• 14 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Στην δικαιοσύνη θα οδηγηθεί η υπόθεση κλοπής παλαιών σίδερων από τις εγκαταστάσεις του Ξιφία που έχει πρωταγωνιστή δημοτικό υπάλληλο 61 ετών. Σύμφωνα με τη δικογραφία ο μόνιμος δημοτικός υπάλληλος χρησιμοποίησε δημοτικό όχημα ενώ παραπλάνησε κι είχε μαζί του τάχα για δουλειά της υπηρεσίας 18χρονο μαθητή του ΟΑΕΔ που κάνει πρακτική στον ίδιο δήμο. Χθες στο Αυτόφωρο καταδικάστηκε 49χρονος σε ποινή φυλάκισης 5 ετών για χρέη στο δημόσιο 16,7 εκ ευρώ. Άσκησε έφεση κι αφέθηκε ελεύθερος. Αθωώθηκε στο Τριμελές πολιτικός μηχανικός που δύο χρόνια δεν κατέθεσε δήλωση πόθεν έσχες, αναβλήθηκε για τον Σεπτέμβρη η δίκη των αντιεξουσιαστών για το επεισόδιο με μέλη της Πατριωτικής Κίνησης Δράμας και το χαμένο τσαντάκι που φέρεται να είχε 12.000 ευρώ. Κοινή συνέντευξη τύπου δίνουν το μεσημέρι οι 3 νέοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Τη Δευτέρα συνέντευξη τύπου του Νίκου Παναγιωτόπουλου. Στηρίζει τον ΤΑΡ η ελληνική κυβέρνηση, θέτει θέμα αντισταθμιστικών. Αυτά αναφέρει δελτίο τύπου του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την επίσκεψη του κ. Λαφαζάνη στο Αζερμπαϊτζάν.

 

Ξαναρχίζουν σήμερα οι διαπραγματεύσεις των συμβασιούχων τεχνιτών συντήρησης με τον εργολάβο της ΒΦΛ. Στην Αθήνα ήταν χθες ο πρόεδρος του σωματείου Γιώργος Τσιμενίδης αλλά δεν κατάφερε να συναντήσει τους Τσάρα- Μπεχράκη. Ειδικοί κυβόλιθοι που δεν θα απορροφούν το φως του ήλιου στρώνονται στο πάρκινγκ της Ροδόπης, στο πλαίσιο του γνωστού έργου ενεργειακής αναβάθμισης της οδού Ερυθρού Σταυρού. Μεταπτυχιακοί σπουδαστές του ΤΕΙ με επιστολή τους στο αρμόδιο Υπουργού ζητούν να μην σταματήσει ο διαγωνισμός για την αξιοποίηση υδρογονανθράκων στην δυτική Ελλάδα και την Κρήτη. Οριστικά η Στέλλα Γκανιάτσου νέα περιφερειακή σύμβουλος στη θέση του Τέρενς Κουίκ. Συνεδρίασε η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Καβάλας κι έκανε απολογισμό της προεκλογικής περιόδου, συζήτησε το τοπικό αποτέλεσμα του κόμματος.

 

Ομιλία για το πείραμα του Cern το μεσημέρι στο Αμφιθέατρο, εκδήλωση της Ένωσης Φυσικών. Την Κυριακή η 10η Αλφαβητοπαρέλαση. Το Σάββατο ο αποκριάτικος χορός της Θασιακής Ένωσης. Την Κυριακή το μεσημέρι κοπή πίτας κι αποκριάτικος χορός της Θρακικής Εστίας. Μαθητές δύο σχολείων παρουσιάζουν την Κυριακή στο Αμφιθέατρο την εργασία τους με θέμα την ιστορία της Παιδόπολης.

 

Αντιπροσωπεία της Ένωσης θα είναι το πρωί στο 7ο δημοτικό σχολείο. «Ο Άρης δεν έχει Χάρη Παππά» είπε χθες στην ραδιοφωνική εκπομπή της Λέσχης ο Γιώργος Μάλλιος. Το απόγευμα η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας εγκαινιάζει τα νέα της γραφεία.

 

Διαβάστε επίσης