ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΦΛΕΒΑΡΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΦΛΕΒΑΡΗ 2013

Νέα σοβαρή εμπλοκή παρουσίασε χθες το θέμα της ΒΦΛ. Η ΔΕΠΑ αποφεύγει να ξεκαθαρίσει την στάση της, ζητά οικονομικό έλεγχο στην εταιρία, το φυσικό αέριο δεν επανέρχεται στο εργοστάσιο της Νέας Καρβάλης. Το τοπίο παραμένει θολό, ειδικές πληροφορίες δεν υπάρχουν κι οι εργαζόμενοι ανησυχούν γιατί οι μέρες περνούν χωρίς ουσιαστικές εξελίξεις. Νέα συνάντηση είχαν χθες στην Βουλή με τον Υφυπουργό Ασημάκη Παπαγεωργίου οι κύριοι Τζάρας και Μπεχράκης. Όλα είναι έτοιμα για το σημερινό πανκαβαλιώτικο συλλαλητήριο που είναι προγραμματισμένο στις 12 το μεσημέρι στον Δημοτικό Κήπο. Συμμετοχή δήλωσαν χθες ο Δικηγορικός Σύλλογος, το σωματείο Ταξί, η ΕΛΜΕ Καβάλας. Συμπαράσταση δηλώνει με ανακοίνωση της η ΝΕ ΛΑΟΣ Καβάλας. Από το πρωί κυκλοφοριακά μέτρα στο κέντρο της πόλης όπου αναμένονται τουλάχιστον 50 τρακτέρ. Η Σύγκλητος του ΤΕΙ Καβάλας αποφάσισε χθες να δηλώσει την αντίθεση της στην συγχώνευση των τμημάτων Βιομηχανικής Πληροφορικής – Διαχείρισης Πληροφοριών. Ξανασυνεδρίαζει την ερχόμενη εβδομάδα. Την Δευτέρα ο Νάσος Μητρόπουλος στη Σύνοδο των Προέδρων των ΤΕΙ όλης της χώρας που θα γίνει στην Αθήνα.

 

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μάκης Βορίδης έρχεται στην Καβάλα σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ, την Παρασκευή 1η Μαρτίου. Διαρρήκτες «χτύπησαν» κατοικίες στο Ορφάνι. Πήραν χρήματα, χρυσαφικά και κινητά τηλέφωνα. Συνεδριάζει το μεσημέρι στο Δημαρχείο η επιτροπή ποιότητας ζωής. Αύριο το τμήμα ΑΜ του ΤΕΕ παρουσιάζει τις προτάσεις του για την αναθεώρηση του Χωροταξικού Σχεδίου της ΑΜΘ. Στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής συζητήθηκε χθες το θέμα της ανανέωσης των αδειών των υφιστάμενων κοιτασμάτων της Καβάλα Όιλ. Εισηγητής ήταν ο βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης. «Ντεφάκτο αρχηγός δεν υπάρχει κανένας» είπε χθες για τον Γιάννη Φιλόσογλου, ο Χρήστος Μποσμπότης. Υποψηφιότητα του Φίλιππου Αναστασιάδη προωθούν κύκλοι της ΝΔ στον Δήμο Παγγαίου. Ο Αρχέλαος Γρανάς και ο Γιώργος Γερομάρκος μετέχουν στο 1ο Συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών που άρχισε χθες στην Αθήνα. Με ανακοίνωση του ο βουλευτής Ντίνος Κλειτσιώτης επαναλαμβάνει ότι το αρδευτικό έργο της δυτικής πεδιάδας Νέστου πρόκειται να αρχίσει μέσα στους επόμενους 3 μήνες.

 

Η ιστορία του Συνασπισμού μέσα από το βιβλίο του Γιάννη Μπαλάφα. Η εκδήλωση γίνεται αύριο το απόγευμα στο στέκι της Νέας Πόλης. Αύριο κόβει βασιλόπιτα ο σύλλογος Τριτέκνων Νομού Καβάλας. Αύριο στο Όσκαρ εκδήλωση του δημοτικού Ωδείου. Ρεσιτάλ πιάνου με τον Ούβε Μάτσκε. Την Κυριακή το πρωί στο Λούσυ ημερίδα για τις φορολογικές αλλαγές που οργανώνει ο Σύλλογος Λογιστών.

 

Συνεχίστηκαν χθες στην Αθήνα οι συζητήσεις με τον ιδιώτη επιχειρηματία που θέλει να αναλάβει την διοίκηση του ΑΟΚ. Ολοκληρώθηκε πρώτος έλεγχος στα οικονομικά της ομάδας. Οι παίκτες – που πάντα περιμένουν να πληρωθούν- γυμνάζονται κανονικά. Τραυματίας δηλώνει ο Ενταγιέ, ο οποίος σήμερα θα προπονηθεί κανονικά. Διαιτητής της αναμέτρησης της Κυριακής είναι ο Καμπαξής από την Εύβοια. Ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της η Ένωση για το ματς με τον Απόλλωνα Πάτρας. Τραυματίας είναι ο Καλαμπάκας.

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης