• 19 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΦΛΕΒΑΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΦΛΕΒΑΡΗ 2014

Στον Δημοτικό Κήπο θα γίνει την Δευτέρα το μεσημέρι το συλλαλητήριο των αγροτών του Νομού Καβάλας. Αυτό αποφάσισαν στη χθεσινή γενική τους συνέλευση οι αγρότες. Από χθες οι πρώτες ανακοινώσεις στήριξης και συμμετοχής στο συλλαλητήριο των τοπικών φορέων. Δεν κλείνει την Δευτέρα η αγορά. Σήμερα στις 9 το πρωί στα γραφεία του ΤΕΕ η συνάντηση των τοπικών εκπροσώπων με τους κατασκευαστές του αγωγού ΤΑΡ. Βασικό θέμα συζήτησης η διαφορετική όδευση του αγωγού ώστε να μην θίξει τα Τενάγη των Φιλίππων. Άνδρας 41 ετών είναι αγνοούμενος στη Θάσο από προχθές. Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι αυτοκτόνησε, πέφτοντας με το αυτοκίνητο του στη θάλασσα από γκρεμό 100 μέτρων. Πρόκειται για αλλοδαπό κάτοικο του νησιού που όπως εξομολογήθηκε στον αδελφό του είχε προβλήματα με την γυναίκα του. «Ναυαγεί» το σχέδιο της σιδηροδρομικής Εγνατίας που ετοίμαζε ο ΟΣΕ. Προέβλεπε σύνδεση της Καβάλας και του νέου λιμανιού με νέα σιδηροδρομική γραμμή που θα ξεκινούσε από την Θεσσαλονίκη. Δεν κινδυνεύει το έργο της σιδηροδρομικής σύνδεσης του νέου λιμανιού με τους Τοξότες. Συνάντηση με συνεργάτη του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη είχε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Συζήτησαν το θέμα του κτιρίου του παλιού Νοσοκομείου.

 

Συνεδριάζει το μεσημέρι η επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καβάλας. Στο πλαίσιο προανάκρισης κατέθεσαν χθες και προχθές στο Πταισματοδικείο μέλη της προηγούμενης και προ προηγούμενης διοίκησης της ΔΕΥΑΚ σχετικά με το έργο αντικατάστασης ύδρευσης Χιλίων. Την ερχόμενη εβδομάδα θα διορθωθεί η βλάβη στο σύστημα πυρασφάλειας των σχολείων επί της Περιμετρικής οδού. Νέα επιστολή της Θασιακής Ένωσης στον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας για το θέμα των χειμερινών δρομολογίων των φέρι μποτ. 35χρονη Σερβίδα συνελήφθη στη Καβάλα να εξωθεί τον 13χρονο γιο της στην επαιτεία. Στάση στη Καβάλα έκανε χθες το μεσημέρι το «Καραβάνι των σχολικών φυλάκων». Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου εκλέγουν νέα διοίκηση οι δικαστικοί υπάλληλοι του Νομού. Με δήλωση του ο Αντιπεριφερειάρχης Αρχέλαος Γρανάς προειδοποιεί τη Κυβέρνηση να μην αυξήσει τα διόδια στην Εγνατία οδό. Στο γραφείο της Λαϊκής Επιτροπής στην οδό Αριστοτέλη Στάνη συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης για τον λαό της Κεφαλονιάς. Ίδια πρωτοβουλία την ερχόμενη Τρίτη από τους Ανεξάρτητους Έλληνες Καβάλας.

 

Σήμερα το απόγευμα στη Δ. Βιβλιοθήκη κοινή εκδήλωση Θρακικής Εστίας και Συνδέσμου Φιλολόγων για το έργο του Γεωργίου Βιζυηνού. Σάββατο και Κυριακή βράδυ στο «Αντιγόνη Βαλάκου» η θεατρική παράσταση «Άγριος Σπόρος» με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη. Αύριο το απόγευμα μαθητικό αποκριάτικο πάρτι από τους οργανωτές της Αλφαβητοπαρέλασης. Αύριο το απόγευμα στο Ιμαρέτ ημερίδα ιατρικού περιεχομένου με θέμα τον καρκίνο. Οργανώνεται από τον σύλλογο διοικητικού προσωπικού του ΤΕΙ. Την Δευτέρα ημερίδα της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας στη Δράμα με θέμα την αυτοαξιολόγηση.

 

Στις 6 το απόγευμα ο ΑΟΚ υποδέχεται στο «Ανθή Καραγιάννη» τον Βατανιακό με μοναδικό στόχο τη νίκη. Αντιπροσωπεία της Ένωσης επισκέφθηκε χθες σχολεία στη Νέα Πέραμο. Το ματς με τον Φίλιππο Βέροιας αύριο στις 5 το απόγευμα στη Καλαμίτσα. Η Δημόσια Τηλεόραση θα δείξει το ερχόμενο Σάββατο το ντέρμπι της Ένωσης με την ΑΕΚ στην Αθήνα.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης