό γλέντι στην αυλή του σχολείου των Ποταμουδίων. Την Κυριακή το απόγευμα στο Όσκαρ εκδήλωση από την χορωδία της Στέγης. Την Κυριακή στο Πάρκο Φαλήρου οι τελικοί αγώνες του φετινού 27ου πρωταθλήματος Μίνι Μπάσκετ. Αύριο στις 8.30 το απόγευμα η Καλοκαιρινή συναυλία του ωδείου Νεάπολις. Στις παράλληλες εκδηλώσεις του αεροπορικού σόου θα συμμετάσχει η Κρητική Αδελφότητα Καβάλας.

Χρήματα για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο ψάχνει ο Ερασιτέχνης ΑΟΚ αφού θεωρεί πιθανότερο να έχει αυτός την ευθύνη της ομάδας. Συναντήθηκαν χθες Γιώργος Γραμμένος- Βλάσης Τσάκας. Στο 10ο πρωτάθλημα παλαιμάχων βόλει που αρχίζει στη Καλαμάτα συμμετέχει η γυναικεία ομάδα του ΑΟΚ.

 

 

Διαβάστε επίσης